slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb alleen een bestelling gedaan en het product betaald tot nu toe niets ontvangen er is dus nog niets positiefs te melden.

De klant laten weten wanneer het product wordt geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

pure kwaliteit, uitstekende service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel gevonden op het internet, makkelijke betaling.

Er worden bij de tafel de Akola stoelen geadviseerd. Maar die zijn er niet. Ook niet de Allibert stapelstoelen. Jammer (of de zoekmachine is niet scherp, dat kan natuurlijk ook) Ik kan JA zeggen voor de aanbeveling, maar ik heb wel betaald en nog geen ervaring dat ik de aankoop juist binnenkrijg. Dus nu nog een nee. Wordt hopelijk JA

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Duidelijk en overzichtelijk zoeken; - veel foto's van het product; - duidelijke informatie over de producten; - snel en gemakkelijk bestellen.

Er is een verwijzing naar winkels die de producten verkopen, maar het product dat wij hebben gekozen is niet te zien in een winkel, helaas. Zou gemakkelijker zijn om de keus te maken!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle communicatie. Producten goed geleverd.

Levering was een stuk minder snel dan aangegeven. Is later op site wel aangepast dus misschien gewoon pech gehad. De vraag om de winkel te beoordelen komt overigens erg snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne overzichtelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel makkelijk en duidelijk weet gelijk welke tijd en waar het kan worden afgeverd je kunt ook achteraf betalen dat vind ik wel service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De site ziet er overzichtelijk uit, je kan alles makkelijk vinden en bestellen gaat makkelijk

Na de bestelling zou het fijn zijn als je een mail krijgt met daarin de vermelding met wat de bestelling bezorgd wordt en of je een track&trace code krijgt, dat is wat ik mis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen 2 werkdagen geleverd, terwijl 1 tot 2 weken vermeld stond.

Levertijd beter inschatten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke webshop

Alleen de aantallen zijn moeilijk te veranderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes en snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan en uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site goede prijs

Geen tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens afspraak Goed product, eerlijke prijs

Verpakking was beschadigd bij ontvangst. Product zelf was us prima staat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedankt voor de mogelijkheid om bij Tuinmebelen te kopen. Een grote keuze aan artikelen, vriendelijke betaalmethoden, snelheid en betrouwbaarheid. Ik ben heel blij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de tuinstoelen waaren op tijd binnen zou pas 18 mei binnen komen maar de tafel niet zou de zelfde tijd binnen komen

de tafel zelfde tijd besteld maar niet binnen raar maar stoelen wel zouden allemaal rond 18 mei binnen komen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service, erg behulpzaam

Beter geen zaken meer doen met Transport DPD

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijke site

Direct na bestelling een enquête sturen. Misschien gaat er na de bestelling iets minder of juist erg goed, dat is nu niet te beoordelen

voldoende, een redelijke ervaring

Schoeven die meegegeven waren kloppen niet, de lange schieven van 50cm 2x missen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Zware parasolvoet (9o kg) is bij aankomst lastig te hanteren zonder palletwagen . Is er een oplossing te verzinnen: wieltjes onder pallet of iets dergelijks.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot aanbod

Prijs vermelden zonder te hoeven doorklikken.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden