Ivm een verhuizing mijn carnavalskleding per ongeluk in opslag gegaan. Door het ruime assortiment en de snelle levering toch nog tijdig een leuk pak! Mijn feest is weer gered!

Product is perfect precies goed !

Pakket is heel snel thuis geleverd super content van de service

Erg leuke en kwalitatief goede producten met super snelle levering!

Zoals voorheen bestel ik altijd mijn feestkleding en versiering bij deze webshop. Zowel voor (thema) feestjes als kleding en accessoires voor een fotoshoot. Kwaliteit is erg goed, prijzen zijn altijd prima en de snelle levering en zelfs retour afhandeling krijgt van mij 5 sterren!

A

Geniale hoed, snelle service!

Snelle service, bij vragen direct antwoord, goede kwaliteit!

Wij hadden een themafeest bij de avondvierdaagse. Het thema boerderij moest het worden. In een overal aankomen is dan wel net te makkelijk, dus wij kozen voor de familie kip. Het was hilarisch en iedereen (andere ouders en kinderen) had hun uiterste best gedaan. We wonnen een prijs voor de best geklede school. Applaus dus voor de snelle service, de fijne pakken en het goede contact.

Mooie kwaliteit, en op tijd geleverd

Kwaliteit van bestelde was prima, levering ging zoals aangegeven was de volgende dag al.

Super snelle service, maar producten waren kwalitatief niet geweldig!

Producten binnen een dag in huis en duidelijke communicatie over het verzendproces. Wij hadden een aantal haarbanden besteld (in de sale), maar een aantal banden waren kapot (afgebroken of half haarbanden) en decoratie was niet goed vastgelijmd waardoor alles na één keer dragen al uit elkaar viel. Nu kun je voor een paar euro er niet heel veel van verwachten, maar wij hoopten er toch wel twee voorstellingen mee te kunnen doen..

Super fijne kleding

Super fijne jurk zit lekker. Leuk dat er een riem en pet bij zit dat maakt het compleet. Ook fijn dat er 2 reserve politie sterretjes bij zitten voor het geval dat degene op de jurk en pet los gaan. Heb er de hele dag in gelopen dat was prima te doen.

Prima!!! Zoals beschreven!

Snel geleverd en alles zag er netjes uit. Keurig verpakt! Prima!!!!

Volgende dag geleverd!

Ik wilde snel iets bestellen en het is allemaal goed aangekomen en binnen 36 uur!

Supersnelle levering!

Besteld en volgende dag in huis. Dochtertje was superblij want kon nu als roodkapje naar het juffenfeest. Kleding is ook top.

Heel erg tevreden!

Zeer snelle levering, kwalitatief meer dan in orde en voor het geld hoef je het niet te laten :-)

Hele goeie ervaring met Carnavalskleding.nl

Ik had een Gangsterpak besteld. Was netjes op tijd in huis en prima kwaliteit!

Snelle bezorging

Product voldoet aan de beschrijving

Mooi leuk sexy pakje en super snel geleverd! Daarnaast goede prijs-kwaliteitverhouding

Heel snelle levering!

De verkleed accessoire is van goede kwaliteit en werd heel snel geleverd!

Fantastische service

Last-minute verkleedkledij nodig? Dan zit je hier op de juiste plaats. Een heel uitgebreid assortiment, goed omschreven en vooral heel erg snel verzonden. Bovendien zeer schappelijke prijzen! What's not to like?

Gewoon goed

Snel geleverd, verrassend leuke outfit. Gewoon goed dus. Niks op aan te merken!

Just in time Party

Net voor de koningsnacht besteld. De oranje blouse was van een hogere kwaliteit als verwacht en werd de volgende dag op tijd geleverd.. Helemaal top.

Precies wat ik nodig had

Ik had op Koningsdag een verkleedpartij en ik ging als swat/fbi agent verkleed vanwege mijn favoriete serie criminal minds Ik had wapenhouders nodig en deze waren precies wat ik nodig had om outfit compleet te maken

Geweldige kleding en snelle verzending

Geweldige en mooie kleding goede kwaliteit en hele snelle verzending bedankt ;)

Super leuk voor ons korfbal kamp

Pak valt super mooi!

Snelle levering maar slechte kwaliteit van producten

Levering was 2 dagen nadat de bestelling was geplaatst wat goed is vermits ik het snel nodig had. Maar het pistool kwam kapot aan, handboeien werken aan 1 kant niet en pistoolholster rafelt helemaal. Was een beetje teleurgesteld maar had tenminste een outfit. Als je snelle levering wilt is dit een goede site voor carnaval kledij!

Snel geleverd en prima product.

4 mooie kronen voor de kleinkinderen gekocht. Goed op tijd geleverd. Ben er blij mee.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen