Pluspunten
Geen positieve punten
VerbeterpuntenDit bedrijf verkoop heel slechte kwaliteit producten. Omgevallen pallet met 40% van het stenen die kapot zijn en kleur die helemaal niet overheen komen met de foto's die ze daar onder vermelden. Ik snap dat B keus die ze verkopen betekend zoals vermeld moeten wij 10% van het stenen meer berekenen maar staat nergens vermeld dat bij de B keus kan zijn dat ze omgevallen pallet verkopen die meer kapotte stenen daarin zitten en dat het heel veel kleur verschil kunnen zijn. Wij hebben bij onze bestelling zit nog geen een sten van die kleur die wij het besteld hebben. Dus ze zetten bijvoorbeeld zwarte sten en ze verkopen witte en zeggen ze dat het onder B keus valt.
Geachte heer/mevouw, Bedankt voor het schrijven van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij hebben echter al meerdere keren contact met u gehad, en al vaak gezegd dat de pallet niet omgevallen is. Verder zullen wij proberen nog nadrukkelijke op de site te vermelden wat B-keuze is en wat de risico's ervan zijn. Hierdoor zullen de verwachtingen lager zijn van B-keus. Nogmaals, wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
helemaal happy met onze bestrating , chauffeur netjes gebeld voor levering
Verbeterpuntenik kan geen commentaar geven
Pluspunten
Echt niet duur
VerbeterpuntenB keus is eerder c of d keus....valt echt tegen
Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het vervelend om te horen dat een deel van uw bestelling tegen is gevallen. Wij zullen op onze webshop zo mogelijk nog beter gaan vermelden wat B-keus kan inhouden zodat de verwachtingen niet te hoog zijn. Nogmaals, erg vervelend om te horen. Graag willen wij u bedanken voor uw reactie, wij gaan er mee bezig. Met vriendelijke groet, Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
goed geholpen,aardig aan de telefoon,gewoon goed
Pluspunten
????
VerbeterpuntenLeer te denken zoals je klanten dit doen, en wees duidelijker met de kleuren die je aanbied, en je klanten geen stenen in de maag duwen waar ze niks aan hebben.
Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Wij gaan proberen om de informatie bij de door u bestelde vuilwerkstenen nog duidelijker te communiceren, zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan. We zullen beter vermelden dat vuilwerk vele verschillende kleuren kunnen zijn en dat de foto slechts ter indicatie is. Daarnaast zullen we nog nadrukkelijker naar de retourkosten verwijzen. Bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
Redelijk prijs
VerbeterpuntenVeel kapotte blokken . zowel breuk als productie fouten.
Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het uiterst vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde producten. Wij hebben helaas geen bericht van u ontvangen dat er gebroken producten tussen zitten. Dit mag niet het geval zijn, aangezien het A-keus producten zijn. Wanneer u dit gemeld had, had u foto's kunnen maken en konden we dit overleggen met de fabrikant. Dan hadden wij waarschijnlijk nog iets kunnen regelen voor u. Met vriendelijke groet, Het team van Bouwmaterialenkopen.com
Pluspunten
Bestelling is vlot en correct afgehandeld. Stenen werden door de chauffeur op de door ons aangegeven plek gezet. Niets op aan te merken.
VerbeterpuntenOp de site las ik dat de reikwijdte van de kraan op de vrachtwagen slechts 2 meter zou zijn. De realiteit was dat de pallets wel op 4 meter afgezet konden worden. Ik zou de informatie op de site hierop aanpassen.
Pluspunten
Meedenken Flexibel Eerlijk aanbod
Pluspunten
We werden vlug geholpen met duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenDe ruimte waar het kantoor is weinig goed licht.
Pluspunten
Snelle levering Adequaat personeel Goede communicatie en heel erg vlot!
VerbeterpuntenProberen dit vast te houden!
Pluspunten
Snelle reactie en levering
VerbeterpuntenWebsite kan nog beter. Bijv. Mbt transport van monster.
Pluspunten
Prachtig materiaal geleverd
VerbeterpuntenGeen contact opgenomen om leveringsafspraak te bevestigen
Pluspunten
snel helder open transparant
VerbeterpuntenCommuniceren over tijdstip leveringen
Pluspunten
Snelle afhandeling en snelle levering zeer gunstige prijzen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
keurig alles afgehandeld
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf alles ging goed zowel de betaling als de aflevering en alles netjes op de plaats gezet bedankt B de Rooij.
Verbeterpuntengeen was allemaal goed daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Goede service 10 sterren!
Pluspunten
Goed contact, duidelijk aan de telefoon en vragen worden correct beantwoord. Goede levering en adequaat gehandeld op verzoeken/ mededelingen omtrent leveringen
VerbeterpuntenDe aanbiedingsstenen wekken de suggestie dat het restpartijen zijn, dat kan verwarrend werken. Misschien kan hier iets in verduidelijkt worden? Verder niks op aan te merken.
Pluspunten
Response op vragen en prijs
VerbeterpuntenNiet echt zichtbaar waar de spullen opgehaald moesten worden. In mijn geval op 2 locaties. Daarnaast bleek de minimale afnamehoeveelheid bij de producent aangepast te zijn en dat was niet bijgewerkt op de site. Met als gevolg wat restpartij.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat de communicatie van onze kant niet naar behoren is geweest. Aangezien niet alle bestelde producten op onze standaard opslag stonden moest u naar 2 verschillende locaties om uw bestelling af te halen. Excuses hiervoor. Wij gaan er in de toekomst voor zorgen dat dit standaard gecommuniceerd zal worden. Wij hopen dat u desondanks veel plezier zult beleven aan uw bouwproducten. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snelle reactie op chat en mail. Bestelling was snel af te halen. Nette prijzen
VerbeterpuntenBij afhalen maakte de heftruck chauffeur de opmerking:weer eentje die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Vind ik persoonlijk niet echt netjes.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden ben over de prijzen en de geboden service op de chat en mail. Zeker niet blij zijn wij met de opmerking van onze heftruck chauffeur. Wij zijn blij dat u dit heeft aangegeven en zullen hem erop aanspreken dat dit soort uitspraken absoluut niet kunnen. Onze excuses hiervoor. Veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA