1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Whatsapp. Maar die geven verkeerde informatie

Beter bereikbaar. Zeker voor klachten niet alleen via de mail. Wij hebben stenen aangeschaft bij hun. Onze keuze viel op een b keuze steen niet vanwege het geld maar gewoon omdat we die mooi vonden. ik heb meerdere malen gevraagd wat b keuze inhoud.... Zijn die dan stuk of beschadigd nee mevrouw alleen verschil in maat en misschien kleur. Oke dan doen we dat. We moesten zelf achter de levering aanbellen dat was al minder en nu is zeker 70% van de stenen stuk. Ze zijn allemaal gescheurd. Dit kan toch gewoon niet. Maar volgens hun kon dat wel want het is immers b keuze en dat wisten we. Je wordt er niet goed geholpen. Ik heb meerdere malen gevraagd zijn ze stuk of beschadigd nee mevrouw zeker niet.wel dus.... Maar ze doen er gewoon nik's meer aan want ja je hebt toch al betaald. De laagste prijsgarantie is ook een fabeltje, ik heb de binnenmuur stenen elders gekocht daar waren ze zelfs met transportkosten nog goedkoper. Doen ze ook niks aan we moeten naar het totaalplaatje kijken. Tja...ik zal er in ieder geval niks meer kopen al hoe goedkoop ze zijn. En ik zal ze ook aan niemand aanbevelen.

Pluspunten

stenen netjes geleverd en neergezet op de afgesproken plaats

zeggen dat ze een dag van te voren bellen helaas niet gebeurd was wel handig geweest zodat je weet wanneer de materialen komen

Pluspunten

bereikbaarheid s'avonds

Het leek of de bestelling in een keer zou komen, maar nu met de (stenen) werden het twee leveringen.

Pluspunten

Hele snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Mega snelle levering / vriendelijke chauffeur / binnen 1 dag na aankoop metselstenen bedrag van de monsterstenen retour ontvangen / goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materialen op tijd en volgens afspraak geleverd. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leveringssnelheid en vriendelijkheid transporteurs

afleveren kan niet op voorkeursdata

Pluspunten

snel en komt afspraak na. Top!

Pluspunten

Snel antwoord op vragen/vriendelijke chauffeurs/prijs kwaliteit verhouding

Duur leverkosten vooral met meerdere orders

Pluspunten

- Levering binnen 5 werkdagen zoals beloofd - Producten gelost dicht bij mijn huis - Goed bereikbaar via de chat

Pluspunten

Afgeleverd op het afgesproken tijdstip Keurig op pallets zoals gevraagd.

Pluspunten

Snel levering, top bedrijf.

Communication via Whatsapp.

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur, binnen 5 dagen producten in huis, gemakkelijk om bestelling aan te passen na telefoontje, gebruiksvriendelijke webshop.

Pluspunten

Helder communicatie en meerdere betalingsmogelijkheden

geen

Pluspunten

Goed overzicht levertijd prima

Alles ok

Pluspunten

Veel kennis beschikbaar bij personeel voor specifieke vragen, goede levering van vriendelijke chauffeur en fijne site!

Pluspunten

Perfect geholpen en snelle levering. Aardige chauffeur die de bestelling kwam afleveren.

zo doorgaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Flexibeler zijn in het retourneren van materiaal. Zij zijn niet bereid om even in de planning te kijken om dit restant in een rit terug te halen, want ze leveren hier genoeg in de buurt. Moet logistiek mogelijk zijn, maar deze firma is te beroerd om hier naar te kijken en de klanten te behouden!!!

Teveel transport kosten betaald 139 op een totaal rekening van 303 euro! Slechte service die ze leveren omdat ze verkeerde informatie geven over de hoeveelheden die je aan bouw materiaal nodig hebt. Totaal niet meedenken met de situatie van de klant. Ik heb 100 i.p.v. 150 betonblokken, 6 zakken cement nodig gehad i.p.v. 16 die zij hebben geadviseerd. Er zit dus totaal geen kundig personeel bij de klantenservice van Nu bouwen.nl. Ik ga hier nooit meer bestellen !!!!! Zij zijn niet voor redenen vatbaar om ook met de klant naar een oplossing te zoeken. Nu moet ik een aanhanger huren van Beverwijk naar Nijmegen 150 km heen en terug rijden om 50 blokken beton en 10 zakken cement terug te brengen, dat kost meer dan ik terug krijg.

Pluspunten

Duidelijke afspraken snelle levering fijn contact met planning

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De stenen zijn prima en niet duur in vergelijking met andere aanbieders.

Men rekent een flinke prijs voor bezorging en die bezorging was bij ons bovendien een week vertraagd. Daarnaast was een pallet open en bevatten een ander een gat waar stenen hadden moeten zitten. Drie pallets moet ik nog openen, maar tot nu toe kom ik zo'n 100 stenen tekort. Op zich nog geen probleem omdat ik wat meer had besteld dan strikt gezien nodig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

als op de site staat dat de betaling binnen is en de levertijd tussen 1-5 werkdagen is verwacht ik ook dat het in die tijd geleverd wordt, nu moesten we er steeds achteraan geen pluspunt vind ik zo

Pluspunten

Het duurt even voor je met de chat anrwoord krijgt

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA