Snelle verzending

Bestelling was volgende dag al binnen.

Zebra pak was zo geweldig voor carnaval

Top! Snelle levering

Super leuke kleding en snelle levering.

heel goed

fijne mails, goed gedaan. Nadeel is wel dat de retoir veel kosten heeft, maar dar snap ik wel volkomen dus helemaak top.

Super service!

Erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en super snelle levering!

Super snelle levering

Leuke artikelen voor een betaalbare prijs,goede kwaliteit en snel geleverd

Supersnelle levering

Woensdag eind van de dag besteld en volgende ochtend al binnen. Erg fijn omdat carnaval dat zelfde weekend al voor de deur stond.

Een hele snelle levering en artikelen van goede kwaliteit!

super snelle levering

super snelle levering

Super snelle levering en mooi kleding.

Voor het eerst besteld bij jullie. Mooie kleding en snelle levering. Veel keuze.

Perfect!

Een heel leuk haaienpak waarbij de maat ook goed valt. Kortom een echte aanrader!

Prima pak

Ik had hier een rugby kostuum gekocht. Ik vond het een prima pak. Het was wel koud, je moest er echt wat onderaan bij carnaval. Dus een beetje dun.

Makkelijk en snel

Een simpele carnavals-outfit die je ook nog eens lekker warm houdt.

Excellent

The quality of the costume is very good.

Top bezorging!

Twee dagen voor carnaval mijn bestelling geplaatst in de hoop dat de bezorging zoals men verwachtte op tijd zou aankomen. En jawel hoor! Op zaterdag kwam mijn pakketje in de middag aan en kon ik mijn aankopen met de carnaval dragen. SUPER!!

Super!!!

De dag na bestelling al in huis. Dus we konden last minut toch verkleed mee naar de carnaval. Goede prijs kwaliteit voor de pakken. Zeker een aanrader!!

Super snelle levering.. goed product.. alles duidelijk! Helemaal top!

Ging zoals het hoort

Prima pak, het ging zoals het hoort

Super snelle service!!

Duidelijke website waar je eenvoudig je kleding kunt bestellen. De levering is snel, binnen 1 dag alles keurig geleverd in een goede verpakking.

Super goede levering

Het pak zag er goed uit en was de volgende dag al binnen!

Ruime keuze, snelle levering

Top.

JUST AMAZING!

Ik wilde last minute een minnie mouse pak voor mijn nichtje voor mee naar euro disney (daar is ze nu). Mijn nichtje is 4 jaar en helemaal fan van Mickey mouse dus ze vond haar outfit echt geweldig! Ik zou iedereen die naar eurodisney gaat aanraden dit te kopen!!

Het was perfect

Optijd geleverd, prima kwaliteit en netjes verpakt

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.