Snelle levering, alles gearriveerd

Snelle levering, kwalitatief goed product, dochter blij!

Politiepakje maat 140 voor mijn dochter besteld

Groot assortiment, soepel bestelproces, snelle levering.

Veel keuze en makkelijk te bestellen. ‘S avonds besteld en de dag erna al bezorgd. Mijn kinderen zijn blij!

Snel geleverd! Bijna alles zoals op de afbeelding. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Duidelijke communicatie mbt voorraad en levering.

Je weet precies waar je aan toe bent.

Snelle bezorging maar de maat is niet geweldig

Het blijft lastig inschatten of een kleding stuk zal passen. Er staat bij veel costumes de maten bij maar niet bij alles. Nu klopte de lengte wel maar is het pak veel te breed. Daarnaast was het de enige optie qua grootte mogelijk.

Snel, duidelijk, goeie prijs kwaliteit. Voor iedereen toegankelijk, veel Keus.

Er was een goede communicatie en snelle verzending . De maat kwam goed overheen

Ontzettend tevreden!

Ik heb vlak voor carnaval last min. Een carnavalsoutfit besteld en weet zeker dat ik de hele carnaval lang met deze kleding te zien zal zijn. Ontzettend mooi en mooie kwaliteit! Bedankt!

Snelle en goed service

Snel mijn pakje binnen en makkelijk retourneren

Goede en snelle service

Piraten jurk voor dames mooie kwaliteit! Maten kloppen zoals het is aangegeven. Mannen pak erg dunnen broek maar verder ziet alles er goed uit. Was snel verstuurd en hebben het snel mogen ontvangen. Volgende ronde carnaval bestellen we zeker weer hier.

Keurige levering

Netjes optijd geleverd

Zeer prettige ervaring

Fijne site om te bestellen en snelle levering. Bestelling is netjes en compleet geleverd

Let the party begin!!

Super leuk jurkje met bijbehorende haarband. Zit heerlijk. Maat valt perfect. Erg blij mee. Erg snelle levering.

Super! Snelle levering

Hele goede service volgende dag al in huis. En alles ziet er netjes uit!

Geweldig makkelijk te bestellen en levering super snel

De bestelling en levering waren super makkelijk en snel.

Kostuum op vrijdagavond besteld en zat op zaterdag al in de brievenbus.

Maat is goed en snelle levering Leuk pak en kreeg een extra petje er bij

Gemak

Kon makkelijk dingen vinden

Snelle levering!!

Prijzen zijn prima, en super snel geleverd!

Geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering, wat wil je nogmeer?

Goede kwaliteit en snelle service!

De kleding en accessoires zijn van goede kwaliteit. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk!

Het pak was makkelijk te bestellen op de website en de volgende dag in huis.

Goede levering

De producten werden optijd geleverd. Wel kreeg ik al een dag eerder bericht dat het pakket geleverd was terwijl dat nog niet zo was. Een dag later werd uiteindelijk het pakket geleverd. Wel alsnog binnen 2 werkdagen

Carnavaltastisch!

Super leuk piratenjurkje, maat is helemaal goed en mijn dochter is heeeeel blij!!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen