Pluspunten
Goede website, goede prijzen. Afspraken worden nagekomen.
VerbeterpuntenDe vaste vergoeding voor bezorgen is star. Bijna overal verminderen die kosten bij grotere orders of worden zelfs helemaal niet meer gerekend.
Pluspunten
Prijs Duidelijke website
VerbeterpuntenAfspraken worden niet nagekomen, levering, waarvan je overigens keurig een bevestiging per mail krijgt, komt niet op de afgesproken dag. Na telefonisch contact de mededeling dat ze dit maandagochtend gaan uitzoeken. Vervolgens wordt je dan pas om 11.20 uur gebeld, en weten ze je alleen te vertellen dat de levering die dag wel doorgaat. Tijdstip konden ze niet geven, daar zouden ze nog over terugbellen. 20 minuten later stond de chauffeur aan de deur. Na uitpakken van de materialen uit de folie blijken heel veel blokken behoorlijk beschadigd. De prijs is laag, maar de kwaliteit ook.
Geachte heer/mevrouw, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Er is inderdaad vanaf onze leverancier een datum gegeven van levering waar niet aan gehouden werd. Daar willen wij onze oprechte excuses voor aanbieden, dit is niet hoe het hoort te gaan. Wij kunnen geen exacte tijden aangeven aangezien transport extern gaat. Wij adviseren altijd eerst de bestelling te controleren voor u het verwerkt. Wij hadden het dan om kunnen ruilen. Wij willen u als compensatie bij een volgende bestelling een korting geven van 15% voor het niet houden aan de afgesproken datum. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Ik heb per mail een aanvraag gedaan voor een prijsofferte. Scherpe prijs aangeboden gekregen en akkoord gegaan. Klantvriendelijke mensen.
VerbeterpuntenVoor mij niet zo snel duidelijk dat ik dubbel transport moest betalen voor bestelling. Staat inderdaad op site, maar kan misschien duidelijker vermeld worden.
Pluspunten
Geen gedoe, eerlijke mensen en prijzen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelling op tijd en volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Foto's van metselstenen ontvangen om beter beeld te krijgen van de partij. Op basis daarvan bestelling gedaan, erg tevreden over!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Toen er, netjes op tijd na 2 dagen, geleverd werd ontbrak een product. Gebeld met een vrouw en die zorgde ervoor dat ochtend erna als eerst werd nageleverd. Klasse.
VerbeterpuntenBestelling misschien beter controleren.
Pluspunten
Via monsterstenen keuze gemaakt voor partij Heukelom. Zeer te spreken over de geboden service en de staffelkorting waaroor stenen mooie prijs waren.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Betonblokken afgehaald in Nijmegen, kon dag zelf nog ophalen. Goede service.
VerbeterpuntenVeel werk met hand inladen, maar goedkoper dan transport natuurlijk.
Pluspunten
snel geleverd, mooie rode metselstenen, goed bereikbaar
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gekozen voor afhalen in Nijmegen vanwege kleine partij blokken en hoge transportkosten. Chauffeur op terrein was vriendelijk, wilde de blokken op onze aanhanger tillen. Hierdoor heel veel moeite bespaard.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Op aanvraag speciaal soort metselstenen hier kunnen kopen. Erg fijn. Ook de chauffeur was behulpzaam en vriendelijk.
VerbeterpuntenVrij hoge transportkosten.
Pluspunten
Dit bedrijf biedt veel verschillende producten aan voor lage prijs. Veel video's en chat maken het makkelijker.
VerbeterpuntenZou bericht krijgen voor dag van levering. Niet gekregen. Bleek later in ongewenst te zitten, toen was het al te laat. Gelukkig belde chauffeur dag zelf uur ervoor nog wel op.
Pluspunten
Duidelijke informatie van de verkoper gehad Snelle levering
Pluspunten
snelle levering en zorgvuldig gelost
Pluspunten
Op aanvraag monsterstenen ontvangen. Daarna overlegd met mijn vrouw. Gekozen voor roodpaars. Goedkoper dan bij andere winkels, erg blij met resultaat.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Hadden zand, grind en hout nodig. Ideaal dat dit allemaal tegelijk geleverd kon worden.
VerbeterpuntenPaar latten zaten niet bij bestelling, maar dag erna nageleverd dus geen ramp.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, vriendelijk aan telefoon.
VerbeterpuntenNiet gevonden.
Pluspunten
Aardige mensen, goed geïnformeerd.
VerbeterpuntenIk had maar een kleine partij nodig, deze zou klaargezet worden maar dit was helaas niet gebeurd. Toen de kraanmachinist er was was hij ook niet van zins om de boel voor on alsnog netjes neer te zetten, met wat gemor deed hij het uiteindelijk wel. Ietwat onhandig als je het strak gepland hebt voor je zelf...
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas bent u niet tevreden over de geleverde service. Wij betreuren het dat de communicatie tussen ons en degene die het klaar zou zetten niet goed verlopen is. Vanzelfsprekend zijn we helemaal niet tevreden over de manier waarop de kraanmachinist gereageerd heeft. Wij zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wij hopen dat u veel plezier aan uw bestelling gaat beleven. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
In mijn geval had ik graag de betonblokken ook op een pallet gehad, Ik heb ze nu nl. nog een keer vast voordat ik ze kan transporteren
Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent over uw geleverde bestelling. Op onze webshop vermelden wij dat de betonblokken geleverd worden in happen, dus niet op pallets. Wij gaan kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen vermelden om misverstanden als deze te voorkomen. Hopelijk bent u verder tevreden over uw geleverde betonblokken en heeft u er in de toekomst veel plezier van. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Doen wat de klant vraagt
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Op tijd geleverd, nette chauffeur en alles netjes en snel gelost.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Via aannemersbedrijf grote bestelling geplaatst. Door grote hoeveelheden goede korting gekregen. Zou eigenlijk 3 keer transport moeten betalen, maar hoefde maar 1 keer te betalen. Meerdere keren factuur in overleg aan laten passen, erg klantvriendelijke mensen. Ook voor levering afspraken kunnen maken. Ga zo door!
Pluspunten
Meerdere pallets cement gekocht, hierdoor korting gekregen doordat het grote partij was. Na video te hebben bekeken over levering gekozen voor kleinere wagen, grote zou straat niet in kunnen. Erg klantvriendelijk.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA