Snelle levering en een blij kind! Dus helemaal top!

Snel geleverd en zoals afgebeeld.

Carnavals pak voldoet aan de verwachting en werd afgeleverd naar verwachting. Super fijn. Volgend jaar weer!

Snelle levertijd en bestelling compleet!

De aangegeven levertijd klopt, met carnaval niet onbelangrijk! De kwaliteit was wel wat minder dan ook de foto, jurk zakte steeds af en klitteband was matig. Al met al een leuke outfit en prima voor een dag!

Prima kleding, snelle levering voor een goede prijs

Kwaliteit is goed. Levering was keurig en op tijd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snel geleverd en het product was uitstekend

De bestelling was sneller geleverd dan aangegeven! In één werkdag al, het product voldeed aan mijn verwachtingen en zat netjes in de verpakking

Super snelle levering

Nooit van deze site gehoor. Maar de levering was super. Binnen 24 uur in huis

Zeer goede ervaring. Ontvangen zoals beschrijving, goede kwaliteit. Optijd ontvangen

Super en optijd!!

De site was lekker overzichtelijk en heeft genoeg kledingmaten. Bestellen was makkelijk en het was supersnel binnen! Heel fijn

Geweldig!

Snelle levering zoals vermeld stond op de website ! Mooi pak, ben er erg blij mee!

Super!!!

Wat een leuk piratenpak voor mijn zoontje zeg. Nog op het nippertje kunnen kopen voor een mooie prijs. Vrijdag besteld, zaterdag in huis en vandaag aan naar school!!

Op donderdag voor carnaval besteld en op zaterdag al binnen, mooi op tijd om onze outfit compleet te maken

Supersnelle service

Ondanks late bestelling volgende dag al in huis en dat een dag voor carnaval

Service was erg goed en prettig ontvangen

Omdat wij binnenkort een jaren 70 feestje hebben, hebben wij hier onze kleding kunnen scoren. Het bestellen ging erg snel en soepel. De bestelling werd al erg snel bezorgt. Meteen de volgende dag stond de bezorger bij ons aan de deur. De kleding en accessoires zijn van hoge kwaliteit. Door de lage prijs is de prijs-kwaliteits verhouding goed op elkaar af gestemd. De maten van de kleding komen aardig overeen en passen goed. Eigen kledingmaat komt aardig overeen met de maat van de carnavalskleding. Best fijn, zodat je goed kunt inschatten hoe de kleding zal vallen. Mocht de kleding toch groter of kleiner uitvallen word dat bij het product vermeld. Al met al zijn wij zeer tevreden over de service van deze website. Bestellen gaat makkelijk en met vragen is de klantenservice snel met reageren. Bezorging is super snel en daardoor is je bestelling snel binnen. Ideaal met onverwachtse feestjes. Wij zullen zeker vaker carnavalskleding bestellen.

Goede aankoop!

Geleverd op de aangegeven datum en waar voor het geld

Duidelijke website en je ziet gelijk of er voorraad is en op welke dag er geleverd zal worden. Snelle service.

Fijn pak

Snelle levering en fijn pak. Door mijn laksheid( te laat bestellen) toch op tijd binnen om een geweldige carnaval te hebben

Snelle levering!

Ik organiseerde een feest in de stamkroeg bij ons en had goedkoop een leuk “werk” outfitje nodig voor iedereen. Dat is zeker gelukt. Het was binnen 1,5 dag binnen, netjes verpakt in kleerhangers en zakken en ook nog eens goed op de hoogte gehouden met een track and trace. Al met al, super service!

Het besteld carnavalspak voor onze zoon was er een dag eerder dan ze beloofd hadden.dus we waren super blij en het stond ook nog eens geweldig!

Fijn bedrijf om mee te werken

Uitstekende service

Snelle levering voor een goedkope prijs.

Geweldige kleding

Geweldige kleding

Goede service en snelle levering

2 dagen voordat de carnaval los barstte heb ik een bestelling geplaatst en deze was op tijd binnen. Fijn!

Supper snel geleverd ! Echt top

Volgende dag al geleverd op jet laatste moment voot carnaval. Echt top

geweldig

heel leuk pak

De riem die ik had gekocht zag niet helemaal het zelfde uit maar was heel leuk voor carnaval, dus zeker goed

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.