Tevreden

Snel bezorgt, prima kwaliteit voor de prijs en het artikel. Als omschreven op de website.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snel en netjes gehlopen ook nog een bestelling gewijzigd en ook daar geen probleem mee meteen geregeld. Heel goede service!

Snel, kwaliteit, positief!

Het bestelde pak zag er goed uit! Het was vlot besteld en vlot geleverd.

Voor een mooie prijs goede kwaliteit politiepakken gekocht. Na een lange zoektocht was dit de beste keuze. 's avonds besteld en volgende ochtend al in huis. Ik zou het zeker aanbevelen bij anderen. Hele leuke feestjes gehad met artikelen van deze site!

Mooie producten, goede prijs en snelle levering!

Maten kwamen overeen met de beschrijving. Goede kwaliteit en een dag later geleverd. Heel duidelijk dat je ziet of een item op voorraad is. Volgende x bestel ik weer bij jullie.

Leuk haaienpak

Leuk haaien pak voor mijn zoon, valt wel een beetje groot voor 11 jarige met maat 140

Top en precies zoals omschreven

Ik heb al mijn spullen besteld voor mijn dochters musical, alles was zoals omschreven betaalbaar en makkelijk bij 1 shop te halen en levering zoals beloofd

Leuk spul gekocht!

We hebben leuk spul ontvangen!! Alleen niet de bestelde bruine jaren 70 herenbroek maar het shirt zoals het model draagt. Dus die gaat retour naar jullie.

Uitstekend!

Netjes zoals beschreven en snelle levering

Zoals het hoort!

Gemaakte afspraken snel en correct nagekomen.

Slechte kwaliteit

Zeer doorschijnende kleren waardoor je het niet aankan. Service goed!

Alles is goed

Kwam optijd en goed aan. Niks kapot, goed in gepakt. Ziet er mooi uit en alles heel. Veel zin in om te gebruiken.

Top spul

Super snelle levering en top kwaliteit

Ik heb een leuk feestje gehad! Het jurkje was geweldig en de bril ook! Ik raad het zeker aan! En snel geleverd ook

Supersnel bezorgd

Heel snel binnen. Product was precies zoals op de foto.

Erg goed

Kleding paste en was precies wat ik had verwacht. Daarnaast echt top dat er zo snel geleverd kon worden, anders had ik een probleem gehad op mijn feestje!

Super mooi en past goed

Echt een aanrader om daar te bestellen .snel

correcte en snelle bediening

eenvoudig te bestellen en je krijgt het zeer vlug thuis geleverd. Super !

Snelle goede levering. Product zoals omschreven. Helemaal leuk!!!

supersnelle service en mooie kwaliteit

ik had drie boa's besteld voor een mama mia avond. Ik had ze deze week nog nodig en ik had ze de dag erna al. en ze zijn supermooi

Feestje!

Snel geleverd, pakken goed en zag er tof uit. Op naar het feestje!

Supersnelle levering, toffe producten

Supertoffe online winkel en bovendien supersnel geleverd. Meteen ook duidelijk en constant op de hoogte met track en trace-mailtjes. Aanrader!

Zeer snel in huis

Mijn pakket werd zeer snel geleverd, echt top!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen