Pluspunten
Goed bezig met scherpe prijzen en snelle levering
logistiek verbeteren (bestelling monsterstenen niet geleverd), dat hoor je toch zelf te weten en even later bleek steen zelf niet voorradig. toen er nog 6 pallets waren verzocht ik om deze te reserveren, niet gebeurd communicatie verbeteren. iets sneller reageren en ter zake reageren. Ingaan op wat wordt gezegd en gevraagd is wel zo prettig btw: heb 10euro gedoneerd om de verbetering te ondersteunen;-) ... en gelukkig binnen een week elders stenen kunnen verkrijgen
Beste Jeroen, Doordat de betreffende metselstenen niet meer voorradig waren konden we deze helaas ook niet versturen. Reserveringen zijn bij ons helaas niet mogelijk doordat geldt zolang de voorraad strekt omdat wij veelal werken met beperkte partijen qua aantallen. Blijkbaar heeft u onze reactie per email niet ontvangen hierin hebben we geprobeerd zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat er aan de hand was. De 10,00 euro aan kosten zullen uiteraard vandaag aan u worden gecrediteerd. We zullen vandaag nog proberen telefonisch contact met u op te nemen hierover. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Grote partij b-keus gekocht en op het terrein mee gekeken en toen was het vertrouwen goed.
Pluspunten
hoop beton blokken besteld voor vijfer 20cm dik werd me geadviseerd.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenOp Marktplaats niet adverteren met lage prijzen die niet wasr gemaakt worden, iets wat niemand iets kon schelen. En aan de chat iemand zetten die enig idee heeft waar een product over gaat. En niet tot tweemaal de klant telefonisch verzoeken de maat van de bestelde cellenbetonblokken te wijzigen. En niet op de website schrijven dat de bestelling kan worden afgehaald terwijl daarop gebeld wordt dat dit niet kan om onduidelijke reden. En op de afgesproken dag leveren.
Pluspunten
alles vlgns afspraak,goede prijs.
Pluspunten
correcte levering
Verbeterpuntenwel eerst door de chauffeur laten bellen nu waren we gelukkig thuis en hadden de heftruck beschikbaar!
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenHoge verzendkosten, zelfs zelf ophalen van een paar zakjes lijm kost meer dan 30 euro... ********ij!
Beste Ilja Hardewijn, We kunnen uw onvrede begrijpen betreft onze afhaalkosten welke wij standaard aan iedere klant berekenen wanneer deze eventueel iets bij ons komt afhalen. Ons bedrijf en terrein is helaas niet goed genoeg ingesteld om afhalen op een goede manier mogelijk te maken waardoor onze keus ook naar andere prioriteiten gaan en wij afhalen proberen te vermijden onder andere door er kosten voor in rekening te brengen. U noemt het oplichterij echter is dat totaal niet het geval het is voor ons alleen wel een bewuste keus waarom we dit doen omdat wij hier niet goed op zijn ingesteld zoals u wellicht ook zelf heeft kunnen ervaren. Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Duidelijke website met goede foto's. We kregen precies wat we wilden hebben zonder de stenen in het echt te zien. Ik vond het ook heel prettig hoe de levering geregeld werd.
Ik hou niet van extra mailtjes over beoordelingen invullen
Geachte heer Verdult, Doordat wij graag willen weten wat onze klanten van ons vonden of hebben ervaren worden er standaard automatisch eenmalige e-mails gestuurd vanuit Kiyoh met daarin de vraag om ons te beoordelen. We vinden het natuurlijk vervelend dat u dit als storend heeft ervaren maar hopelijk kunt u ons ook begrijpen dat we enige feedback vanuit de klant erg waarderen om te bekijken of we bepaalde zaken aan onze kant kunnen verbeteren. Hopelijk bent u verder in ieder geval wel tevreden met uw bestelling omdat wij hierover namelijk niets hebben gehoord! Met vriendelijke groet, Team BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
betonblokken 2e keus besteld deze werden snel geleverd en konden gelukkig over onze schutting gezet worden
Verbeterpuntenhad liever een telefoontje voorafgaand van de levering ontvangen ipv een emailtje
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Duidelijke website. Chauffeur belde netjes voor levering. Kom nog eens terug.
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen denken goed mee
Pluspunten
Vlotte levering en goeie chauffeur
Pluspunten
Snel en goed gevonden grote order besteld werd netjes op tijd geleverd
Verbeterpuntenga zo door met jullie scherpe prijzen ;)
Pluspunten
Grote order geplaatst netjes geleverd en uitstekende overgangspartij
VerbeterpuntenOok op zondag leveren ( haha grapje)
Pluspunten
prima service conform afspraak werden de goederen netjes afgeleverd.
Pluspunten
Via google gevonden partij 2e keus betonblokken besteld snel geleverd en was goed te verwerken
Pluspunten
Mooie partij overgangsmetsel stenen besteld
Verbeterpuntenga zo door jullie doen het goed ook whatsapp ideaal
Pluspunten
Mooie partij metsel stenen staan voor net geld.
VerbeterpuntenSnelle levering door goeie vak chauffeurs
Pluspunten
Bij telefonisch contact wordt ik keurig geholpen
VerbeterpuntenAls een klant stenen besteld dan niet klakkeloos de stenen leveren maar eerst contact opnemen met de klant de klant kan namelijk op het gebied van stenen ook een leek zijn. bij mij is het geval dat ik stenen besteld heb die op het plaatje perfect overeen kwamen met mijn eigen muur maar vervolgens zijn de stenen geleverd en is het een totaal andere steen. dat was flink balen. bij retour van de steen wordt vervolgens verteld dat ik wel 228 euro moet betalen om de stenen te retourneren. ik ben zeer teleurgesteld omdat ik wel dat geld bedrag kwijt ben maar vervolgens geen stenen heb.
Geachte heer Calsbeek, We het vervelend dat u niet geheel tevreden bent geweest met uw geleverde bestelling. Op onze webshop proberen wij ook zo duidelijk en transparant mogelijk aan te geven dat een afbeelding ter kleur indicatie is en een zo goed mogelijk beeld van de werkelijkheid moet geven. Daarnaast had u eventueel ook de mogelijkheid om eerst een viertal monsterstenen aan te vragen zodat deze eerst per post naar u verstuurd konden worden zodat u deze in werkelijkheid ook eerst had kunnen beoordelen. Voor ons is het namelijk niet haalbaar om iedere klant die een bestelling heeft geplaatst te gaan nabellen of hetgeen ook daadwerkelijk klopt. Nogmaals vinden we het erg vervelend dat u niet geheel tevreden bent.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.