Geweldug

Mooi pak en goeie prijs

Leuk pakje

Leuk gedetailleerd pakje met goede foto’s op de site. Is alleen een beetje te prijzig

Precies wat ik er van verwacht had!

Ik had op redelijke korte termijn een jaren 70 outfit nodig en kwam hier terecht. Levering was zoals beloofd en het pak zat meer dan prima! Een tevreden klant dus!

Snelle en goede service

Goede voorraad en snelle verzending!

Super snelle levering

Product is precies zoals omschreven en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. En super snel geleverd. Volgende bestel ik zeker weer.

Heel veel keus aan kostuums. Voor elke gelegenheid wel wat te vinden. Echt top winkel. Redelijk snelle verzending en veel maten beschikbaar. Kortom een goede winkel waar ik zeker vaker kan gaan bestellen.

Snelle levering! In de avond besteld, volgende dag al binnen. De maat klopt heel goed en blij met deze kleerkeuze, ideaal dat er prijzenvariaties zijn!

De verzending was snel en compleet. De kleding was goed van maat en kwaliteit en de accessoires waren prima.

Top pak

Alles zoals verwacht en perfect

Leuke hoeden voor een leuk feestje!

Hoeden kwamen op tijd binnen en waren van goede prijs/ kwaliteitsverhouding!

Prima afgehandeld

Snel geleverd en goede foto op de site van het product

Sneller in huis dan gezegd en ook nog een mooie kwaliteit

Sneller in huis dan gezegd en ook nog een mooie kwaliteit. Meer hoef ik dan ook niet te zeggen lijkt mij.

Snelle levering en goed betaalbaar

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, de prijzen waren betaalbaar en ik had alles de volgende dag al in huis

Snelle levering zoals beloofd

Veel keus, duidelijk vermeld wat op voorraad is en verwachte levertijd. Zekerheid dat je het dan nog last minute kan bestellen.

Gewoon alles correct verlopen zoals afgesproken !!

Duidelijke website - zondag besteld - goede opvolging - woensdag volledige correcte levering !!

Snelle levering en goede kwaliteit aan spullen.

Perfect!

Piratenpak met hoed en pistool voor mijn kleinzoontje besteld, omdat hij uit de luiers is! Dat snoetje van hem was geweldig Bestelling en levering snel en gemakkelijk.

snel en goede kwaliteit

het was goed koop maar echt hele goeie kwaliteit het was binnen 1 dag binnen echt top

Gewoon goed

Duidelijke webshop en ze doen wat ze aangeven. Alles klopte, tot aan de aflevering.

Super goede service

Ik had het besteld en het was gelijk de volgende dag binnen super goede en snelle service!

zoals het plaatje, snelle levering

Ik had ergens in de avond besteld, en de dag daarna kreeg ik het pakketje al binnen. Netjes verpakt en precies zoals het plaatje

Zeer leuke matchende outfit!

Heel blij met de aankoop. Super leuk om te matchen als koppel. Het carnavalspak zit goed en goeie kwaliteit. Ook zeer snelle service!

Snel geleverd, leuke spullen

Bestelde spullen zoals verwacht snel Verzonden!!

Super snel geleverd en veel lol

Blij met jullie , dag later bezorgd. Dat gebeurd soms als blijkt dat er een onverwacht feestje is. Fijn

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.