Goeie kwaliteit

Het is wel een dunne stof. Snelle levering

Uitstekende pak en snel geleverd

Snelle service en snel geleverd zoals aangegeven

Super snelle levering

Pakske ziet er erg leuk uit

Snelle levering!

Snelle levering duidelijke maattabel

Snel geleverd en producten precies als omschreven/ op de foto

Mijn pak was te klein nieuwe besteld en de volgende dag in huis. Het was makkelijk hetvte kleine pak te retourneren

Zeer snel geleverd

Eerste x iets besteld. Zeer snel bezorgd . Top!

Fijn en snel

Mooi pak

Het is een erg mooi pak en super snelle levering het enige nadeel is dat de stof erg dun is maar verder alles goed

Goed geregeld

We hebben iets terug moeten sturen omdat de maat helaas te klein was maar weer opnieuw een grotere maat besteld en die was de volgende dag alweer binnen. Top

Helder & goed geregeld

Bestellinh voor een groep van 20 man. Door het weer kon niet alles binnen de afgesproken tijd geleverd worden. Duidelijke en eerlijke communicatie hierover. Uiteindelijk alle pakken nog ruim op tijd en netjes ontvangen.

Snelle levering en goede qualiteit

Hele snelle service

Duidelijke website en redelijke prijzen. Mijn zoon heel erg blij met zijn carnavalsoutfit.

Aantrekelijke prijzen, groot assortiment en hele snelle levering!

Veel keus, prima prijzen en heel snel geleverd. Zo zijn themafeestjes leuk!

Wat een geweldig pak!

Na lang twijfelen en diverse pakken te hebben besteld in dit thema toch deze ook besteld. Deze had al vanaf dag 1 voorkeur maar de maattabel hielt tegen. Zou dit toch wel passen? Pak komt binnen, gelijk aangedaan & hij past. Nu nooit meer uit, grapje natuurlijk!

Het is een aanrader om carnavalkledei te kopen en het is snel bij jou thuis dus zeker een aanrader.

Een superleuk oma pakje gekocht voor carnaval, hij is geweldig en mijn dochter vind het fantastisch, vooral met de pruik en de assecoires

Top produkt tegen een prima prijs

Eenvoudige manier van bestellen met een vlugge levering. Aanstaande zondag worden beide pakken gebruikt………. Wij kijken hier alvast met veel plezier naar uit!

Mooi kostuum en snel geleverd

Leuk kleding

Er is een groot aanbod aan leuke feestkleding dat ook nog eens lekker zit.

Bestelling zoals verwacht en snel geleverd

Mijn bestelling voldeed aan de verwachtingen. Bovendien was het snel geleverd, ondanks de drukke carnavalperiode.

Fijn snel geleverd! Goede service, volgende keer bestel ik weer!

De dag na mijn bestelling bezorgd, super blij mee!

Prijs kwaliteit

Het zit goed