Snel en netjes geleverd

Kwam de volgende dag netjes verpakt aan.

Zoals het hoort en tegenwoordig verwacht word

Carnaval komt eraan! Sinds een jaar en 2 maanden trotse ouders van een dochter, en toch op " het late (bijna laatste) moment besloten om alle 3 hetzelfde verkleed te gaan. Wie kent het niet? Gelukkig bij carnavalskleding.nl op het nippertje nog iets gevonden en super snelle service! Dat ook nog terwijl Valentijnsdag er tussendoor valt. Kwaliteit is ook hartstikke goed! Bedankt!

Helemaal prima

Makkelijk te bestellen en snel binnen

Uitstekende kwaliteit en snelle levering goede prijs

Uitstekende kwaliteit fantastische prijs super snelle levering echt top

Super top!!!

Super snelle bezorging en service... Kom zeker nog terug voor een volgende aankoop!! :)

Zoals op de plaatjes

Een super mooie jurk die precies is zoals op het plaatje. Duidelijke communicatie en goede verzending

Super snel en erg mooie spullen

Veel aanbod. Ook voor kinderen. Goede prijs. Kinderen zijn helemaal blij.

Snel en goed

Zeer snelle levering, helaas niet alles meer op voorraad, aar dat is vlak voor carnaval ook niet realistisch natuurlijk

Aankoop was makkelijk te bestellen en vlug in huis. Kwaliteit naar verwachting. Zeer te vrede.

Fijne bestelsite en zeer snelle levering

Ondanks dat het minder dan een week voor carnaval was, werd het pakje de dag erna geleverd. Veel keus en goede prijzen. Kwaliteit van de rits in het pak is wel vrij slecht, dus ik hoop dat die heel blijft.

Top levering

Fijn op tijd geleverd. Doet wat ze zeggen. Spullen zien er goed uit.

Heel vlotte levering

Zeer vlotte levering, artikel in orde

SUPERGEWELDIG

SNELLE SERVICE,SNELLE LEVERING,GOEDE KWALITEIT,GEWOON TOPPY!

Top in zekerheid!!!

Gelukkig op tijd geleverd. 10 punten waard.

Vrijdag besteld en zaterdag al ontvangen. Zoontje is er heel blij mee.

Goede en snelle levering

Bestel al jaren hier voor kleding en altijd goed service gehad.

Topservice vlot en goed

Topservice vlotte levering en goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit.

De website geeft veel keuze voor als je op zoek bent naar leuke carnavals kleding. Na mijn bestelling werd het die avond nog verzonden rm keurig paar dagen later afgeleverd. Goede prijs kwaliteit. Erg te vrede.

Onvoldoende

Bij levering zat er al een gat in het pak. Levering was wel optijd

Super precies als op de foto snelle levering

Precies zoals afgebeeld, erg blij met mijn aankoop. Ik beveel deze website dan ook zeker aan.

Geweldige pakken

Super goede service en kwaliteit

Producten zoals omschreven. Snelle levering. Bedankt.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Super leuk pak erg verrassend

Verschillende piratenpakken de revue gepasseerd was het allemaal net niet … hoop beetje opgegeven en toen kwam deze helemaal top . Heel blij mee . Laat de carnaval maar beginnen

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.