goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke website; afhandeling van de order is prima in orde, duidelijke communicatie (bevestiging, info over de levering, contact met de transporteur) en levering conform afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig advies ontvangen over beoogde tuinset in Nunspeet. Erg vriendelijke en gastvrije medewerkers ! Levering snel en keurig verpakt, alles top!

Transporteur was een onderaannemer die zelf contact opnam telefonisch voor leverafspraak. Het zou fijn zijn als ik deze partij zelf kon benaderen hiervoor, maar telefoonnummer hiervoor was niet bekend gemaakt na bestelling. Nu moest ik mn telefoon een paar dagen 'bewaken'.

Ik zou niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service. Op afspraak thuisgebracht/geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Mijn vragen werden prima beantwoord. Helaas werd er een verkeerde tafel gekeverd. Dit werd op een prima manier opgelost!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb alles gekregen in goede staat en was toppie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en correcte service en levering, petje af.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie website, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestelde keurig netjes op tijd afgeleverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit spullen oke

Verkeerde levering kan gebeuren. Dat oplossen ervan >2 weken duurt zonder duidelijke communicatie vind ik ronduit slecht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel snel gevonden op internet, goede prijs, goede kwaliteit, en heel snel afgeleverd op de tijden ook wat was afgesproken.

eigenlijk helemaal niks.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering

1 tuinstoel beschadigd ontvangen, veel info/telefoontjes nodig voor omwisseling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tevreden over onze nieuwe tuinset. Het ziet er netjes uit. Geen beschadigheden dus prima aankoop. Redelijk snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het tuinset is correct afgeleverd.Het was ook netjes verpakt. Ik heb geen opmerkingen. Het is keurig afgehandeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verstuurd en aan verwachting voldaan. Al plezier gehad van de aankoop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had nog nooit van jullie gehoord of gelezen maar ik heb geen spijt dat ik met jullie in zee ben gegaan als ik weer wat uit uw toko kan gebruiken dan bent U voormij de nummer 1.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

GEEN.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website waar snel de producten te vinden zijn. Heldere omschrijving van de producten. Ruime keus. Eenvoudige manier om te bestellen/betalen. Vlotte levering en keurig telefonisch contact met vervoerder. Zonder problemen een andere leveringsdatum af te spreken. En uiteraard het belangrijkste: kwaliteitsproducten; ruim waar voor je geld! Eenvoudig bijbehorende artikelen te bestellen zoals schoonmaakmiddel voor tuinset en beschermhoes.

Lang over nagedacht, geen verbeterpunten gevonden maar ik kan eigenlijk maar 1 tip geven en dat is: ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en bij het ontbreken van onderdelen werd er direct gereageerd en de ontbrekende onderdelen toegestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima artikelen voor goede prijs.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte afhandeling

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden