Makkelijk een snel om het product te krijgen

Makkelijk een snel om het product te krijgen

Voor het eerst hier besteld. Vrijdag besteld en stond op de website dat het 4 november werd bezorgd. Zondag avond al een berichtje dat het was verzonden en kon het maandag 3 november ophalen bij de pakketpunt. Super mooie jurk en ben er heel blij mee :D

Leuke kleding voor een mooie prijs

leuke kleding voor een avondje in western style. Hoed heeft een goede kwaliteit. Kleding is prima qua pasvorm.

Alle producten van goede kwaliteit. Snelle complete levering.

Ik had mijn product makkelijk gevonden wat ik nodig had goede kwaliteit en heb er goed gebruik van kunnen maken. Bezorg tijd was perfect binnen 14 uur had ik mijn pakket binnen en was optijd klaar om naar mijn feest te gaan als ik weer wat nodig heb bestel ik hier 100% weer

Leuk pakje!

Leuk pakje maar wel grotere maat bestellen. Levering was prima.

Zeer slechte ervaring met Carnavalskleding.nl

Ik heb hier een bestelling geplaatst die ik dringend nodig had voor Halloween. Op de website stond dat het binnen één dag geleverd zou worden, maar ik heb het pas na drie dagen ontvangen — toen had ik het al niet meer nodig. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar ze waren totaal niet bereikbaar via telefoon of e-mail. Uiteindelijk heb ik het pakket te laat ontvangen en nu moet ik ook nog €*** à €*** betalen om het terug te sturen, terwijl ik het product niet eens heb gebruikt of geopend. De prijzen zijn bovendien veel te hoog voor wat je krijgt, en de klantenservice is slecht bereikbaar. Echt een teleurstellende ervaring — ik raad iedereen af om hier te bestellen!

Precies zoals verwacht

Past perfect, volledig zoals omschreven en snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd en zoals op de afbeelding

Op het laatste moment had ik nog een Halloween Outfit nodig en geen tijd om iets te huren of ern einkel te bezoeken. In een paar klikken vond ik precies wat ik wilde en binnen 24-uur stond ik verkleed op het feest in mijn Joker pak. Helemaal top!

super !!!

eerste keer dat ik besteld heb, een aanrader ! heel goeie service, behulpzaam, correct, ik ben heel tevreden.

Doen wat ze beloven:-)

Mooie prijs/kwaliteitsverhouding en super snel geleverd! Kinderen zagen er fantastisch leuk uit! Alleen de Dracula tanden waren scheef uit de mal gekomen…deed pijn aan tandvlees: was niet te doen!

super outfit

leuke halloween gehad dankzij mijn outfit

Snelle levering en kostuum voldeed aan verwachting

Vlotte bestelling en super snelle levering . Kostuum voldeed volledig aan verwachting

leuk kostuum!

Mijn Halloween was helemaal geslaagd met dit kostuum. Ik moest het vrij last minute regelen maar gelukkig was de bezorging snel. Verbaasde me over de kwaliteit, voor deze prijs had ik het niet zo goed verwacht!

Super fijn!

Pakket kwam snel aan, was bang dat ik het niet Op tijd zou krijgen voor mijn Halloweenfeestje, klantenservice heeft mij goed geholpen en de outfit was een groot succes!

Alles zat topp!!

Het heksenpak zat echt lekker, zacht van stof, de hoed heb ik uiteindelijk niey opgedaan maar de vleermuis diadeem zat ook top en deed aan de einde van avond nog steeds geen pijn achter me oren.

Snelle levering, goede prijs

Goed en snel. Geinig pak

Geen levering en valse belofte

Ik ben eigenlijk niet van het reviewen, maar hierbij wil ik toch mijn ervaring delen. Woensdag 29 oktober een bestelling geplaatst voor het halloweenweekend aangezien er levering is op de volgende dag. Helaas werd al duidelijk dat de bestelling iets vertraagd zou zijn, maar gaf de medewerker van de klantenservice aan ik mij geen zorgen hoefde te maken aangezien het pakket vrijdag zou arriveren (ipv donderdag). Helaas is het nu Halloween en is de bestelling niet binnengekomen (en zelfs niet verzonden). Een vertraging kan natuurlijk altijd, en ik sta altijd open voor een gesprek, alleen een valse belofte gaat voor mij te ver. Aangezien ik bij volledige eerlijkheid van carnavalskleding.nl zelf nog iets had kunnen regelen, is het nu te laat en zit ons gezin met niets.

Veel en heeeeellll veel keuze in verkleedkleding en toebehoren

Goede en snelle service Leuke betaalbare prijsjes Heel veel keus en goede kwaliteit

Snelle levering gehad en spullen goed verpakt. Kinderen waren helemaal blij

Goed en snel geleverd

Goed en snel last-minute geleverd en past precies naar de maten volgens maattabel

Snelle correcte service

Mooi product en netjes geleverd

Top en snel geleverd

Voor Halloween een pak voor mijn dochter gekocht. Veel keuze en hele snelle levering. Top!

Leuke outfit!

Leuke outfit alleen zit het broekje redelijk strak

Snelle levering en goede service!

Dank voor de snelle service :)

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen