Helemaal tevreden!

Bestelling werd de volgende dag al geleverd, kwaliteit van de spullen is prima.

Top avond voor een leuke prijs

Snel geleverd , past goed en niet te duur een aanradertje voor de mensen die ooit gaan bestellen.

Heel goed en snel binnen

De volgende dag al binnen dus dat is super fijn en goede kwaliteit

Duidelijke website makkelijk te vinden wat je zoekt. Kleding is prima van kwaliteit

Prima kleding. Duidelijke website je kan makkelijk alles vinden wat je zoekt

Gebruiksvriendelijke website en snel geleverd

Helemaal top en netjes op tijd afgeleverd

Fantastisch!

Fijne snelle levering!

Geweldig gister besteld vandaag in huis!

Snelle levering met track & trace

handige website!

Niets op aan te merken, product werd snel gevonden en spoedig geleverd

Snel en goed geregeld

Site is duidelijk. En de bestelling wordt snel geleverd. En je wordt goed op de hoogte gehouden via mail.

Fantastisch.

Ons teamfeest is pas 30 september maar ik weet nu al zéker dat ik met m'n Sinterklaas outfit én staf van jullie, dé uitblinker van de avond zal zijn. Ben nu al benieuwd naar de reactie van m'n collega's.

Producten staan duidelijk aangegeven en maten komen goed overeen met de normale kleding maten! Werd wel een dagje later geleverd dan verwacht, maar dit was volgens mij een postnl foutje. Zowel mijn man als ik hebben de MC donalds clowns pakken besteld. Heel blij mee!

- snelle levering - product zoals verwacht

Super snelle levering

Top avond ervoor besteld en de volgende dag al geleverd. Keurig verpakt.

Hele fijne jurk

Ik ben positief verrast door mijn jurk. Hij past perfect en staat ook echt goed. Deze jurk hou ik langer in mijn kast voor mogelijke andere foute party's.

Snel en betrouwbaar

Levering volgens tijd en keurig verpakt. Top!

Goede prijs snelle bezorging

Groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering

Hele fijne winkel en producten!

Ik heb al een aantal keer besteld en ben nog steeds erg tevreden! Goede producten en goede kwaliteit!

Snelle levering en zeer mooie pakken.zeker een aanrader

Snelle levering en mooie producten

Past perfect. Na de bestelling dezelfde dag nog Verzonden. En de dag erop al geleverd. Voor herhaling vatbaar mocht ik weer iets nodig zijn.

Voor elke gelegenheid een juiste outfit!

Enorme keuze aan scherpe prijzen, vlot geleverd en onze eerste keuze als we op zoek gaan naar toffe outfits om te knallen in onze zaak!

Super ervaring

De maten kloppen en de kostuums zijn erg compleet. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik bestel hier zeker vaker mocht het nodig zijn

fantastische service, volgende dag in huis

mooie pruiken voor juiste prijs, erg blij mee

Goede service!

Ik heb een bestelling geplaatst. De volgende dag gelijk geleverd. De spullen zien er in het echt hetzelfde uit als hoe het er online uit ziet

Goede webshop

Goede webshop met veel keus en snelle verzending!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen