snelle levering. goede kwaliteit

op vrijdag besteld en zaterdag morgen al binnen. kleding sluit goed aan, en heeft zakken (roze gabber pakje). goede kwaliteit voor het weinige geld. betrouwbaar bedrijf.

Was een leuk en grappig kostuum

Je ziet weinig van deze kostuums op een feestje. Dus je bent heel verschillend onder de mensen. En al doe je der nog net en lange pruik bij inplaats van de doek dan lijk je nog op jezus ook nog. 2 verschillende kostuums in 1 bijna

Mooie prima kwaliteit carnavals kleding

Snelle goede levering met mooie pakken

Snel geleverd en de foto’s kloppen met de realiteit, kortom gewoon goed!

Mede door carnavalskleding.nl heb ik onvergetelijke dagen gehad!

Mijn carnavalsoutfit heb ik last minute geregeld en gelukkig kwam het nog op tijd binnen. Dus mede namens jullie heb ik een fantastisch carnaval gehad. Verkleed als super hero, voelde ik me ook super hero! Bedankt!!!

Perfect!

Mooie kapiteinsoutfit voor prima prijs!

De bestelling werd snel geleverd, prijzen zijn prima en alles was netjes verpakt. Ik ben tevreden en zal deze site zeker aanbevelen.

Snelle levering, leuke, betaalbare pakjes

Tevreden over mijn aankoop!

Altijd goed en netjes op tijd

Maar nu even niet, echt zooo jammer, ik moet het ophalen bij een afhaalpunt, deze is toevallig vandaag en morgen dicht en ik heb mijn pakje morgen nodig! Waaaahhh, ik ben in paniek, nu moet ik iets anders verzinnen en niemand levert natuurlijk voor de kroegentocht! Ohhhh zo jammer! Postbezorger had haast en was binnen 1 tel weer weg, hij had geen zin om te wachten! Wat nu! Niet jullie fout, jullie zijn toppers maar de postbezorger niet!

Snelle levering, en dat in drukte van carnaval

Fijn dat het zo snel geleverd werd. Keurig verpakt.

Snelle levering, passende kwaliteit!

De levering was snel en vlekkeloos, goede communicatie vanuit het bedrijf. Blij met het product

Netjes en zeer snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit!

Hele snelle levering! Mooi pak, goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Snelle, nette levering, gewoon zoals verwacht.

De levering was snel, het zat goed ingepakt en gewoon precies zoals op de website. Maat was goed en prima kwaliteit. Gewoon goed.

Snel geleverd, leuk kostuum

Voor ons dochtertje hebben we een lieveheersbeestjeskostuum gekocht. Viel erg in de smaak! Enig minpunt is de klittenband, deze gaat wat makkelijk los en is ook niet heel makkelijk te bevestigen.

Snelle levering top site

Had nog snel een carnvals outfit nodig, zo snel en zo handig nog nooit geweest

hele snelle levering

Hele snelle levering, zelfs tijdens de carnaval!

Hele snelle levering zoals aangegeven. Product van goede kwaliteit juiste maat en kleur zoals foto op internet. Kind vindt t geweldig met bij passende handschoenen. Zeker een aanrader.

Snelle verzending

Snelle verzending alleen was mijn ophaalpunten om omstandigheden gesloten dus heb niet kunnen genieten van dit pak. Helaas stuur ik hem terug omdat ik hem dit jaar niet meer kan gebruiken.

Mooi pak

Mooi pak, zit goed alleen jammer dat het pak veel hele kleine touwtjes afgeeft aan je kleding eronder

Snelle levering wat fijn is voor last minute carnavals plannen. De kleding was wel slecht afgewerkt waardoor alles snel rafelde maar dat is opzich ook niet erg omdat ik het toch maar 1x draag

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Heel fijne cape om te dragen. Zag er als een echte koning uit.

Leuk jurkje, iets mindere kwaliteit

Leuk jurkje, maar best wel kort en heeft niet hele goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding in orde

Ik heb 2 pakjes voor mijn kinderen last minute besteld. Levering was erg snel. De kwaliteit is in orde voor de prijs die je betaalt, maar het zijn geen pakjes die je 2x kunt dragen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen