Pluspunten
Goede service 10 sterren!
Pluspunten
Goed contact, duidelijk aan de telefoon en vragen worden correct beantwoord. Goede levering en adequaat gehandeld op verzoeken/ mededelingen omtrent leveringen
VerbeterpuntenDe aanbiedingsstenen wekken de suggestie dat het restpartijen zijn, dat kan verwarrend werken. Misschien kan hier iets in verduidelijkt worden? Verder niks op aan te merken.
Pluspunten
Response op vragen en prijs
VerbeterpuntenNiet echt zichtbaar waar de spullen opgehaald moesten worden. In mijn geval op 2 locaties. Daarnaast bleek de minimale afnamehoeveelheid bij de producent aangepast te zijn en dat was niet bijgewerkt op de site. Met als gevolg wat restpartij.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat de communicatie van onze kant niet naar behoren is geweest. Aangezien niet alle bestelde producten op onze standaard opslag stonden moest u naar 2 verschillende locaties om uw bestelling af te halen. Excuses hiervoor. Wij gaan er in de toekomst voor zorgen dat dit standaard gecommuniceerd zal worden. Wij hopen dat u desondanks veel plezier zult beleven aan uw bouwproducten. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snelle reactie op chat en mail. Bestelling was snel af te halen. Nette prijzen
VerbeterpuntenBij afhalen maakte de heftruck chauffeur de opmerking:weer eentje die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Vind ik persoonlijk niet echt netjes.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden ben over de prijzen en de geboden service op de chat en mail. Zeker niet blij zijn wij met de opmerking van onze heftruck chauffeur. Wij zijn blij dat u dit heeft aangegeven en zullen hem erop aanspreken dat dit soort uitspraken absoluut niet kunnen. Onze excuses hiervoor. Veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenLange bezorgtijden, natte oude Kalkzandstenen gekregen, zaten zelfs groene stenen bij! Ook de zakken lijm waren nat en kapot! Waardeloos dus!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij betreuren het dat u een negatieve review heeft geschreven. Wij hebben uw bestelling netjes binnen 1-5 werkdagen bij u thuis afgeleverd, zoals wij ook duidelijk vermelden op onze website. Daarnaast vermelden wij ook dat de kalkzandstenen geleverd worden in happen, niet op pallets. Wat betreft de zakken blokkenlijm vinden wij het erg vervelend dat de zakken lijm nat en kapot waren volgens u. Dit is niet zoals het hoort en zal intern worden besproken dat dit in het vervolg niet meer voor zal komen. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snelle service en de goedkoopste
Pluspunten
Nette levering
Laat de klant niet de bezorgmethode uitkiezen. Bekeuze van transport gaarne door leverancier. Klanten zijn geen truckbestuurders en zijn niet verantwoordelijk voor juiste aflevering
Verbeterpunten7
Pluspunten
Goede kwaliteiten snelle levering
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Een partij metselstenen gekocht waarvan we een schuur hebben gebouwd waar wer erg tevreden mee zijn HELEMAAL TOP!
Pluspunten
materiaal wordt pas eind maart geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goed product keurige service.
VerbeterpuntenDe prijs / kwaliteitverhouding is essentieel, wordt niet te duur dan hou je de meeste orders
Pluspunten
Prima stenen, goede communicatie en keurig op tijd geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede service begrip en houdt zich aan de afspraak ook al is deze telefonisch
Verbeterpuntenmoeilijk te bereiken via de mail en telefoon te veel keuze menus
Pluspunten
snel bezorgd en vriendelijke chauffeur word ook snel gereageerd op mail
Pluspunten
Snel en keurig geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijke communicatie
Verbeterpuntenwellicht kleinere partijen leveren
Pluspunten
Materialen op voorraad, laag transport bedrag
VerbeterpuntenAls je zegt dat je terug belt, bel dan ook. Late reactie op mail. Communicatie is slecht, erg slecht
Geachte, Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over de geleverde service. Op de dag van levering hebben wij u meerdere malen aan de telefoon gehad. Daarna hebben we u gemaild of u nog bereikbaar bent, alvorens wij iets voor 5 uur nogmaals contact op hebben genomen. We konden u niet bereiken, dus de dag erna een tegemoetkoming aangeboden per mail, echter heeft u hier niet voor gekozen. Wij hebben er alles aan gedaan om u meerdere malen te bereiken en in al uw wensen te voorzien. We vinden het vervelend dat u hier ontevreden over bent. Met vriendelijke groet, Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
- Goed en snel advies - Snelle levering
VerbeterpuntenVan tevoren laten weten wanneer de vrachtwagen komt, ik werd s'morgens om 7 uur verrast.
Pluspunten
Eerste levering redelijk netjes afgeleverd; hoewel niet rap.
VerbeterpuntenBij aanvraag voor tweede levering geen enkele respons op WhatApp, mail, sms en telefoon. Bedrijf failliet??? Geen zin meer om te leveren??? Ergens anders besteld, waar vandaan wel snel geleverd. Leveringskosten belachelijk hoog. Was in eerste instantie afegegaan op de relatief goedkope bouwmaterialen, maar zelfs bij orders met hoge orderwaarde zijn de leveringskosten zo`n € 140,00. Doen andere bedrijven gratis... Zo zijn de 'goedkope' bouwmaterialen ergens anders echt veel goedkoper.
Geachte, wij vinden het vervelend om te lezen dat u een negatieve beoordeling heeft achtergelaten. U heeft uw eerste levering binnen 2 werkdagen, buiten de normale levertijden (07:00) geleverd gekregen. Op het moment dat u de tweede bestelling geleverd wilde krijgen was het onmogelijk te leveren i.v.m. de feestdagen. De transportkosten zijn een vast bedrag. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs garantie, ergens anders zijn producten dus niet goedkoper. Onderaan de streep bent u bij ons het voordeligste uit. Daarom betreuren wij het des te meer dat u teleurgesteld bent. Mocht u nog een bestelling willen plaatsen bij ons dan helpen wij u graag verder om in uw wensen te voorzien. Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
netjes afgeleverd op juist adres
Verbeterpunteneven een mailtje dag voor bezorgen dan was ik aanwezig geweest
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA