Helemaal top !!!

Alles is precies zoals beschreven en suuuuper snel verzonden

Mooi en op tijd geleverd

De ervaring was in 1 woord goed.

Snelle levering. Goede prijs

Net zoals op de foto. Eerlijke verwachtingen

Zoals de afbeelding was zo binnen gekregen. En daarbij vandaag besteld morgen in huis. Ook dit kwam uit. Ik hou van eerlijkheid. Thx!

Top levering

Snelle levering , verzorgd verzonden en paste perfect!

SnelleLevering

Snelle levering, eerst een te kleine maat besteld, de 2e zending binnen 2 dagen binnen.

Article conforme à l’annonce

Teleurstellende afhandeling en weinig begrip

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij deze webshop, maar helaas ontving ik een beschadigd artikel. Ik had verwacht dat mijn klacht serieus genomen zou worden, zeker omdat het om een defect product ging. Toen ik aangaf dat ik een vervangend artikel in een andere maat wilde, kreeg ik al snel te horen dat ik daarvoor een nieuwe bestelling moest plaatsen. Dit voelde erg onpersoonlijk en alsof er weinig begrip was voor mijn situatie. Hoewel ik uiteindelijk wel een gratis retourlabel ontving, maakte de hele afhandeling een negatieve indruk op mij. Als klant verwacht je meer flexibiliteit en service, zeker wanneer er sprake is van een productiefout. Door deze ervaring voel ik mij niet gewaardeerd en ben ik dan ook van plan in de toekomst naar andere webshops te kijken. Hopelijk neemt de webshop deze feedback serieus en verbetert men de communicatie en klantvriendelijkheid.

Wat je,besteld krijg je ook

Een winkel waar il al voor de 4e maal een carnaval pak gekocht en de kwaliteit was boven verwachting en vandaag besteld morgen in huis Perfekt

Super fijn!

Hele snelle levering, goede kwaliteit van de kleding! Ik zou deze webshop aan iedereen aanraden

Snelle levering!!

Uitgebreide keuze. Snel geleverd!

handig

Ik kan makkelijk vinden waar ik naar zocht. De site biedt mij alle informatie die ik nodig heb. En het is overzichtelijk voor gebruikers. Zeer goed!

Mooi optijd bezorgd als gezegd is en goede kwaliteit

Prima, bestellen en levering ging allemaal gied. Kwaliteit product zou beter kunnen, maar hier was prijs ook naar

Kwaliteit zeer ondermaats. Betalen voor retour en gewoon extra bedrag in mindering brengen zonder re

Enthousiast 4 artikelen besteld. Geschrokken van de kwaliteit die ik thuis kreeg, maar 1 artikel behouden. Rokken lijken niet eens op de foto. 3 Artikelen retour waarvan 2 niet eens uitgepakt omdat de verpakkingen zo dun waren... Rok netjes ingepakt, leek alsof hij er nooit uit was geweest. Retourzending aanmaken: retourkosten € 9,40..... Na 6 dagen komt de verrekening: nog extra € 4,95 verrekend zonder reden. Het was supervette weer ingepakt, wat is dan de reden? Totaal € 14, 35 kwijt om te retourneren, schandalig!

Schitterend

Correct website En heel overzichtelijk Echt een aanrader

Ideaal voor een grote groep!

Na eventjes gezocht te hebben zijn we hier uitgekomen, een plek waar je snel een groot aantal pakken kan bestellen! Ideaal en top pakken geleverd! Daarnaast maakt het nog aantrekkelijker dat we een mooie groepskorting kregen, wij bestellen hier zeker nog een keer!

Fijne website met diversiteit en producten snel geleverd.

Fijne website met diversiteit en producten snel geleverd. Heb snel geschikte kostuums gevonden voor mijn 4 kinderen. Laat het carnavalsfeest maar beginnen!!!

Top online shop site

Heel overzichtelijk, goede prijs, snel geleverd

Helemaal super

Juiste maat

Zoals beschreven op verpakking

Snel

Altijd snel geleverd en fijn dat je vanalles kunt kopen bij jullie.

A bit pricey

The quality is quite meh for the price of it. Also we expected it to come with a nose ring, as depicted in the pictures

Snelle levering.

Goeede kwaliteit.