Laden reviews...
330 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours soulignent une communication claire et une livraison fiable. Le personnel est perçu comme professionnel et serviable. Dans l'ensemble, l'expérience est décrite comme fluide et satisfaisante.
Gechat met Manon, heldere antwoorden gekregen. Mijn bestelling is geplaatst bij Brok!
16 July 2021
Jose Heijen
Utrecht
ik dacht dat het afhalen in Nijmegen was, maar dit was in Zevenbergschen Hoek, het was dus even verwarrend, toch uiteindelijk goed gegaan en mijn metselstenen heb ik binnen
16 July 2021
Sabine Gerwert
Eindhoven
Niks op aan te merken, goed geregeld
15 July 2021
Charlotte
Wijchen
De levering zou er binnen 7 werkdagen zijn, ik heb hem al na 4 dagen ontvangen en de stenen zagen er netjes uit.
René Brouwer
Ravenstein
ik kon de spullen pas kwijt over 7 weken, maar door schaarste wilde ik wel zeker zijn van mijn producten, dus was fijn dat ik op afroep kon bestellen
Marco Rijck
Nijmegen
Afhalen van betonblokken is gratis, dus voor deze optie gekozen, woon dichtbij breda dus goed te overzien om op te halen
Hanneke
Etten-Leur
Betrouwbare website en veel mogelijkheden tot contact met een medewerker, zo wist ik waar ik aan toe was
Katja Luiken
Alkmaar
vriendelijk goed bedrijf ind e bouw
Bilal
Gouda
goede service duidelijk geregeld op de website
John Strien
Dordrecht
een pakketje monsterstenen besteld, via de pakketpost binnen gekregen, vanuit daar een keuze gemaakt voor de schuur
Jeffrey Veenendaal
Gorinchem
Levertijd is binnen zeven werkdagen, dat is nogal breed..., maar je krijgt een werkdag van te voren een mailtje, dus kon ik goed klaar staan omde bestelling aan te nemen
Femke Boom
Lent
De levering kwam met de vrachtwagen, ik werd gebeld zodat ik klaar kon staan, netjes neergezet.
Freddy de Weert
Dronten
In de corona tijd veel nagedacht om het te doen, uiteindelijk toch gedaan met blokken van Brok, erg blij met het resultaat
Henry
Nieuwegein
Het was mogelijk om de factuur te krijgen en door te sturen naar het bouwdepot, fijn dat dit zo geregeld kon worden
Elise
Lent
Ook geopend tijdens de bouwvak, dus kon mijn klus gewoon doorgaan, top!
Rico
IJmuiden
goede uitleg over klussen, veel informatie
Henry Gef
Sneek
ik had even gebeld voor de voorraad. mijn product was voldoende op voorraad dus kon ik bestellen, handig..!!
Joke Mulder
Enschede
snel, makkelijk, betrowbaar
Sanne
Amsterdam
De lervering ben ik tevreden over, aardige chauffeur
Hassan
Nijmegen
Het is mogeljk om te bellen of mailen of zelfs chatten, duidelijke antwoorden, daarna een goede levering dus echt betrouwbare site
Bart Akkers
Amersfoort
mijn producten werden op tijd geleverd, alleen mistte er wat zakken zand. even gebeld, maar deze werden de dag erna al weer nageleverd, gelukkig.
9 July 2021
Semmie Linders
Gorinchem
Ik heb nu al 3x besteld, Brok komt altijd als goedkoopste eruit
9 July 2021
Bouwbedrijf JPG
Amsterdam
Voor een foto wedstrijd had ik wat fotos van het bouwen van mijn zwembad gestuurd, leuk dat ze daar naar kijken.
Henk Bergmans
Doetinchem
goed contact gehad met de klantenservice
Natasja Bergmans
Gouda