Binnen 24 uur bezorgd!

Super service. Had het binnen 24 uur. De party kan beginnen super leuke foute trainingspakken.

Heel duidelijke site, goede communicatie en op tijd geleverd super!!

Ik was last minute op zoek naar een kerstmannenpak, gevonden , besteld en ruim op tijd zoals afgesproken geleverd. Super webwinkel en kwaliteit is ook super,

ToetToet

Snelle levering tegen een hele nette prijs. Weliswaar een beetje te klein, maar dat was mijn eigen foute gok. Snel een andere besteld in de juiste maat en de verkeerde eenvoudig geretourneerd.

Snelle levering en conform de afbeelding!

What you see is what you get.. super snelle levering

Voor een thema avond kleding besteld hier. Ruime keuze goed beschreven alles en super snelle levering. Top service..

Je krijgt wat je ervoor heb betaald

Opzich wel een leuke kerstman pak gekocht, maar de riem is na 1x gebruiken al kapot en die laarzen die ik erbij heb gekregen slaan ook helemaal nergens op... Carnavalskleding daarentegen is een topsite, volgende dag gelijk in huis en geen op of aanmerkingen daarover

Snelle service en goede kwaliteit!

Feestelijk

geweldig pak = een geweldige avond, TOP

Gewoon prima, optijd geleverd en prijs/kwaliteit is goed

Gewoon prima, optijd geleverd en prijs/kwaliteit is goed

Mooi pak met een snelle levering

Een tevreden klant!

Goede pasvorm, snelle levering, niet duur.

Voor een 80’s feestje waar ik last minute nog wat moest bestellen werd ik niet in de steek gelaten. Een goede ‘size guide’, goede prijs en snelle levering. Top! Kwaliteit ook prima!

Snelle en goede service

Ik had last minute iets nodig en hier kon ik nog gauw wat bestellen dat de volgende dag geleverd zou worden. Dat is ook gelukt gelukkig! Goede kwaliteit ook, alleen ietsje te klein, maar normaal hebben we ook een maat groter, dus dat is niet zo gek

Levert wat ze beloven

Snelle en nette levering

Snelle levering en het ziet er goed uit!

Zie hierboven

Snelle bezorging en goede producten

Zeer tevreden over de kwaliteit en de geleverde producten

Helemaal top

Binnen 24 uur in huis. Voorbeeld voor velen!!

Zeer snel geleverd

Product is zeer snel geleverd.

Leuk online shoppen

Overzichtelijke website, veel keuze. Snelle levering.

Snel en goed geregeld

Aankoop ging eenvoudig Levering was snel en correct Kleding ziet er goed uit prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende levering

Geleverd zoals besteld, en sneller geleverd als in eerste instantie aangegeven. Produkt voldoet zeer zeker aan de verwachting. Korrom eerstvolgende bestelling gaat zeker jullie kant op. ☺️

Ziet er echt leuk uit

Kwam op tijd binnen. Ziet er goed uit.

Vlotte aflevering

De bestelling ging vlot en alles verliep goed.

Helemaal top

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop en mijn kinderen heel content top service.

Snel en goedkoop

De volgende dag al in huis, snelle levering en ook nog mooi geprijsd.

Snelle levering. Goede prijs.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.