Goede service snelle levering

Snelle service Kleding goed verpakt Ziet er top uit

Tijdig ontvangen

Mooi en nette pak zoals beschreven en tijdig ontvangen.

Iets te klein, maar wel super schattig

Toen ik het aandeed, was ik een beetje bang dat het te klein was. Maar tijdens het feestje had ik er geen last van. Het zat comfortabel en was erg schattig!

Super leuk en origineel

De kostuums zaten allemaal goed en comfortabel. Bij elkaar zag het er gaaf uit!

Snelle en nette levering

De bestelde artikelen werden snel en netjes verzorgd aangeleverd

Ik had een bestelling geplaatst die ik de volgende dag nodig had, maar had per ongeluk een item toegevoegd die later bezorgd zou worden. De klantenservice was super vriendelijk en haalden het product meteen uit mijn bestelling, zodat mijn bestelling alsnog op tijd binnenkwam. Het geld van het verwijderde item kreeg ik gelijk de werkdag daarna teruggestort. Al met al perfecte service!

Heerlijk pak

Zit als gegoten, we waren met een hele groep als dezelfde goed foute dresscode verkleed naar een 40 jarig jubileum feest van onze collega en iedereen heeft zich kapot gelachen

Snel en goed

De levering ging supersnel. De informatie was duidelijk en de kleding voldoet perfect aan de verwachting. Ga zo door!

Leuke kleding

Leuke kleding, bestelling en levering is top

Alles in huis voordat je 'boe' kunt roepen

Ik organiseer een griezelfeest voor mijn kat. Ja. Dat lees je goed. Een GRIEZELfeest in april. En dat terwijl de winkels pas over een paar maanden weer vol liggen met Halloween producten. Gelukkig had carnavalskleding juist nu een mooie aanbieding op het griezelassortiment en had ik alles in op tijd in huis. Voordat je 'boe' kon zeggen, dus. Het feestje is pas over een week maar een succes zal het sowieso wel zijn met al die leuke gadgets!

Spullen snel geleverd

De snor die erbij zat is niet te gebruiken

Klikken, kopen, komt snel binnen!

Klikken, kopen, komt snel binnen! Bij het kopen laat de site ook nog even bijproducten zien, om je outfit helemaal compleet te maken. Dit vind ik super!

Snelle levering, duidelijke website. Hadden alles wat ik nodig had al met al een zeer goede ervaring!

Snelle levering, alles zoals op de afbeeldingen. Goede prijs kwaliteitsverhouding

Geweldige service en prachtige producten!

We kochten accesoires voor een verkleedfeestje en ze zijn geweldig! De kwaliteit is perfect en de producten zijn tot in detail mooi afgewerkt. Ook was de service goed en de verzendtijd was tot op het uur correct! Zeker een aanrader!

Keurig

Knap pak, Snelle levering

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Leuk verkleedpak gevonden voor ons zoontje. Besteld en volgende dag al geleverd.

Uitstekend! Leuke kleding, snelle levering. Goed geregeld!

Mijn ervaring met carnavalskleding is erg goed. Genoeg keus. Betalen gaat gemakkelijk. En het heeft een snelle levering. Hierdoor kan je op het laatste moment nog snel even bestellen. En is het de volgende dag al in huis! Niks negatiefs op aan te merken

Leuk top goed en snel

Leuke goede verkleedpakken de moppen waarbij wij een orginele binnenkomst hadden op ons dorpsfeest met de letter M

Het jurkje zit super mooi en maakt m’n examnstung helemaal compleet. super snelle levering en gemakkelijke betaling

Goede service.

Mijn ervaring,: snelle levering goed verpakt. Goede service bij het terug geven opzet laarzen. Die pasten niet. Binnen een weekje stond het terug bedrag op mijn rekening. Nogmaals bedankt. M.Valk

Supergoede kwaliteit en supersnelle levering

Super goede site, mooie kleding en snelle levering

Super snelle bestelling

De ene dag iets besteld en 3 dagen later al gekregen via de post!!

Top kapjes

Haarband is wat breder kunststof en kapje is van stof soort viltachtig. Helemaal leuk!

Goede kleding en snel bezorgd

Hier besteld voor een kostuum voor school, snel geleverd en ziet er goed uit. Als ik nog een keer een kostuum nodig heb bestel ik het hier

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.