perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hielp goed met bestellen van een kapot onderdeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede webshop met eenvoudige afhandeling. Je kunt goed vergelijken tussen de verschillende aangeboden producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, overzichtelijke site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk te kiezen, goed assortiment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering zoals gevraagd indien mogelijk - en goede communicatie via de chat echt een aanrader

Gelieve de handleiding mee te leveren ook al is die in het engels. Heb onderdelen niet gevonden omdat die ergens in de voet verstopt zitten wat duidelijk aangegeven wordt in de handleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle complete levering, waarbij duidelijk gecommuniceerd wordt wanneer levering plaats vind

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk betrouwbaar en snel

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weet ik nog niet.. ze vragen een revieuw en heb mijn artikel nog niet geleverd gekregen

Snellere levering

voldoende, een redelijke ervaring

Als je 3 liter van een product besteld om geen verzendkosten te betalen, krijg je bericht dat er maar 2 beschikbaar zijn! Een dag later een mail dat er niets op voorraad is, iet wat vreemd. Stuur dan een bericht dat je als nog 3 liter kunt bestellen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Moet het bankje nog uitpakken en in elkaar zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk en een prima prijs-kwaliteit verhouding!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We zijn gebeld om de levering aan te kondigen. Tijdsbestek 1 1/2 uur waarbinnen geleverd zou worden. Uiteindelijk binnen 10 minuten na start van dit tijdsbestek geleverd. Uitstekend. En erg handig als je gebeld wordt.

Levertijd was 2-5 werkdagen. Werd 7 dagen. Stuur tussendoor even een mail met stand van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geleverd tussen afgesproken tijdstip.Goederen perfect in orde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

2 parasols besteld, deze waren een stuk goedkoper dan bij de concurrentie EN, geen verzendkosten. Dat maakt het allemaal net even aantrekkelijker. Het bestellen ging snel en gemakkelijk. Ook bij de klantenservice , die ik even nodig had , werd ik vriendelijk maar perfect geholpen , zonder daar lang op te behoeven wachten. Al met al een prima bedrijf , waar ik vaker zal aankloppen.

Zou het op dit moment niet weten , mijn ervaring was erg goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, houd zich aan afspraken.

Mag iets goedkoper

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website en goede en snelle levering

Geen verbeterpunt. Iets vergeten te leveren maar dit kwam na een belletje snel binnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De door mij bestelde bijzettafel bleek achteraf niet meer geleverd te kunnen worden maar, mede door het initiatief van Sarah om in het magazijn te kijken, kon het tafeltje toch geleverd worden. Hulde voor deze medewerker!

slechter dan verwacht

6 dagen geleden besteld en nog steeds geen inzicht wanneer het geleverd wordt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

we hebben de zending vandaag binnen gekregen gisteren heeft iemand gebeld voor de levering vandaag tussen 13-17uur. ze waren er rond 13:30. beleefde chauffeur alles netjes verpakt. gewoon top!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kan er nog niet over oordelen,heb mijn bestelling nog niet binnen

Misschien snellere levering

Amsterdamsestraatweg 7 B