goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Een gebruiksaanwijzing bij het product afleveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aĺles

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering na melding op het evaluatieformulier dat artikel niet voorradig was. Goede en snelle opvolging.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze zijn super!!! Prima geleverd en op afgesproken tijd!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle terugkoppeling en betaling na invullen slechte beoordeling

- communicatie levering: eerst melden dat product afgeleverd wordt op dag bij buren, dan daarna vertellen dat niemand thuis was (buren waren er wel), dan melden levering na kerstvakantie verschoven ivm drukte, daarna e-mail "product niet aanwezig" je krijgt geld snel terug. En nu wacht ik nog steeds op mijn geld... - Geld ontvangen na deze recentie plaatsing, na uitleg, oordeel aangepast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel gereageerd juiste info snelle service

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending en ontvangst, prima begeleiding vaan product per email, voordelig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- snelle orderbevestiging - direct daarna de factuur met betalingsbevestiging - levering volgens afspraak binnen 3 werkdagen - levering binnen 2 uur (!) na melding dat de verzending aan DHL was overgedragen

- het is vrijwel onmogelijk dat de transporteur binnen 2 uur na overdracht de bestelling aan de deur kan leveren. Er is dus al eerder aan de transporteur geleverd en dit had dus ook al eerder aan mij (de klant) gemeld kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn dochter had een statafel van de buren geleend en deze is kapot gevallen. Dus moest er een nieuwe komen. Besteld bij Tuinmeubelen.nl. Het was mijn eerste bestelling en omdat ze het voor mij vervelend vonden dat ik een nieuwe tafel moest kopen kreeg ik een leuke korting. Geweldig toch. De tafel snel en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader deze winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle en zorgvuldige levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tuinhoes voldoet prima. snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid en correctheid

N.v.t.

Amsterdamsestraatweg 7 B