Geweldig,past goed, leuke prijs en snelle levering

Goede ervaring, wij kunnen voor de dag komen op ons flower power feest. Nog leuker dan op de foto s.

Snelle levering, mooie spullen

De spullen besteld en de volgende dag alles compleet mogen ontvangen!

Snel en goed!

Mijn bestelling is, volgens verwachting, de volgende dag geleverd. Alles keurig in een goed verpakte doos en compleet. We zijn zeer tevreden!

Leuk

Goeie prijs leuk le Outfits

Snel geleverd maar slechte kwaliteit

De levering was super snel! De pakken zelf zijn van slechte kwaliteit helaas. De naden zijn heel grof gestikt waardoor deze gelijk stuk gingen op meerdere plekken. De pieken zelf zijn leuk maar als je geen naaimachine hebt&zin om alle naden over te doen heb aanrader

Pakken werden snel geleverd en waren zoals beschreven.

Pakken werden snel geleverd en waren zoals beschreven.

zeer leuk

heel mooi pakje goede maten, die vind je vaak niet in de winkels

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Binnen 1 dag al in huis. Wel werdt het pakketje door dhl toen ik niet thuis was, niet aan de buren gegeven maar naar een pickup point gebracht, maarja dat ligt aan dhl zelf denk ik.

Uitstekende

Voldoet aan de verwachting, snelle levering

Snel geleverd!

Snel geleverd, prima kostuum!

Snelle bezorging, prima webshop

Producten kwamen snel binnen, prima kwaliteit.

Mijn bestelling zat de dag nadien al in de brievenbus! Vlotte service!

Heel goed snelle service uitstekende producten 10 met een griffel

Geslaagd feestje in zicht

Overzichtelijke website, veel keuze, goede prijs/kwaliteit, het pakje werd heel snel geleverd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Blij mee!

Super snelle levering Mooi product en past perfect

Mijn bestelling was snel binnen, kan het goed volgen via de track and trace. De jurk en via veren zagen er goed uit en zaten ook heel mooi. Enige wat minder mooi was afgewerkt waren de handschoenen. Daar kom ik geen eens in.

Snelle service, maat klopt. In het echt ook zoals op het olaatje

Matige kwaliteit.

Zeer dunne stofjes. Is goed voor eenmalig gebruik maar daar is de prijs/kwaliteit verhouding niet naar.

Koop wel vaker, vooral accessoires bij jullie en altijd op tijd geleverd en tevreden.

Hij is prachtig

Kwam netjes op tijd aan en was echt prachtig

Artikel snel geleverd en goede kwaliteit

Top service!

Duidelijke bestelsystem en heel snel geleverd. Voor mijn verjaardsfeestje had ik een outfit nodig met een geld print. Mijn eerste optie van een andere site was geen succes., Het alternatief vond ik op jullie site en was de volgende dag al geleverd. De blouse paste precies! Dank voor de uitstekende service.

Halloween kleding voor mij en mijn vrouw gekocht. Ziet er heel goed uit en na 2 dagen al in huis dus kan niet anders zeggen dan TOPPIE.

Mooie bestelling, verpakking en levertijd minder

De bestelling zelf ziet er mooi uit. De verpakking (doos) was half open en slecht dichtgeplakt. Een ander kritiekpunt was de Levertijd: bij de bestelling werd dinsdag aangegeven, dar werd vrijdag. Enfin, alles toch goed aangekomen!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen