Supersnel en mooi pak

Ik zou t zeker aanraden, alaaf

Snelle levering en kwaliteit zoals van tevoren bedacht

Prettig

Hele fijne webshop en service

Zeer fijne webshop, lekker overzichtelijk. Daarnaast een hele goede service. Product retour moeten sturen, binnen een dag bericht dat alles in orde was en het geld teruggestort zou worden. Dit stond binnen enkele dagen weer op de rekening. Ruime variatie in kleding en andere vasteloavendsitems.

Snelle levering, kwaliteit iets minder, maar het was een goedkope pruik

Snel verzonden

De kleding moet nog worden gepast maar het bestellen en verzenden ging makkelijk en snel.

Heel groot assortiment op voorraad

Best mooie kleding ook grote maten . Komt deels uit Spanje . Geen Chinese Temu meuk . Enkel geleverd door post.nl

Slecht

Onvriendelijke service na mijn retourzending. Er worden kosten in mindering gebracht na dat ik wilde omruilen voor een andere maat. Dat wil dus zeggen dat mijn retour voor 2 van de 3 artikelen 12,- kost. Belachelijk! Omruilen ga ik dus zeker niet meer doen!

Uitstekend, erg fijn en goed materiaal. Een minpunt, het is heel dun dus koud

SUPER!

Een leuk pakje wat makkelijk aan en uit gaat. Kwaliteit is stevig, wel wat dun, maar ke kunt een makkelijk een broek onder doen. Ook fijn dat er meerdere emblemen bijzitten zodat je het kan aanpassen aan het masker. Prijs/ kwaliteit dik in orde

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn dochter wou een pak voor carnaval. Ik heb hem besteld. En dag erna is hij afgeleverd. Echt super fijn!!!! Ze is er helemaal blij mee

Ik zocht voor carnaval een leuk pakje en kwam een leuk legerpakje tegen. Heel erg fijn dat de levering zo snel is!

Snel en overzichtelijk.

Snel en overzichtelijke webshop met mooie prijzen. Levering zoals beloofd de volgende dag!

Top top top

Snelle levering, goed contact en mooi product

zeer goed makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering , goed verpakt. Materiaal erg dun. Voelt kwetsbaar maar geen idee of dat ook zo is. Zit mooi. Grotere maat genomen maar zit perfect

Super snelle levering, en alles naar eerlijkheid vanaf de website naar de klant! Blij mee

Super snelle levering

Zoals ze aangeven de volgende dag in huis en dit klopt inderdaad

Mooie cheerleader jurk

Leuke kleuren, let wel op dat de pompons er niet bij zitten. Verder vind ik hem redelijk groot uitvallen. Maar goed, liever te groot dan te klein;)

Lekker vlot geleverd en goed verpakt. Duidelijke website en geen fratsen.

Topservice!

2 mooie carnavals pakken besteld! Zoals vermeld op de webshop, vandaag voor dat uur besteld, is morgen geleverd! Prijs en kwaliteit zeer goed! Mijn kids zijn blij! Dus ik ook! Hier bestel ik zeker nog!

Makkelijk en goed

Misschien wel 5sterren, maar ik heb het product nog niet getest, maar de service is in ieder geval goed.

Veel keus

Mooie prijzen , snelle bezorging

Mooie jassen, snelle levering

Via de webshop 2 jassen besteld en deze 2 dagen later ontvangen. Goede kwaliteit en mooie pasvorm. 1 van de jassen valt mij net te klein, dus deze ga ik nog ruilen voor een maatje groter.

Top product veel gelachen

Kreeg veel goeie reacties en heb veel kunnen lachen. Ik kan jullie vertellen hou ja dames thuis als ik met dit pak loop.

Snelle levering en leuke producten!

De bestelling was erg snel binnen en we zijn erg blij met de gekozen outfits. We zijn helemaal klaar voor het feestje!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.