perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en goede aflevering.

Tot nu toe alles ok.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- duidelijke site - uitstekende prijs/kwaliteit - snelle levering met behulpzame en vriendelijke chauffeur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dit bedrijf is in staat om excuus aan te bieden voor fout gelopen communicatie en niet na gekomen afspraken. Dit is heel correct en voortvarend gecorrigeerd op een prettige en klantgerichte manier. Compliment !

Check op juiste informatieverstrekking van producten, en dan in het bijzonder de leveringstermij en de leverdata

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb nog geen levering ontvangen dus kan ik nog geen beoordeling geven!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen

Terugkoppeling over de verwachte leverdatum zou wenselijk zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo door gaan,alles tot in de puntjes verzorgd. Vanaf de bestelling tot de bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, hele snelle levering

Levering tot aan de voordeur, dus houd er rekening mee dat je je bestelling zelf naar boven moet sjouwen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed telefonisch te woord nadat site vast liep.

Site liep vast na betaling en kreeg dus geen bevestiging dat bestelling was geplaatst. Toen maar bellen en checken. Helaas hoorde ik gelijk dat bestelling pas volgende week komt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede informatie over het product

nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

geen bevestiging wat is besteld en dat het betaald is en de exacte levertijd van de bestelling. telefonisch contact lang in de wacht en steeds dezelfde mededeling tot vervelends toe

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit keer een snelle levering.

Wacht met de vraag om het bedrijf te beoordelen totdat de bestelde artikelen geleverd zijn. Nu krijg je onmiddellijk na je bestelling het verzoek het bedrijf te beoordelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk vinden wat je zoekt, meerdere betaal opties en erg overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en accuraat geholpen met mijn vraag.

De bestelde parasolvoet ziet er anders uit dan op de site. En dat geeft mij een probleem. Is inmiddels in behandeling bij klantenservice.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hadden per mail nieuwe rubberen ringen besteld voor de wieltjes van onze ligstoelen die meer dan 8 jr oud zijn; nette prijsopgave; wij vonden ze wel wat prijzig maar acceptabel. We kregen i.p.v alleen rubbers echter heel nieuwe wieltjes met rubbers gestuurd. Meteen gemonteerd en......perfect. Wij hebben dank gezegd voor deze service

De toegezegde levering met track&trace code duurde enkele dagen langer dan toegezegd. Advies: neem wat tijdruimte extra (begrip voor) en kom dan toezegging na.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Adequate oplossing geboden, ander artikel, bij voorraad probleem. Snelle respons zonder terugbellen. En snelle terugbetaling.

Voorraad info op website aanpassen, ik begrijp dat het lastig is in drukke tijden.

Pluspunten

Wat een gezeik. Hoe kan ik nou een beoordeling geven over een bedrijf waar ik iets besteld heb, betaald heb, maar nog niets ontvangen heb? Voorlopig KUT dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service. De bezorgdienst zet echt een stapje extra.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets positiefs te melden

Juiste informatie over te leveren producten op de site plaatsen. Leveren wat de klant heeft gekocht. Als je dit niet kan leveren geef dan het geld terug en reken geen retourkaarten aan de klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, relatief snelle levering. Vriendelijk personeel aan de telefoon.

De mailing komt in de spam terecht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd .en alles netjjes ingepakt en hebben mij goed op de hoogte gebracht wanneer de levering ging plaatsvinden.

Alles was ok

Amsterdamsestraatweg 7 B