Beste Frans, Goed om te horen dat de parasol bevalt en er al veel gebruik van gemaakt wordt. We gaan de feedback meenemen, bedankt. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste René, Vervelend om te vernemen dat het eerst niet goed ging in de webshop. Fijn dat uiteindelijk de klantenservice het naar wens heeft kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Nick, Super om te horen dat de tafel al zo snel binnen was. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Linda, Super om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met de tafel. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste W, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Esther, Ontzettend bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Fred, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Bedankt Willie voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Ik wens je veel plezier met de tuinbank. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Dominique, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de kwaliteit naar wens is. Ik wens je veel plezier verder met je bestelling. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling. We gaan het meenemen in onze bespreking. Gelukkig dat het probleem nu voor uw is opgelost. Ik wens uw veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals aangegeven in de mail communicatie is uw bestelde product helaas uitverkocht. Helaas dat wij uw bestelling daarom hebben moeten annuleren. Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij gaan uw feedback meenemen. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste Johanna, Super om te horen dat onze service goed bevalt. Ik wens je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl
Beste René. Bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat alles voldoet aan de verwachtingen. Ik wens je veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Max Tuinmeubelen.nl