Super snelle service

Snel, netjes en verzorgd!

Prima pruik!

Jasmine pruik gekocht. Kwaliteit is prima, je moet hem wel netjes opbergen, anders gaat het haar pluizen of klitten.

Past perfect

Snelle levering, goede communicatie en past perfect

Fantastisch!

Een mooi pak, goede prijs en onze kleinzoon van 4 jaar dolgelukkig ermee!! Dank jullie wel!

Goede prijs/kwaliteitverhouding

De producten waren erg snel binnen. Kwaliteit erg goed. Boven verwachting zaten ook dingen als haarband erbij

Superleuke vleugels

De vleugels zijn precies de juiste grootte, mooie kleur.

Super leuk kostuum

Ik heb dit pakje besteld in maat M (ik heb normaal maat S) met een leuke bijl erbij. Hij staat hartstikke leuk. Hij is wel echt wat korter dan ik dacht, maar je kan er een legging oid onder doen.

Alles zoals verwacht Snelle levering

Kwaliteit was uitstekend

Het zat comfortabel

Top service!

Bestel zeker je carnavalskleding etc. bij Carnavalskleding.nl. Producten zijn goed en het is de volgende dag al in huis! Erg blij met mijn aankopen! :)

Oke

De items verschilden enorm van maat. De kwaliteit vond ik ook niet super. Levering wel top!

Ge wel dig

Geweldig pak en zit lekker

Super mooi

Het is Persies zoals op de afbeelding dit goed snelle levering

Supersnelle bezorging

Super snelle bezorging, leuke pakken voor een prima prijs. Betrouwbare site! Top!!

Leuke outfits, goede en snelle service

Ruime keus aan carnavalskleding en meteen volgende dag geleverd! Goede service.

De keuze is reuze

Carnavalspakken gekocht. Prijs/ kwaliteit is goed. En er is veel keuze in thema's

Wat een tof pak!

De levering was snel, het pak was helaas te groot. Makkelijke stappen om dit retour te sturen. Nieuw pak is ook al snel onderweg, dit was alleen niet vandaag besteld morgen in huis, maar net 1 dag later. Hangt denk ik van de koerier af. Verder alles in nette orde ontvangen. Top voor jullie en ga zo door!

Feestelijk eenvoudig!

Online makkelijk te bestellen en snel in huis

Leuke spulletjes

Nette spullen, gauw verzonden en netjes ingepakt. Altijd genoeg keus!

Super mooie kleertjes en snelle levering

Mooie kleding, goede kwaliteit en service!

Veel keus, snelle levering!

Er was genoeg keuze. Het enige min puntje is dat er plaatjes worden gebruikt van pakken die ze niet hebben. Verder zeer tevreden!

Heel mooi pak

Heel mooi pakje me dochtertje was er super blij mee ik kom zeker terug met halloween

Super blij mee!

Ik ben er super blij mee, hij is mooi. Ik ben zelf 1.78 en hij is niet te Lott. Dat is fijn!

Geweldig product

Snel geleverd en goed

Snelle levering super mooi kostuum

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen