Snel, goedkoop en goed

Mooi assortiment en uitstekende levering

Grote keuze, makkelijk bestelproces en prima verzorgde levering.

Snelle en nette levering

Product zoals verwacht. Maat wat krap, maar verder helemaal prima!

Geldig

Snelle levering, mooi product en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!

Mooi en zeer snelle levering.

Duidelijk en netjes afgehandeld.

Snelle levering en voldeed aan verwachting

Prima levering met goede informatie

Je informatie over de voortgang van de bestelling is heel goed! En het geleverde voldeed prima.

Snelle levering, goede kwaliteit

Pruiken en brillen besteld, kwamen de volgende dag al binnen. Is van goede kwaliteit

Leuke outfit, snor slaat nergens op

De snor zou wat meer aandacht mogen hebben, plakt voor geen meter en hangt alleen maar in m’n mond!

Gaaf pak. Het past en is super leuk

Ik mag dit pak dragen op het kerst personeelsfeest van de gemeenten Rotterdam. Glowing in the snow party. Ik ben 63, dus dat wordt lachen.

Super snel levering

Alles netje en snel geleverd . Zoals beschreven , mooie stof

Snel, super service.

Bestelling laat besteld maar de volgende dag al in huis. Helaas was het e-mailadres fout maar ook dat werd super snel opgelost. Tot de volgend keer.

Super leuk ook hoe het op de foto stond!!!

Dat het een super snelle levering is 17.00 uur besteld andere dag geleverd top. Groetjes,

Duidelijke website en snelle verzending

Website helpt goed met kleding in thema opzoeken. Daarbij is de snelle verzending natuurlijk top

Ik had een mooi pak en de kwaliteit was goed en ze waren super snel met leveren!!

Geweldige kleding

Snelle bezorging en super veel keuze ! Het aanbod is enorm voor ieder wat wils , Toevallig had ik een disco (70/80) outfit nodig en ben op deze site terecht gekomen ! Meteen de link gedeelt in de groeps app zodat de rest hier ook kan bestellen

Echt snel top!!

S’avonds besteld en de volgende dag al thuis! Stond er wel bij maar dat geloofde ik eerst niet. Maar het was er echt!

Groot succes met deze sultan hoeden !!

Beide hoeden gekocht als hoofddeksel voor 2 heren ( vriend en mijn man) die hielpen bij het 1001 nacht diner van mijn dochter voor haar 21e verjaardag. Groot succes!

Vlekkeloos

Besteld, betaald, volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden van de status via de mail, helemaal top. Aanrader!

Snelle service, product zoals omschreven

Prettig, snel gevonden en snel geleverd

Goede ervaring

Snelle levering, makkelijk te gebruiken gebruiken website, prima prijs kwaliteit verhouding en een uitgebreid aanbod. Handige tips om je kostuum af te maken. Een aanrader, en zal mijn volgende carnavals- of halloweenkostuum zeker weer hier bestellen!

Tevreden.

Het juiste product is snel geleverd

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, veel keus, goede prijs

Snelle levering en super outfit

Mooi feestje gehad in de carnavals kleding van Carnavalskleding.nl. Het was snel geleverd wat fijn was. Het paste prima.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen