Fijne en makkelijke website. Maken komen overeen en een snelle levering. Zeker aanbevolen!

Makkelijk te bestellen en goeie kwaliteit spullen

Vlitte, nette en professionele levering

Zeer snelle levering, professioneel verzorgd en ingepakt. Fijne producten waar zeker goed gebruik van gemaakt gaat worden

Goed product en levering

Goede kledij en levering

Geweldig!

Super snelle levering, goed ingepakt. Nette kleding.

Geweldig!

Het is een super mooi pak en echt super kwaliteit. Ook was de levering en communicatie super goed, je werd super goed op de hoogte gehouden en de volgende dag lag het pakket al bij het pakketpunt.

Snelle levering en erg goeie kwaliteit!

Dikke prima

Precies wat ik zocht, helemaal blij mee

Snelle levering en product naar behoren , onze dochter heeft een mooie meester en juffen dag gehad , bedankt

Komt overeen met afbeelding

Leuke jurk met riem en hoed. Jurk valt wel wat kleiner dan verwacht.

Ik heb een aantal artikelen besteld via de website, hiervan zouden 2 niet op tijd binnen komen. Even heen en weer gemaild en door de snelle reactie is dit goed opgelost! Vriendelijk personeel

Zoeken naar een speld in een hooiberg

De site ziet er goed uit. Beschrijving is prima bij de meeste producten en je krijgt gelijk suggesties om je kostuum aan te vullen. Mijn probleem zit hem in mijn moeilijkere maat. 3xl. Deze kostuums zijn aanwezig. Maar niet talrijk. Ik heb veel tijd nodig gehad. Om alle kostuums open te klikken. Kijken welke 3xl mogelijk was. En dan daaruit te kiezen. Het zou mij enorm hebben geholpen als er een filter op maat zou zijn geweest. Lijkt mij voor meer mensen handig, zo in 1 keer te zien wat er voor hen voorradig is.

Gaat lekker!

Goed bedrijf, snelle verzending en goede prijzen. Enig minpunt is dat je als Belgische ondernemer geen BTW-vrije factuur kan krijgen wat eigenlijk VERPLICHT is als ik me niet vergis. Hierdoor loopt het voor mijn administratie wat stroever. Kwaliteit van de kleding is wel goed.

Je krijgt wat je ziet voor een keurige prijs. Snelle service.

Uit stekend

Uiteindelijk uiteraard uitermate uitstekend

zeer tevreden met mijn pak

Super service vrijdag is besteld dan andere dag al in huis

Wide selection, great prices, fast delivery

All I had hoped for - product was as described, delivery super fast (which I highly appreciated!! Needed the item for an event :-D ). Would order again!!

Voor de 1ste keer besteld en top

We hadden nog snel een sprookjes outfit nodig. ( was het helemaal vergeten... ) De dag nadien werd het geleverd. SUPER! De outfit was ook aangenaam om te dragen en zag leutig uit.

Prima kwaliteit producten voor een schappelijke prijs binnen een handomdraai bij jou thuis geleverd!

Door de ruime keuze in assortiment hebben mijn partner en ik een geweldig verkleedfeest gehad als thema duo. De prijzen hoefde we niet over in te zitten aangezien deze in een schappelijke klasse liggen. Tot slot waren de producten met een dag bezorgd in solide verpakkingen. Al met al, een aangename ervaring om te shoppen bij Carnavalskleding!

Geweldig !!!!!

makkelijk en veel keuze. Zo was ook de service . mail en levering gewoon ouderwets goed en gezellig

Goed product

Snelle levering ondanks een groot aantal besteld te hebben. Sneller dan jullie zeiden. Top.

De kleding precies zoals afbeelding

Netjes verpakt, de maat is ook goed. Vaak zijn verkleed kleding andere maat als vermeld.

Suoer goede service, ontvangen wat ik had besteld

Perfect, en vlug beschikbaar.

Alles was perfect geleverd, heel vlug ook zoals aangegeven.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.