Mijn ervaring is zeer goed

Metselstenen die zij zelf op voorraad hebben kunnen afhalen op korte termijn super want veel stenen hebben een lange levertijd. Ik kan verder met mijn klus fijn

terecht gekomen via bekenden, al meerdere keren naar tevredenheid besteld

goed isolatiemateriaal

Uitstekend bedrijf voor aankoop van isolatiemateriaal. Snel geleverd (2 dgn) en voordelig

Tweede aankoop, nogsteeds tevreden

Een aantal dagen geleden heb ik hier voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Omdat ik over de eerste bestelling anderhalf jaar geleden goed tevreden was. Opnieuw kwam het snel binnen en zijn er verder geen moeilijkheden aan te pas gekomen. Als het aan mij ligt bestel ik hier de volgende keer weer

koop hier regelmatig voor tuinwerken goede ervaring

koop hier regelmatig voor tuinwerken goede ervaring

Slecht

In januari jl een grote partij besteld. Geen probleem. Bij tekort aan materiaal contact gehad met leverancier. Afhalen kom niet. Alleen tegen leveringsprijs van 149,- euro. Voor een klein beetje materiaal. Geen service dus..

goed materiaal goede prijs

Ik heb hier al meerdere keren spullen gekocht voor verbouwingen bij mij en mijn vrienden thuis. Vooral betonblokken, eerste en tweede keus was allebei goed te verwerken! Laatst ook metselstenen bijbesteld die kreeg ik nergens anders goedkoper en waren van goede kwaliteit.

Heel goedkoop!

Ik heb de hilversumsformaat strengpers vuilwerk metselstenen besteld. Ik was op zoek naar hele goedkope stenen omdat ik de stenen toch nodig had voor mijn binnenmuur. Ik zocht online en zag wat aanbiedingen van 20 cent per steen. Tot dat ik op Bouwmaterialenkopen.com kwam en hier zag ik deze stenen voor maar 8 cent per steen! Ik heb ze meteen besteld. Er zat wel wat verschil in kleur en structuur maar dat maakt voor mij niet uit, ze zijn toch voor de binnenmuur. Kortom, hele scherpe prijs!

Super snelle levering

Ik ben erg te spreken over de levering. Ik was bang dat ik misschien net te laat was met bestellen. Er waren wat problemen met onze aannemer. Toen we bestelde, hadden we de stenen binnen 7 werkdagen nodig. Ik las op de site dat de levertijd 1 tot 7 werkdagen was. Dit zou dus net op tijd moeten zijn. De stenen kwamen al na 3 werkdagen binnen. Dit was dus ruim op tijd. Heel fijn!

al met al tevreden

Helaas waren niet van de metselstenen die we eerst wouden voldoende op voorraad maar later wel een andere kunnen vinden. Goede service en redelijk snel geleverd al met al tevreden over deze koop.

Geweldige service

Ik kwam aan en las dat er eigenlijk alleen op afspraak werd geholpen. Ik vroeg aan de balie of iemand mij toch kon helpen en dat was geen probleem. De mensen met een afspraak hadden wel voorrang als deze eventueel zouden komen. De verkoper liep met mij mee naar de showroom en liet aan mij de stenen zien die aan mijn eisen voldeden. Ook legde hij het verschil tussen de tegels uit. Kortom erg goed geholpen!

Goede hulp.

Ik had online een afspraak gemaakt en toen ik aankwam stond er ook iemand voor mij klaar om mij te helpen. Ik wist niet zeker wat ik wist en had veel vragen. Deze werden allemaal beantwoord.

Goedkope stenen van een super kwaliteit

Ik heb erg mooie stenen gekocht voor een zeer betaalbare prijs! De stenen passen heel mooi bij de tuin en de garage, heel tevreden.

Heel vriendelijk personeel!!

Ik wist niet veel van stenen af dus ik had redelijk wat vragen voor de persoon die mij hielp. De persoon bleef altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden over hoe ik werd geholpen en kom hier zeker ook terug.

Goede goedkope stenen!

Ik heb de waalformaat antwerpen metselsteen gekocht. Dit is een hele mooie steen met wat nuance er in. Het ging om de zogenoemde tijdelijke partij en dat betekent dat deze wat goedkoper zijn omdat er wat nuance in zit, maar dat vonden wij juist mooi dus dat kwam erg goed uit. Hierdoor heb ik veel geld bespaard voor de rest van mijn huis.

Pluspunten

Hele snelle levering. Ik had na 3 dagen mijn bestelling al. Echt super snel!

Pluspunten

Ik heb de tijdelijke partij gekozen want deze waren de helft van de vaste partij. Veel goedkoper dus. Deze stenen zijn ook van goede kwaliteit alleen konden er wat nuances in zitten. Maar dat vond ik wel mooi eigenlijk. Ik ben heel tevreden over de stenen en de levering. De vrachtwagenchauffeur plaatste de stenen waar ik vroeg dat hij ze neer wilde zetten. Super fijn.

Pluspunten

Goede service en heel veel keus in producten en prijsgroepen. Voor iedere portomonnee kun je hier wel slagen.

Pluspunten

Ik ben voor de wat goedkopere partij gegaan en was uiteindelijk een beetje bang over wat ik geleverd zou krijgen, Ik ben uiteindelijk toch heel tevreden want de stenen zagen er gewoon goed uit. Heel goedkoop dus voor een mooie kwaliteit steen.

Pluspunten

Ik heb voor de tijdelijke partij gekozen, de reden hiervoor was dat deze stenen gewoon veel goedkoper waren dan de stenen van de vaste assortment. De stenen die ik heb gekregen zijn heel mooi zeker voor deze prijs.

Pluspunten

Ik heb de hilversumsformaat handvorm rood paars metselstenen besteld. Deze stenen hebben een mooie rood-paarse kleur met een mooi reliëf in de steen.

Pluspunten

Erg goedkope stenen!! Ik ben voor de tijdelijke partij gegaan deze waren simpelweg gewoon veel goedkoper dan de andere metselstenen en zagen er even mooi uit. Hele goede prijs!

Pluspunten

*Veel keus *Goede kwaliteit *Lage prijzen *Snelle levering *Denken oplossingsgericht *Snelle reacties op berichten

*Geen afhaalpunten

Pluspunten

Ik heb de Kalkzandsteen vellingblok 437x100x198mm gebruikt voor het lijmen van mijn wanden. De blokken waren maar 15kg per stuk. Ik was bang dat deze veel zwaarder zouden zijn maar nu waren ze te tillen en hoefde ik hier geen extra apparatuur voor in te huren. Hierdoor bleven de kosten redelijk laag.

Pluspunten

Hele snelle service. Ik had de stenen binnen 14 dagen nodig. Ik was bang dat ik nergens meer stenen kon krijgen en misschien al te laat was. Dit was zeker niet het geval. Het duurde hier maar 1 tot 7 werkdagen tot het bezorgd wordt, dat werd mij verteld. En ja de stenen waren al binnen na 4 werkdagen. Tijd genoeg dus!

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA