Alles naar verwachting

De kleding, attributen kwamen overeen met de afbeeldingen en alles paste meteen, op naar Carnaval 2023! Alaaf

heel fijn! en snel

Het bestellen ging erg makkelijk en levering was snel, het product was ook goed! heel blij mee

snelle levering, duidelijke website.

Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes op tijd geleverd en de producten vallen goed op maat.

Er miste iets maar goed opgelost

Veel keuze op de site Spullen kwamen ook snel en was leuk. Helaas ontbrak bij mij het heuptasje. Ik kreeg snelle reactie en geld werd terug gestort. Prima opgelost

Super fijn!

Snelle levering, goede communicatie en hele goede kwaliteit kleding! Zou er zo nog een keer bestellen.

Snelle levering en mooi verpakt

Precies zoals boven. Retourneren ook makkelijk

Goede snelle service en hele leuke outfits

Mijn ervaring bij carnavalskleding.nl is top. Ze leveren ontzettend snel (1 dag), de outfits zijn van goede kwaliteit en er is ontzettend veel keuze. Voor ieder wat wilds.

Mooie kleding, lijkt precies op de fotos en super snell bezorging!

Goed !

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Topservice !

Snelle levering en de kids waren er super blij mee. Vandaag gaan ze mooi verkleed naar school/creche

Fijne site

De site werkte erg gemakkelijk en ik had vragen en kreeg gelijk antwoord.

Prijs kwaliteit is goed en snel geleverd. Top!

De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Het is leuke feest kleding en de volgende dag al geleverd terwijl het 3 dagen voor carnaval was. Zou deze winkel zeker aanraden

Correct en compleet

Gemakkelijk, duidelijk, correcte info. Betaling ging soepel. Levering volgens afspraak.

Wat een geweldige service!!!!!

Wat een geweldige service!!!!

Snelle levering en gekregen wat ik verwachtte

Makkelijk, snel, goed.

Goed gehandeld

Goeie handeling met contact en verzending, mooie site en verder snel geleverd prima

Snelle levering en top kwaliteit

Ik had een outfit snel voor carnaval nodig en kwam terecht op deze site. Ik had enorm ruime keus wat heel fijn was en zo de juiste outfit kan vinden. Dit besteld en de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit kleding, heel erg veel keuze voor een outfit voor een goede prijs en mega snelle levering

Bestelling, betaling en levering binnen 24 uur!

Dit is wat je mag verwachten van een webwinkel. Bestelling geplaatst, betaling verricht en binnen 24 uur geleverd. Top dus!

Super snelle levering

Snelle levering top pak erg blij mee

Voor lange mensen

Wat jammer is dat je op het plaatje ook het Tiroler shirt ziet maar dit zit er dus niet bij. Dat is jammer dat mag wel 1 pakket zijn. Je moet wel lang zijn voor dit pak. Zo rond de 2 meter voordat het zit zoals het moet. Maar het is wel grappig

Was heel snel leverbaar top service

Super goed en heel leuk kostuum

Geniaal pak en nog voordat ik wakker was geleverd!

Het pak is echt geniaal, prima kwaliteit en orgineel. De verzending was echt super snel, s’avonds besteld en voordat ik wakker was al geleverd. Aanrader!

Ik heb mijn bestelling met goede handen ontvangen. Ik ben erg tevreden en heb een leuke carnavals outfit voor een mooie prijs! Zeker een aanrader.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.