goede service, goed behandeld

Pluspunten

Contact bereikbaarheid showroom

Onderhoudsadvies polyamide in showroom niet gegeven...protector blijkt wel nodig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!! Prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goede producten en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, ik heb mijn bestelling, na betaling van bijna 500 euro, nog steeds niet ontvangen. Ook nog geen track en trace bericht ontvangen. Vind t "wat" zorgelijk worden.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed en kundig advies voor aanschag

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na mijn tweede contact met jullie medewerkster is het toch nog goed gekomen met mijn bestelling. Bedankt.

Ik had gelijkbij de eerste x toen ik op jullie site ingelogd heb mijn gegevens veranderd maar dat werd op 1 of andere manier niet verwerkt. De eerste medewerker van jullie die ik aan de telefoon had, had mij op z´n minst kunnen aanhoren maar hij had zijn mening gelijk al klaar liggen. Dat was heel erg vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede prijd

wat onoverzichtelijk om bij het gewenste product te komen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- duidelijke website - Ruime keuze uit artikelen. - Duidelijke beschrijving en afbeelding bij artikelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en accurate levering

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, goed geholpen. Levering duurde wat langer dan voorzien. Verder mooi product ontvangen, geheel zoals omschrijving deed verwachten.

Even laten weten als een pakket vertraging op loopt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en de dag van te voren netjes een sms gekregen waarin de geleverde tijd stond.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het lijkt me dat er bij Tuinmeubelen.nl goede parasols verkocht worden. Ik kan het nog steeds niet met zekerheid zeggen, want ik heb mijn parasol, die ik bestelde op 18 april jl, nog steeds NIET ontvangen !!

de verzending accurater laten worden, en de bestelling binnen een dag of 5, zoals ik op de website las, laten bezorgen. De parasol was per abuis op 26 of 27 april naar België verstuurd, en toen terug naar de leverancier (zie de gekopieerde mail die ik woensdag 18 mei ontving van mevrouw Tijhuis: "Beste mevrouw Boterenbrood, Onze leverancier heeft de bestelling van DPD retour gekregen zonder reden. Zij sturen deze nu opnieuw toe. Onze excuses voor het ongemak. Ik stuur u de nieuwe track & trace code vandaag of morgen toe. Met vriendelijke groet,Masha Tijhuis Algemeen binnendienst" Ik heb nog geen track en trace code gekregen (het is nu de 21e mei) en begin nu langzamerhand te vermoeden dat er niet hard aan gewerkt wordt. Jammer. gemiste kans om hoffelijkheid en klantvriendelijkheid te tonen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede overzichtelijke indeling van de site Klanten service reageert goed bij vragen

Levering was niet binnen toegezegde termijn ruim een week in plaats van max. 5 dagen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig netjes en op tijd geleverd conform de gemaakte afspraken.

voldoende, een redelijke ervaring

Normaal gezien zou er telefonisch contact opgenomen worden om een afspraak te maken voor de levering. Dit is bij de 2 bestellingen niet gebeurd. Nl. Parasol en parasolvoet. De granietenparasolvoet is overspoten met een zwarte lakverf? Hij is niet gelijkmatig gespoten, je ziet er allemaal donkere en lichte strepen op alsof hij is verouderd door in de zon te staan. Ik had voor de prijs van 179€ een volledig zwarte granieten voet verwacht en niet een steen die is overspoten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering en alles was in prima conditie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet gelijk het antwoord op mijn vraag, maar wel gelijk een menselijke reactie dat ze het uit gaan zoeken. Geen automatisch antwoord.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Beter nakomen van afspraken en terugkoppeling door klantenservice.

voldoende, een redelijke ervaring

Afspraken die gemaakt worden graag nakomen !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima product zoals omschreven. Zeer tevreden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Loungeset geleverd met verkeerd onderdeel, waardoor de bank niet in elkaar kan worden gezet. Wachten nu al anderhalve maand op een vervangend onderdeel, terwijl ze eenvoudig het onderdeel uit een andere tuinset hadden kunnen halen. Slechte service. Nog geen oplossing in zicht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs voor een luxe en kwalitatief goed product. Snelle en keurige levering. De beloofde afspraken worden netjes nagekomen, zoals het hoort. Ga zo door, wij zijn zeer tevreden.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie aanbiedingen(scheelde €200,- met andere site) en prima order afhandeling!

communicatie rond aflevering......transport was al ingepland zonder overeenstemmig. Mogelijkheid nieuwe levering was pas een week later...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles verliep precies zoals op de website werd aangegeven.

Op de website opnemen dat je een sms ontvangt over het tijdstip van levering.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden