Beste Merel, Je hebt op woensdag avond inderdaad om 21:47:15 bij ons besteld. We hebben je bestelling toch echt dezelfde avond nog verzonden. Dit kan je ook terugzien bij je track & trace code. Op het moment dat deze aangemaakt wordt hebben wij je pakketje verzonden. Je pakketje wordt vervolgens door DHL s'avonds afgehaald en s'nachts door hen verwerkt. Helaas is er bij DHL inderdaad een dagje vertraging ontstaan waardoor je pakketje niet donderdag maar vrijdag is bezorgd. We hebben tevens inderdaad je mailtje, binnen een uur (!!), beantwoord met dat je pakketje bij DHL een dag vertraging heeft opgelopen. Dit was geen standaard mail en de informatie daarin was en is dan ook correct aan je medegedeeld. Uiteraard vinden we het wel vervelend dat je pakketje een dag later bij je is aangekomen maar we kunnen ons niet geheel vinden in je oordeel over onze service.
Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.