slechter dan verwacht

Pluspunten

Internetsite en bestelgemak oké

Klachtenafhandelingsprocedure onduidelijk, elkaar tegensprekende e-mails

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima aankoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Nemen de oude tuinmeubelen mee.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, op afspraak

Lijkt alsof er ruw is omgegaan met de pakketten. Een stang was wat krom gebogen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk telefoonschi contact

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Defect aan een artikel. Werd zonder problemen netjes omgeruild.

slechter dan verwacht

neem een andere bezorgdienst voor regio zwolle. Deze figuren doen maar wat en komen afspraken niet na.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige benadering in de winkel en goede uitleg. De tuinmeubelen werden goed verpakt aangeleverd. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website

-Betere communicatie bij te late of geen levering -excuses aanbieden als er iets misloopt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De tuinbank is keurig afgeleverd en kon eenvoudig in elkaaer worden gezet. De tuinbank staat te sralen! Groet, K. Smink

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs kwaliteit 10 Snelle levering 10 Service bij probleempjes 10

Het zoet houdertje omdat ik de lounge set elders goedkoper had gezien,. Kreeg ik een doosje met cup cakes, Helaas kon ik er niet van genieten,omdat ik een pinda allergie heb. En vele mensen met mij samen, Een klein plantje of een solar lampje is leuker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct en vlot ;

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over het gekochte materiaal en zeker over het tijdstip dat het werd ontvangen bij mij thuis

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld, duidelijke website en geen keuzes maken waarbij je twijfelt. Men doet zaken met een leverancier die geregeld wilde overleggen over de levring, men heeft geregeld kontakt gezocht en liet niets aan het toeval over.

De vrachtwagen stond vandaag voor de deur, twee dozen werden uitgeladen en of ik even wilde tekenen. Huh? Complete tuinset is besteld, toch? De bemanning van de vrachtwagen heeft Tuinmeubelen of hun eigen bedrijf meteen gebeld en ja hoor, de tuintafel was niet op voorraad! Huh? Niets van gehoord, gelezen... nothing! Slordig, heb getekend voor de 4 stoelen, wachten is nu op de rest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het meenemen van de oude tuinstoelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mijn bestelling had ik al een uur in gebruik voor ik bericht kreeg dat het verstuurd was.

niet echt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlugge, vlotte levering alles prima verlopen

proberen te vermijden dat er twee leveringen zijn voor 1 bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product. Goede prijs. Prima levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede opvolging van de bestelling. stipte levering. goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering conform afspraak

Het lezen van de gebruiksvoorwaarden van de enquête kost aanzienlijk meer tijd dan het invullen

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden