Mooie dakpannen

Via deze website dakpannen bestelt voor onze uitbouw, zowel de chat als via de telefoon/mail zijn ze goed te bereiken voor hulp. Dakpannen zijn prima en worden netjes gelevert.

Snel opgelost

We hadden 4 verschillende monsters aangevraagd. Helaas was er 1 verkeerde bij, maar na 2 dagen werd de andere ook netjes afgeleverd. Nu hebben we de gewenste stenen bij ons geleverd gekregen, levering en service waren prima en de producten ook.

Levering was top!!

Gekozen voor spoed levering, kregen stenen na 2 dagen geleverd. Aardige chauffeur die stenen loste waar wij wilde. Al met al toplevering!!

Fijne website en goede service

Tweede keer dat ik hier iets heb besteld en sinds kort hebben ze een nieuwe website, werkt prettig en de afbeeldingen zijn iets duidelijker.. Levering en de service zijn ook prima

Sterke kalkzandsteen blokken

Was op zoek naar kalkzandsteen blokken voor een dragende muur. Genoeg keus op de website en de blokken hebben een hoge druksterkte. Na het plaatsen wel afwerken met een dun laagje, heb je een top resultaat!

Voldoende levermogelijkheden

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om de betonblokke zelf op te hale. Goede service ter plekke en fijn personeel.

Alles te vinden

Ben op het moment met een verbouwing bezig en heb alle spullen hier kunnen vinden. Ideaal!

Uitstekende service

Wegens wat fysieke klachten had ik gevraagd of een vriend erbij was wanneer de metselstenen werden bezorgd. Achteraf niet nodig want de chauffeur was heel behulpzaam, hartstikke fijn!

Fijn telefonisch contact

Via Instagram contact gezocht en doorverwezen. Heb telefonisch contact opgenomen en hier is mij duidelijk geworden hoe te handelen.

Deskundig personeel

Ik heb zelf geen ervaring met bouwen en had daarom via de klantenservice om toelichting over diverse producten gevraagd. Fijn deskundig personeel en prima uitleg!

Goedkoop en kwalitatief goed

Voor het bestellen eerst een monster aangevraagd. Wist dus wat ik kon verwachten, zijn goedkoope stenen die kwalitatief goed zijn

Prima promotie

Ik ben via Instagram bekend geworden met BouwmaterialenKopen en ik was blij verrast met hun grote aanbod metselstenen. Door wat sfeerafbeeldingen op hun Pinterest heb ik een goede keus kunnen maken. Heel handig.

Goede vormbak metselstenen

Ik had de Edmonton vormbak metselstenen hier besteld en deze hebben een goede kwaliteit, beter dan verwacht. Een aanrader.

Uitstekend assortiment

Ik heb een bestelling geplaatst die ook niet-standaard artikelen bevatte. Ook deze zijn keurig geleverd en hadden een voordelige prijs.

Groot aanbod split en grind

Groot aanbod aan split en grind wordt er op de website aangeboden. Zijn mooie soorten voor een betaalbare prijs..

Goede producten

De producten werden geleverd zoals omschreven, niks op aan te merken. De levering was ook netjes en snel. Een aanrader.

Betonblokken met uitsparing

Contact gezocht met de klantenservice om te vragen of ze holle betonblokken hadden , deze hadde ze helaas nie, maar wel betonblokken met uitsparingen. Bijna hetzelfde en kan ook goed mee gewerk worden

Top levering

Ik heb erg getwijfeld om hier te bestellen, omdat je niet kan aangeven wanneer iets geleverd wordt. Uiteindelijk was dit niet nodig, want alles was snel en netjes geleverd. Prima website dus.

Klantenservice is top

Bij levering van de bestelde dakpannen bleek dat er een paar kapotte bij zaten. Dit is toen direct opgelost door de klantenservice.

Fijn om eerst monsterstenen te kunnen bestellen

We waren heel erg aan het twijfelen welke metselstenen we moesten nemen. Door een paar monsters te bestellen, hebben we uiteindelijk een goede keuze kunnen maken, ook na overleg met het bedrijf. Prima service al zeg ik het zelf!

Goede webshop

Mooie en vooral overzichtelijke webshop. Geen onnodig lang zoekwerk op de site, ideaal.

Goede levering en prima klantservice

Vanwege renovatie schuur metselstenen, zand en cement besteld. Dik voor de uiterste leverdatum geleverd door een uitermate vriendelijke chauffeur die alles netjes op de plaats zette. Prachtige mooie stenen, alleen was er een probleem met het cement. een aantal zakken waren nat geworden en gescheurd. Dit is uitermate netjes opgelost door de klantenservice. Kortom Bouwmaterialenkopen.com is een prima bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Goede materialen en niet duur.

Goed contact

Goed contact gehad met een medewerker. Helaas kon hij me geen preciese leverdag geven, maar 1 dag van tevoren was t wel duidelijk. Ook goed dat de chauffeur belt van tevore

Groot assortiment en voordelige prijs

Ik heb hier alle bouwmaterialen gevonden voor mijn aanbouw en voor een voordelige prijs. Ik heb de bouwmaterialen nergens anders goedkoper kunnen vinden.

Ik heb afgelopen week een bestelling geplaatst en heb telefonisch-contact gehad over het product en de levering en ben goed geholpen!

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA