Snel en goed

Snel geleverd, leuk setje en niet te duur

Fijne ervaring

Binnen 1 dag geleverd, jurkje ziet er goed uit. Helemaal blij mee :)

Snelle levering, geen gezeik

Geen gezeik! Alles zoals aangegeven, geen vertraging en alles ziet eruit zoals het hoort. Sommige outfits zijn van mindere kwaliteit maar dat heb je altijd met dit soort kostuums. Lees goed in de beschrijving welk deel van het kostuum bij het kostuum zelf geleverd wordt en welke delen je zelf nog extra kan/moet bestellen!

Snel en goed!

Overbodig om verschillende winkels af te schuimen omdat alles aanwezig is om tijdens de leukste periode van het jaar uit te pakken!

super

We gaan er en mooi feestje van maken

Supersnel, goed en leuk.

Heel snelle levering! De pakjes zijn van goeie kwaliteit. Here we come 100 dagen!!

Een onvergetelijke dag die zo werd door het prachtige kostuum

Het Aladin kostuum van Carnavalskleding.nl is absoluut geweldig! Ik was op zoek naar een uniek en authentiek kostuum voor mijn carnavalsfeest en dit kostuum overtrof al mijn verwachtingen. Het kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit erg comfortabel. De stof voelt zacht en soepel aan op mijn huid, wat perfect is voor een lange avond vol dansen en feesten. Het Aladin kostuum heeft ook vele kleine details, zoals de opvallende gouden details en de traditionele hoed, die het kostuum echt doen opvallen. Ik was ook onder de indruk van de klantenservice van Carnavalskleding.nl. Ze waren erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en zorgden ervoor dat het kostuum op tijd geleverd werd voor mijn feest. Kortom, ik kan het Aladin kostuum van Carnavalskleding.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en authentiek kostuum voor hun carnavalsfeest. Het kostuum zal zeker de show stelen en u zult er de hele nacht fantastisch uitzien en zich geweldig voelen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, scherpe prijs en goede after sales.

Snelle levering en leuke kleding.

Het was snel binnen en leuke kleding. Daarnaast passend op 2 manieren: * het thema passend * de kleding paste Top! Ga zo door, op naar het volgende feestje met hopelijk weer passende kleding !

Superrr

Snelle verzending,goed ingepakt, leuke accessoires binnengekregen. Blij mee

Super snel en super leuk!

Wát een razendsnelle bezorging. Einde van de dag besteld en ik had het de volgende dag al in huis. De producten zijn zoals omschreven als op de site. We hebben al enorm veel voorpret met de spullen. Laat het feestje nu maar komen!

Heel makkelijk en en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Woensdagnacht bestelling geplaatst op vraag van kleinzoon, vrijdagnamiddag geleverd. Hoe heerlijk om dat gelukkige snoetje te zien.

Supersnelle levering

Onze dochter en haar bestie helemaal blij met de Hawaï outfit en hun Elfen outfits….de levering was supersnel en netjes verpakt. Al met al top!

geweldig

alles klopt gewoon

Alaaf goed

Jaren 80 outfit besteld, nog leuker in het echt dan op de foto. Snelle levering en veel variatie mogelijk

Snelle levering!

Bestel graag bij carnavalskleding. Super snelle en keurige levering.

Top!!!

Makkelijk besteld, goedkoop en volgende dag ontvangen! Mijn zoontje had stress, vond zijn carnaval outfit dit jaar niet leuk genoeg en binnen no time een nieuw outfit via jullie site binnen. Hij was heeeel blij!

Ware maat, zit perfect. Leuk voor een feestje

Top !

Snelle levering en alles zoals omschreven. Ziet er netjes uit en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit!

De carnavalskleding was snel geleverd heel fijn! Netjes verpakt en goede kwaliteit!

Fijne, makkelijke en duidelijke service!

De website is duidelijk, de bestelling is de volgende dag al binnen. Je kan kiezen uit meerdere bezorg opties. Het retourneren staat duidelijk uitgelegd en is binnen 2 minuten gedaan.

Goed mooi pak

Het is een mooi pak past goed, goede kwaliteit erg tevreden

Goede kwaliteit,snelle levering

Snelle levering, pak zoals naar verwachting. Met plezier gedragen!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen