Super snelle levering

Correcte levering, keurig verpakt

Goed hoor

Snel geleverd mooi pakkie

Zeer slechte kwaliteit producten

Heb er een elfenpakje gekocht voor € 20,- nu weet ik dat dit natuurlijk, zeer goedkoop is voor een pakje, maar de kwaliteit die ik opgestuurd kreeg, is nog slechter dan AliExpress.... Dit is op de foto totaal niet zichtbaar en dus koos ik om het product te laten komen voor € 3,95 extra verzendkosten, maar eenmaal aangekomen en het product bekeken te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik hier echt niemand met goed fatsoen mee kon laten rondlopen. Dus wilde ik het retourneren en kon dus nogmaals € 6,50 betalen om een zeer slechte product retour te zenden. Dus al met al GEEN aanrader!

Volgens de plaatjes

Wat je ziet krijg je. Leuk pakje , soepel vallende stof en valt ruim qua maat. Met de accessoires een prima outfit voor de carnaval

Super vlug geleverd

Mooie webshop we zijn heel,tevreden

Leuke en voordelige accessoires

De website van Carnavalskleding.nl maakt het zoeken naar geschikte kleding en accessoires erg gemakkelijk. Je kunt o.a. op thema's zoeken en een filter toepassen. In een mum van tijd vind je dan allerlei artikelen, die ook nog eens erg betaalbaar zijn. Blij met de aankopen!

SCHITTERENDE SHOP

Vlugge Nette KWALITEITS Levering & KNALLENDE KLANTEN-SERVICE !!

Snelle levering, product zoals omschreven

Pietenpak voor kinderen. De dag erna was de levering en de kwaliteit is goed. Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima.

Uitstekend en lekker overzichtelijk

Voor mijn jongste dochter een leuk verkleed pakje gezocht. En deze hadden we snel gevonden op de site. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn ook leuk. Carnavalskleding bedankt.

Mooie pagina, makkelijk bestellen

Mooie pagina makelijk bestellen en snel verzonden. Zeker de moeite waard om te kijken voor de juiste carnaval artikelen. Ik ga dat Zeker vaker doen.

Zo’n snelle levert kom je nergens tegen en kwaliteit van gekochte spullen was boven verwachting

Leuke kleding die goed past & snel geleverd wordt!

Voor de kerstborrel een leuk colbertje gekocht. Deze werd snel geleverd en paste zoals verwacht. AANRADER!

Helemaal geweldig

Pak paste precies alles klopte ik was de man op het feest in mijn pak thanks voor het snelle leveren ik was en Ben een gelukkig man. Greetz Jerry

Perfecte pasvorm heb er veel meiden mee kunnen fixen

Snelle, Fijne bezorging en Behulpzaam bedrijf

Ik heb op een woensdag een bestelling geplaatst. Helaas in mijn vluchtigheid een artikel vergeten toe te voegen na het contact formulier ingevuld te hebben is mijn bestelling meteen on hold gezet en is er heel snel met mij contact opgenomen. Artikel is na bijbetaling meteen aan de order toegevoegd en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen. ;-)

Zoals het hoort.

Ik heb zondagavond een bestelling geplaatst, op de site stond gemeld dat ik het op dinsdag mocht ontvangen maar heb het maandag al in handen gekregen. De bezorger gaf me de mogelijkheid om het pakje na te kijken en de volledige bestelling was onbeschadigd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb het verkleedpak ontvangen 1 dag na bestelling. Enkel jammer dat het deel waar je hoofd doorkomt voor mij te laag zit waardoor ik regelmatig het pak naar boven moest trekken om goed te kunnen zien. Mooie kwaliteit.

Zoals opde site is het ook,, leuk verkleedpak.kids zijn er erg blij mee.

Blij met de kleding

Super netjes geleverd en via mail de track&tracé code. Als ik weer iets nodig heb bestel ik het zeker hier.

Hele goede ervaring, snelle levering en precies zoals aangegeven!

Het was een hele goede ervaring, goede kwaliteit en precies zoals op de foto. Ook nog eens een erg snelle levering.

Pakken besteld werd aangegeven 8 december binnen te komen maar kwamen 27 november al binnen. Snelle en goede levering.

Snel geleverd en duidelijke service

Super tot en reuze snel

besteld en geleverd en dat binnen 24 uur. super keuze: voor elk wat wils!!

Ideale snelle bezorging

Ik ben echt een uitsteller.. dus toen ik binnen 2 dagen een compleet kostuum moest hebben was het ideaal dat ik het allemaal hier kon bestellen en dan het zo snel bezorgd kon worden. Kwaliteit was prima, beter dan wat ik verwacht had voor “verkleed kleding”. Heel tevreden!

De producten waren betere kwaliteit van wat ik had verwacht aangezien de goedkope prijs. Zeker een aanrader

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.