Duidelijk, prettig, voordelig snel

Betonblokken en blokkenlijm besteld. Vakkundig geholpen in de selectie van juiste blokken. Levering was snel. Door de grote vrachtwagen kon niet direct bij huis gelost worden maar dit was voor bestellen al duidelijk aangegeven. De chauffeur was zo vriendelijk de eerste lading direct in mijn aanhanger te lossen. Dat scheelde sjouwen. Van helpdesk tot chauffeur altijd vriendelijk te woord gestaan!

goede materialen, keurige bezorging, vakkundig personeel!

Het bestelproces afronden via de site was misleidend. De optie om achteraf te betalen is voor nieuwe klanten niet mogelijk. Na voor een tweede keer een bestelling te hebben geplaatst kreeg ik 2 dagen later de mededeling dat de bestelling niet gelukt was. Door vervolgens Ideal te gebruiken lukte het wel. Geef dat duidelijk aan bij het bestelproces. De bestelling kom nog wel op tijd bezorgd worden. Bedankt daarvoor. Verder niks dan lof!

Snelle levering en snelle reactie op mail

Betonblokken werden snel gelevert en alle vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.

Goede communicatie en snelle oplossingen

Ik had besteld, maar stond ergens anders om op te halen wat voor mij niet uitkwam. Gebeld en een snelle reactie gekregen en een andere metselsteen uitgekozen(ze hadden keurig foto’s doorgestuurd) die wel voorradig waren in zevenbersche hoek. Via e-mail verder geregeld en het was een prima communicatie. Deze gekozen stenen waren goedkoper en het bedrag netjes en snel terug gehad.

Overzichtelijk en prima service

Prettige website waar alles duidelijk en overzicht te zien is. Helaas was de overgangspartij die ik graag had gewild snel uitverkocht, maar goed geholpen door een medewerker en uiteindelijk gekozen voor een andere partij

Goede service en betrouwbaarheid

De bestelde betonblokken zijn keurig op tijd geleverd en voldoen aan wat ik ervan heb verwacht. Is allemaal prima gegaan.

Tevreden over levering en service

Heb al vaker bij ze besteld en iedere keer helpen ze je goed op weg. Ben ook zeer te spreken over de levering. Top!

Kwaliteitsproducten

De producten die op de website worden aangeboden zijn van prima kwaliteit. Ook goed geholpen door 1 van de medewerkers. Chauffeur kon alleen niet lossen op gewenste plek, maar hij heeft met ons meegedacht en de blokken zo dicht mogelijk bij ons huis neergezet.

Goed goedkoop en snel geleverd

Ik heb gevelstenen en kant-en-klare specie besteld voor mijn uitbouw. Door deze leverancier werd aangegeven dat de levering tot 8 werkdagen kon duren. Tot mijn grote verbazing werd de volgende dag alles in 1 keer geleverd. Chauffeur heeft zelf bepaald hoe te lossen en dat was een perfecte inschatting. Zeker te weten dat wanneer ik meer stenen en specie nodig heb ik wederom gebruik maak van de diensten van Brok bouwmaterialen.

Goed overzicht website. Vlotte levering. Goed communicatie via e-mail. Als wij nog iets nodig zullen hebben met bouwen zullen we zeker hier weer bestellen

Bestelling geannuleerd wegens omstandigheden

Wegens vervelende omstandigheden moest ik m’n bestelling annuleren. Ik zou mijn geld (minus €50,-, onkosten vanuit hun) binnen 5 dagen terug krijgen. Ik heb het uiteindelijk terug gekregen, na 3 weken en verschillende telefoontjes. Werd ook brutaal toegesproken aan de telefoon.

Top geregeld van a tot z

Alles top geregeld, overgangspartij was wat ik had verwacht

Prima klantenservice

Goed geholpen door iemand op de chat. Hielp met al mijn vragen en reageerde ook snel. Levering was ook goed en snel

Goed geprijsd, supersnelle levering, gekregen wat ik verwachtte

Goed geprijsd, supersnelle levering, gekregen wat ik verwachtte

overzichtelijke site, gekregen wat we besteld hadden volgens afspraak

overzichtelijke site, gekregen wat we besteld hadden volgens afspraak

alles goed geregeld

snel en goed geregeld

Top lag allemaal klaar

Top gegaan

Vriendelijk personeel en snelle service

Vriendelijke personeel en snel geholpen Echt een top bedrijf.

Fijne klantenservice en snelle levering

Klantenservice geeft eerlijk advies en helpt je echt verder. Levering was ook niks op aan te merken, chauffeur zette de producten op de gewenste plek

Goede prijs. Aflevering niet als verwacht

Prima prijs kwaliteit verhouding. Je verwacht dat ze weten dat voor bouwmaterialen de planning belangrijk is maar het wordt geleverd wanneer het hun vervoerder uitkomt. Afstemmen hierover is niet mogelijk (werd zelfs o een andere dag geleverd dan eerder toegezegd) en de chauffeur was ook te beroerd om even te bellen, waardoor het op de verkeerde plek gelost is.

Degelijk en goed contact

Ze hebben degelijke betonblokken voor een goede prijs. Meneer aan de lijn dacht ook met ons mee over onze klus. Blij met ons bestelde blokken

Verstandige keuze

Hier een overgangspartij besteld waar ik eerst redelijk sceptisch over was. Toen de stenen binnenkwamen zagen ze er mooi uit en hebben we ook niet alles van de 10% extra hoeven te gebruiken. Goeie kwaliteit voor een lage prijs!

Fijne ervaring met deze site

Je kunt op de site veel informatie vinden. Ik heb kalkzandsteen metselstenen gekocht en had van tevoren een video bekeken en een paar vragen gesteld via de chat. Werkte allemaal prima en maakte het voor mij alleen maar makkelijker om datgene te bestellen wat ik nodig had

Groot aanbod op overzichtelijke website

Genoeg bouwmaterialen om uit te kiezen op de nieuwe en overzichtelijke website. Ook tevreden over de levering en service. Chauffeur was aardig en zette de spullen op de gewenste plek

Op onze gewenste dag geleverd

De betonblokken werden op de dag die wij hadden aangegeven gelost. Ik kon zelf die dag thuis zijn, dus goed dat ze dit aanbieden.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA