zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wel vriendelijk te woord gestaan bij 2e telefonisch contact

Website updaten voorraad checken en medewerkers goede informatie laten vertellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ,scherpe prijs

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima product!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Mooi product

Misschien een afleverdatum afspreken bij paketten die groot zijn. Gelukkig kon ik nog bellen naar het transport bedrijf en een andere afspraak maken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf nam eerst tel. contact op. Klacht over beschadiging is prima verholpen. Goede aandacht en service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten en heldere site

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen tegen voordelige prijzen.

Ik zocht me rot naar waar ik kon inloggen op mijn aangemaakte account. Het zou handiger zijn als deze inlogmogelijkheid op de startpagina, rechtsbovenaan kwam te staan, zoals bij de meeste websites. Verder is me niet duidelijk of ik bericht krijg zodra mijn bestelde stoel wordt verzonden, of dat je dan steeds in je account moet kijken. Ik heb geen idee van de levertijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen positieve punten

Omschrijving graag duidelijker we hebben iets besteld staat duidelijk zonnescherm en wat je krijgt zijn een paar metalen stokken krijg dus een koppelstuk. Was niet blij

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hadden lounge set wat niet voldeed aan onze eisen. We konden hem terug brengen. Uiteindelijk had de verkoper ons een voorstel.om hem om te ruilen met een set wat kwalitatief beter was voor dezelfde prijs. We zijn uiteindelijk tevreden weggegaan. En blij met onze lounge set.

Duidelijker omschrijving van het product op de website. Maar super gehandeld bij terugbrengen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ontving na enkele dagen een mail waarin excuses werden gemaakt en ze boden als " troost" 20 euro retour aan. Dat heb ik geaccepteerd en is netjes. Jammer vindt ik dat je daarna meteen mail ontvangt of je je beoordeling wil aanpassen. Voelt toch een beetje als omkoping om eerlijk te zijn.

* Afspraken nakomen als je beloofd dezelfde dag contact op te zullen nemen over een leveringsdatum. Dot is niet gebeurd ! * Afspraak nakomen als je aangeeft op de website te zullen leveren tussen de 2-5 dagen. Dat is niet waar en een mooie verkooptruc.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze blijven vriendelijk, ondanks de slechte service

Zet de kleur bij de stijgerhouten tuintafel! Zorg voor een goede communicatie

slechter dan verwacht

Pluspunten

Restitutie van niet geleverde bestelling snel ontvangen.

Ik kreeg na bijna een week na bestelling een mail waarin stond dat er niet geleverd kon worden. Klantenservice telefonisch onbereikbaar.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kan er nog niets over zeggen. Alleen bevestiging vd bestelling gehad. Geen idee of het product goed is en hoe dit bedrijf zich profileert. Ik kan pas een mening geven als ik mijn bank heb ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd. Prima verpaktF

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi spul

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site

Lange levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij wilden bepaalde Hartman stoelen, die waren alleen daar verkrijgbaar. We werden snel en vriendelijk geholpen. Een paar dagen na de bestelling werden de stoelen geleverd.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Net een ronde tafel besteld. De SVG tuintafel Brussel 120 rond. Het bestellen van de tafel dat was zo gebeurd. Als het leveren net zo vlug gaat als bestellen is het top!!! Afwachten nu..

Als de spullen geleverd zijn dan kun je beter om een oordeel vragen. Verders is de site TOP!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed,snel en vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van produkt. Goede montagebeschrijving

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden