Supersnelle levering!

Besteld en volgende dag al binnen! Netjes per mail op de hoogte gebracht ook.

Ik heb vaaker via deze website me outfits gekocht en altijd is het opnieuw weer een groot succes snel geleverd overduidelijke website en een reusachtig assortiment om uit te kiezen al met al geweldig

Aanbevolen

Geweldig carnavalskostuum, maat valt goed, kind is blij!

Snel geleverd. Gewoon topservice!

Mooie outfits snelle levering

Leuke pakken uitgezocht voor onze kinderen, volgende dag in huis perfect.

geweldig

super mooie pak en een geweldig petje kreeg ik erbij snelle levering echt toppp

Zowel de bestelling als levering in één dag geregeld

Ik zocht naar een carnavals kleding en heb snel kunnen vinden. Alles heel duidelijk en netjes gesorteerd! Kleding op de site kwam precies overeen met hoe die in het werkelijkheid eruit zag. Bestelling verliep heel vlot. De volgende dag was mij pakketje al binnen. Alles was naar mijn wens! Ik zou geen enkele min punt kunnen aangeven. Ik zal jullie site aan iedereen aanraden. ECHT GEWELDIG!

Snelle levering en fijne site

Met zoveel keuze aan kleding ect is het een zeer fijne site om te zoeken , alles staat duidelijk onder categorie. Snelle levering , goed service. Een blije klant :)

Fantastische carnavalskleding

Mooi verpakt, zoals beloofd volgende dag in huis.

Mijn eerste bestelling bij jullie, helemaal al blij van de verpakking, zag er allemaal netjes en verzorgd uit.

Niet hoog kwalitatief goede kleding maar prima voor een carnavalsseizoen

Perfect !!

Mooi verpakt en totaal perfect aangekomen dus zeker een aanrader hier om je kostuum te bestellen

Supersnelle levering

Op zondagnamiddag bestelling gedaan en maandag voormiddag stond de levering al bij ons.

Goede webshop snelle levering

Mooie carnavals kleding goede kwaliteit voor scherpe prijs mooie website snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering,

Mooi product

Hele goeie outfit

Snel binnen

Swat pak heren

Super makkelijke site om te bestellen. Worden ook gelijk extra's bij aangeboden die je direct kan selecteren. En de prijs meer dan redelijk zal zeker terugkomen als ik weer verkleedkleding nodig heb

Snel en betrouwbaar

Het was tijd voor een carnavalsfeest, dus (last minute) een carnavalsoutfit voor de kinderen geregeld. Volgende dag al geleverd en kwam precies overeen met qat ik verwacht had. Top!

Ik plaatste de bestelling om 22:45u en ik had het de volgende dag al in huis. Bedankt!

Incompleet

We hadden het toxic skeleton pak gekocht. Dat is geleverd, maar zonder de handschoenen die wel op het plaatje stonden. Na contact met de klantenservice werd mij medegedeeld dat die niet meegeleverd werden. Wel jammer.

Snelle verzending!

Top service! Zondag besteld en maandag al binnen!!

Goede service en goede kwaliteit

Super goede en snelle service. Jurk is vanbgoede kwaliteit in een mooie verpakking zodat je deze weer netjes terug kan doen

Geweldige service!!!

Snelle levering, goede communicatie, en een hele ruime keuze

Snelle levering en kwalitatief goede produkten

Snelle levering en kwalitatief goede produkten

Snelle levering en het pak is echt mooi duidelijk met beschrijving van maten. Zeer tevreden

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.