Goede service en kwaliteit

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit pak!

Supersnelle levering!

‘s Avonds besteld, volgende dag bezorgd. Top!

Snelle levering en product zoals omschreven. Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker opnieuw hier bestellen!

Vlot, kwaliteitsvol

Vlotte levering, kwalitatieve producten. Makkelijk besteld.

Een echte aanrader

Last minute 5 pakjes besteld, en supersnel geleverd! Alles zoals omschreven.

Snel bezorgd

Ik ben super blij met mijn aankoop en het was erg snel bezorgd!

Gewoon

Goede snelle levering

Perfect en super snel geleverd!

Echt perfect!

OP EN TOP!

Ik was eerst wel een beetje skeptisch over een carnavalspak online aankopen, omdat ik toch een grote maat heb. Ik heb dan toch de keuze gemaakt om het te kopen in de late avond (rond half 12) en wonderbaarlijk werd deze alsnog de dag nadien geleverd. Geweldig toch!! :) het pak past perfect en is beschreven zoals op de foto’s. Wat wil je nog meer??

Veel keuze voor weinig geld, en een hele snelle levering

OP TIJD MAAR DE DOOS WAARIN HET PAKKETJE ZAT, 1 SCHIRT, was veel te groot, lastig voor het post agentschap en ook voor mij en het milieu, ook extra kostbaar, Een grote enveloppe was beter geweest

Super outfit

Leuke mimi outfit voor mijn zoon tijdens de vossenjacht. Prijs-kwalitiet prima. Je draagt het niet wekelijks. Snel en goed verpakt.

Mooi optijd en een goeie hoed

best

Goede en snelle levering

Product is prima verpakt en werd snel geleverd.

snel bezorgd en producten precies zoals omschreven

zie titel, alles prima!

Hele leuke verkleedkleding, clownsjurkje was een succes bij mijn dochter!

Snelle verzending en product ziet eruit zoals is afgebeeld.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Goed, snel en fijn samen verpakt.

De kledingstukken/accessoires waren net verpakt en fijn in één keer bezorgd! Persoonlijk had ik bij een pak andere verwachting over de hoed en laarskappen dan gedacht, maar alsnog zeer tevreden over het geheel! Zeker een aanrader, al helemaal door t brede assortiment en de snelle service.

Leuke kleding, goede prijzen

Één van de weinige sites waar ik de juiste kleding veb gevonden voor een acceptabele prijs. Bestellen ging vlot

mooie pakken, er zaten een paar loste draadjes aan

Super goed

Was super goed en snel binnen. Ook de perfecte maat en kleuren

Prima prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit. Komt overeen zoals op de foto's/beschrijving. Prima prijs/kwaliteit.

Leuke outfit voor een 80s feestje

Prima pak, kwaliteit is niet hoog, maar dat kun je ook niet voor deze prijs verwachten. Wel jammer dat de broek niet dicht te knopen is, gezien den telefoon in je broekzak hem al laat afzakken. De haarband is een leuke toevoeging.

Geweldig fout pak, geweldig goede maat indicatie

Pak besteld en snel geleverd, maat indicatie op site komt super overeen met de werkelijkheid. Blijft wel een heel fout pak :)

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.