goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede levering, prima prijs product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, goede afhandeling

voldoende, een redelijke ervaring

Wij wachten nog steeds op 20 tuinstoelen die ik donderdag 30 april heb besteld. Onze oude stoelen zijn al weg dus onze oudere bewoners zijn niet blij over deze teleurstelling want zij kunnen nu het mooi weer is niet buiten zitten? Dus verbeter uw communicatie inzet bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In 1 keer goed geleverd en een duidelijke mail met de afspraak dat we gebeld zouden worden wanneer de goederen zouden worden geleverd.

Transport, er is NIET gebeld met als gevolg dat we de eerste keer niet thuis waren om de goederen in ontvangt te nemen. Ik heb gebeld met DHL en die vertelden me dat ze nooit belden om te informeren wanneer de goederen worden geleverd. We moesten dus de volgende dag thuis blijven voor de levering. Het is misschien beter om in de bevestigingsmail geen belofte te doen vwb een telefoontje van de transporteur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste indruk van het product is goed. Het is nog te vroeg om te beoordelen of de kwaliteit goed is.

Het bezorgbedrijf dat mijn bestelde product kwam brengen, zou tussen 18.15 en 19.15 komen. Dit werd uiteindelijk uiteindelijk pas tegen 21uur. Dit tijdstip vind ik te laat voor een pakketservice.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel geleverd en precies wat we besteld hadden

slechter dan verwacht

Pluspunten

Keuze is goed. Jullie komen je afspraken na.

door de keuze van DHL als vervoerder lopen we ook bij jullie tegen problemen aan. Late levering omdat we uit de normale route liggen voor DHL en afspraken over ophalen van oude meubelen worden niet nagekomen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service vanuit het bedrijf, als klant wordt je op de hoogte gehouden van de bestelling, snelle reactie op vraag aan klantenservice, duidelijke website

In de email vanuit tuinmeubelland wordt aangegeven dat de logistieke partner een leverafspraak maakt. DHL doet dit echter niet en verwees me voor de klacht terug naar de opdrachtgever. Verschrikkelijk bedrijf DHL, ze komen gewoon ongepland aan de deur en na de 2e keer moet je de spullen in Eindhoven ophalen! Voor mij totaal 100 km rijden! Ook geen indicatie van tijdstip. Tussen 9 en 17 uur ergens. Post NL is wat dat betreft een veel prettiger bedrijf. Ik maak geen gebruik meer van tuinmeubelland en beveel het niet aan ivm de leveringservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beetje vreemd dit beoordelingsfout verzoek ..ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlugge en correcte levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

afspraak was oude meubelen mee terug nemen.is niet gebeurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Kwalitatief goede tuinset - Tegen goede prijs - Makkelijk en snel besteld & account aangemaakt - Snelle emailbevestiging na aankoop - Snelle levering (datum; dag 1 besteld, dag 2 gebeld voor afspraak levering op dag 3. Binnen 2 werkdagen was de bestelling binnen).

Levering zou tussen 10u en 13u zijn. Uiteindelijk kwam men pas tegen 15u. Het zal vast druk geweest zijn waarvoor alle begrip, maar probeer je (i.v.m. andere afspraken van je klant) aan de afgesproken tijd te houden. In mijn geval was het geen probleem, voor anderen kan zoiets wel problemantisch zijn.

Pluspunten

2 items door 2 verschillende koeriers op een paar uur tijd geleverd terwijl het makkelijk in 1 pakket kon. Dit zou de verzendkosten verlagen voor het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke emails, snelle levering.

In de email staat dat er contact opgenomen kan worden om een leverdatum te bespreken. Helaas kwam het toch met DHL mee op een onmogelijk tijdstip. Klantvriendelijker is om idd te bellen of bij bestelling een leverdatum en tijd aan te geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bevestigingsmail en levering van de bestelling

Vooraf bezorgdatum doorgeven zodat er iemand thuis is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, nette website. Duidelijk proces om te bestellen

Ik zou het handiger vinden als er van te voren werd aangegeven wanneer de bestelling geleverd gaat worden. Ik kreeg nu een bericht van DHL (via de mail) wat niet te openen was. Toen ik belde vanaf mijn werk bleek de auto al onderweg te zijn. Gelukkig was de buurvrouw thuis om de zending aan te nemen. Dit kan beter

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en lage verzendkosten

betere verpakking en controle hierop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima produkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

net bedrijf met goede en goedkope stoelen. Nemen oude stoelen ook mee retour.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Geen dus top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige verzending. Goed verpakt. Product voldoet aan onze verwachting.

Chauffeur vraagt om mee te helpen tillen.

Amsterdamsestraatweg 7 B

1411AW Naarden