perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en top kwaliteit. Super dat alles zulke goede kwaliteit heeft. Waardoor het tegen een hele hoop is bestendigd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na een erg aangenaam telefonisch gesprek alles toch nog goed gekomen. Top klantenservice

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie via de email

De levertijden zijn voor fulltime werkende mensen nogal vreemd. Mijn vriend en ik werken allebei in het onderwijs en zijn dus voor 16u niet thuis. Na mijn bestelling heb ik dit meteen gemaild naar het bedrijf. Ik kreeg de volgende dag bericht dat ik moest wachten op de Track en Trace code en dat ik dan de bezorgtijden kon aanpassen. Vervolgens kon ik dit niet aanpassen. De bezorger is wel langs geweest maar heeft de bestelling weer meegenomen. Via de email heb ik contact gehad en zij geven aan dat we een nieuwe bezorgtijd moeten aangeven. Levering na 14u of voor 12u. Dat gaat dus voor ons niet lukken. Ik ben benieuwd of wij onze bestelling nog krijgen op een tijd dat wij thuis zijn... Na deze review werd ik gebeld door het bedrijf. Na wat rondbellen zou onze bestelling maandag om 16u geleverd worden. Helaas stond het bezorgbedrijf al om 14.15 voor de deur. Onze onderburen hebben de bestelling aangenomen. Vervelend om hen hiermee op te zadelen terwijl er om 16u iemand thuis geweest zou zijn. Al met al is onze bestelling nu binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering helemaal top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit producten en vriendelijke klantenservice.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deel bestelling direct geleverd. Ander deel van andere aanbieder na twee keer mail contact toch ontvangen. Tevreden met producten.

Let op dat vragen die per mail gesteld worden ook beantwoord worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bedrijf !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was netjes afgeleverd bij mij thuis. Leuke tuinset voor in de zomer gekocht bij tuinmeubelen.nl en heb daar zeker geen spijt van. Ik raad iedereen aan om daar hun tuinmeubelen te kopen.

Geen verbeterpuntjes te bedenken. Ben goed geholpen en ze hebben goede kwaliteit spullen aan mij geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top klantenservice super vriendelijk personeel bij tuinmeubelen.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke en goede klantenservice. I.v.m. het aankopen van een cadeau gevraagd of dit later kon worden verzonden zodat het op de verjaardag aan zou komen. Dit is geweldig geregeld!

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geregelde klantenservice. snelle levering goede prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon top

Zou geen weten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling nog niet ontvangen, even afwachten dus

Krijg steeds mail dat mijn winkelwagen nog gevuld is. Drama!!!!! Inmiddels opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment is zeer ruim. Hopelijk is het artikel naar wens.

Als er zaken blijven staan in het winkelmandje eerst controleren of die mensen niet alsnog een bestelling hebben geplaatst net als wij. Dan hoef je niet te bellen of een extra mail te sturen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen Reageren netjes op mailcontact Nette levering Duidelijke product foto's

Leveren op aangegeven levertijd (geen 2 weken later) Oplossing voor probleem aangeven, niet verschuilen achter vervoersbedrijf Vergoeding of andere attentie bij niet nakomen afspraak zou netjes zijn

voldoende, een redelijke ervaring

De levering is pas over 10 dagen!! Ik ontvang mail, dat ik iets vergeten ben in mijn winkelwagen, terwijl dat helemaal niet aan de orde is!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snelle reaktie op vragen.

Produkt dat ik heb besteld staat als vooradig maar was niet leveren, prima alternatief gekregen maar misschien de vooraden wat sneller bijwerken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige reactie ontvangen over een product dat helaas niet in voorraad was

Beter aangeven of een product in voorraad is

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik zit nog steeds op mijn pakketje te wachten

Niet iets beloven wat je niet waar kunt maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Web-site is heel duidelijk , betreft goede informatie over betreffend artikel. Kwaliteit is zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top kwaliteit producten. Mooie webshop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

door de snelle levering en klantenservice is alles toch nog goed gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klasse werk mannen!!!

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden