Een snellere levering kan ik niet vinden!

Leuke, grappige, feestelijke spullen

Blij met m,n pakkie

De stewardessen pakjes zijn geweldig, samen met de witte handschoenen en de witte sjaaltjes, perfect voor de musical op school.

Altijd een geslaagd kostuum!

Elk jaar slagen wij bij jullie viir het kostuum voor het kamp. Elk jaar een ander thema en voor iedereen is er wel wat te vinden zo fijn deze site. Goede kwaliteit en veel keuze. Bedankt!

Snelle levering, niet te duur en het product voldoet aan de verwachtingen!

Topkwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie blouse maar diverse knoopjes na een keer gebruik al eraf gevallen

Prima blouse voor een goede prijs. Kwaliteit kan iets beter m.n. knoopjes. Diverse gingen van de blouse af na 1 keer gebruik

Prima site en snelle levering

Producten waren snel en in goede conditie geleverd.

Snel, goed product, top!

Binnen 24 uur geleverd, scherpe prijs, Prima product. Aanrader!

Supersnel geleverd!!! Pak ziet er uit zoals op site! Blij mee

Prima. Ook toen bleek dat de outfit niet compleet was, riempje zat er niet bij. Snel opgelost.

Mooie en handige website

Fijne site

Goede service!

Snel geleverd en artikelen komen goed overeen met de afbeeldingen en verwachtingen. Niks op aan te merken :)

Ja super

Super ervaring, prima prijs goede kwaliteit. En kwam op tijd binnen. Met snelle levering.

Broeken hebben rara pasvorm verder wel tevreden

Goede ervaring!

Super cowboyhoeden.

Snelle levering en netjes verpakt.

Snel

Zeer snelle levering. Grote keuze

Supersnel!

Mijn outfit was er nog in verschillende maten, ondanks dat deze in de “sale’ waren.. Supersnelle bezorging en betaalbaar!

Snelle levering en overzichtelijke site

Ik ervaar de website als prettig om te producten te zoeken. Snelle leveringen

Snelle levering leuke kleding

Correct en zoals beloofd

snelle en goede levering!

mijn 2 zoontjes zijn super blij met het politie verkleedpak en accessoires ik heb hier 2 gelukkige kinderen dus een dikke aanrader!

Helemaal top goeie kwaliteit

Super snelle bezorging en kwaliteit

Super kwaliteit en snelle bezorging. Onze vrijgezel weet het nog niet. Maar wij gaan als bride team de grootste plezier hebben.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen