Zoals verwacht

Prijs/kwaliteit en vlotte levering, elke keer opnieuw

Snelle verzending

Zeker omdat het net voor carnaval is, supersnel verzonden dus ik kan op tijd genieten van mijn nieuwe outfit!

Tuktuk tuurlijk dat is snel

's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis, keurig verpakt.

Maat klopt, en compleet!

Goede kwaliteit en ziet er fantastisch uit!

Bestellen en precies een week later kwam die aan! Wel in een heel grote doos voor 3 pakken. Zag er goed uit, kwaliteit was lekker en zat zeer fijn. Voor de volgende thema feest ben ik hier weer ;)

Levering super snel en correct

Juiste producten, juiste maten

Gewoon goed, doet wat het beloofd

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Producten hebben prima prijs/kwaliteit (lage prijs, lage kwaliteit). Hogere kwaliteit zat wel in het aanbod.

Precies zoals op de foto

Pas goed en ziet er goed uit

Super snelle bezorging

Super leuke winkel! Verstuurd heel snel en is de volgende dag al aangekomen! Bedankt!

Goede site goede kwaliteit

Goede service Snel geleverd

Duidelijk en netjes

De site is duidelijk ingericht en het is fijn dat de kostuums voor bijvoorbeeld carnaval in verschillende kopjes zijn opgedeeld. Zo kan je snel naar de goede categorie!

Ruime keuze en snelle verzending!

Wow, de keuze is zeer uitgebreid en de service is top. Super snel na het bestellen, onze order al ontvangen.

Mooi product. Levering zeer op tijd!

Het product, de honkbalknuppel, is niet van echt te onderscheiden. Prachtig product. De levering verliep zonder probleem...en erg op tijd. Bedankt!

Snelle en correcte levering!

Ik had last minute een lederhosen nodig voor mijn zoon zijn feestje. Dit werd heel snel en correct geleverd en mijn zoon had een top feestje in een topoutfit!!

Snel en makkelijk

Snel geleverd, hele goeie service met meteen een track & trace

Leuke artikelen, snelle levering

Leuke producten. Een gewaagd feestje

Super snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelling werd erg snel geleverd! Het product was precies zoals omschreven, nette kwaliteit.

Goede prijs, goede kwaliteit

Tevreden!

Zit lekker en ziet er top uit

Kledingmaat komt perfect overeen, en zit lekker comfy. De kleuren zijn mooi en komen goed overeen met de foto’s. Echter is de kwaliteit niet de beste, maar goed genoeg voor de prijs die je ervoor betaald.

Zit lekker en ziet er top uit

Snel en goed!

Helemaal tevreden!

Geweldig product en snel geleverd!

Mooi goede kwaliteit

Comfortabel, mooie print Kleur mag ook blauw met groen zijn

Snel en feestelijk

Leuke kleding met ontzettend veel keuze en adviezen. Snelle levering en netjes verpakt

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.