zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vooralsnog moet nog blijken of de levering ook plaats zal vinden. Daarna ben ik graag bereid mijn beoordeling te herzien

Ik heb geprobeerd het bedrijf via het door henzelf opgegeven e-mail adres () te vragen wanneer ik de levering van de parasolvoet kan verwachten. bestelling #35066608207 dd 20 juli jl betaald op 20 juli 2018

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke webshop met duidelijke filters

Mailtje met bevestiging van de geplaatste bestelling zodat je weet dat het in goede orde is ontvangen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling leveren, e-mail over vertraging of in ieder geval excuses.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed geholpen, Vakkundige mensen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooi assortiment, snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en mederwerkers zijn zeer vriendelijk en innemend aan de telefoon (prettig... maar zorg gewoon dat er niet gebeld hoeft te worden).

Onduidelijk dat de levering bestond dat een gedeelte per post en een gedeelte per koerier geleverd zou worden. Voor wat betreft het post-gedeelte kregen we vooraf een melding dat het geleverd zou worden. Voor wat betreft het gedeelte dat per koerier verzonden zou worden, hoorden we niets (geen leverdatum of levertermijn). Pas na 2x bellen met tuinmeubelen.nl kregen we een bezorgdatum. Op die datum werd vervolgens ook keurig bezorgd, maar lang verhaal kort; communicatie en orderafhandeling moeten echt beter!

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling is goed verlopen en de volgende dag een beoordelingsmail. Ik moet nog horen wanneer er iets geleverd gaat worden. Ik kan dus ook nog niets beoordelen

Dit formulier sturen nadat alles geleverd is, dan kan je het pas beoordelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van mooie artikelen.

De beoordeling vragen.na de levering .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, prima bestellen. Levertijd weet ik nog niet.

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service !!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat er een beoordeling wordt gevraagd.

Als ik scherm met vandaag voor zo laat besteld,morgen geleverd moet ik dat nakomen en anders moet ik mijn mond houden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren direct ba vraag

Verbeterde leverbonnen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb dat nog niet kunnen vinden. Heb iets besteld en helemaal niets meer gehoord

Berichtgeving na bestelling en op tijd leveren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling, geen bevestiging van mijn betaling, geen factuur en de telefoon werd niet opgenomen

zeer slecht, onaanvaardbaar

De koerier die zet de lounge zet buiten op het paadje terwijl de tuin ernaast is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website waarin ik een bankje bestelde. Ik vergat een kussen en door de reclame herinnerde ik mij dat ik ook een kussen nodig had. Ik zocht het telefoonnummer om het bij de bestelling te voegen doordat ik dan voor het kussen geen verzendkosten hoefde te betalen. Ik ervaarde dat als service gericht en kon het kussen later per factuur voldoen. Prima dus.

Misschien is het handig bij de snelle verzending even in de bestelling een coorkeurssag of datum te laten opgeven. Ik was net thuis, maar het scheelde weinig. Ik vind het altijd jammer als bestellingen twee maal moeten worden aangeboden...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site. Ik kan helaas verder nog geen oordeel geven. Eerste bestelling gisteren gedaan.

Helaas kreeg ik geen bevestiging van mijn geplaatste en betaalde order. Had te maken met een storing maar had de bevestiging graag vandaag ontvangen. Verder wacht ik af wanneer en hoe er afgeleverd gaat worden. Krijg ik bericht van het tijdstip waarop de levering plaatsvind is mijn vraag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering was top. Heel nel en je werd op de hoogte gehouden via sms hoe laat ze zouden leveren. Geweldig. Aardige man

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke info over product wat ik bestel. Snelle levering. Telefoontje vooraf hoe laat de bestelling wordt bezorgd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog stees geen stoel

Nog steeds geen stoel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie maar trage levering.

Snellere levering of verzending van de track and trace.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goedkoop, snel en mooie artikelen

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

8 juli bestelling gedaan 3 telefoontjes later nog steeds niet terug gebeld en geen mail, het is nu vrijdag de 13e dus ik ben benieuwd. Nog steeds geen bericht van levering. Dus niets positiefs te melden

Als er beloofd wordt dat er terug gebeld wordt en mail wordt beloofd, doet het dan ook. Volgens mij wordt dit een zaak voor de consumentenbond

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig in doos geleverd

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden