Snel en makkelijk!

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Volgende keer bestel ik hier weer!

Een top levering

Was een top bestelling goed snel geleverd En in goeie staat kwam het binnen

Snelle levering en een mooi pak!

Het bierpak is snel geleverd en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snelle vlotte levering alleen spijtig dat de maten kleiner uitvallen.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

zeer snelle service

best laat in avond bestelt andere dag al in huis

Super snelle levering

Fijne website, rond avondetentijd besteld en volgende dag rond lunchtijd al in huis. Product in het echt iets goedkoper ogend maar daar was de prijs ook naar. Prima webshop met veel aanbod

Snelle bezorging en mooi kostuum

Het kostuum is mooi, de maat klopte voor mij (40/42) en het kostuum was snel bezorgd. Stof van het kostuum is een beetje dun, maar dat had ik verwacht.

Snelle goede levering

Mooie kleding voor de kinderen voor de carnaval

Prima overzicht, goeie prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend.

Goed verpakt, normale prijs en vlug geleverd.

Heel erg goed

Het bestellen ging makkelijk en kreeg snel een mail. De bestelling snel verzonden en snel binnen. Helemaal goed.

Precies zoals verwacht, helemaal blij mee

Site werkte goed. Levering precies op tijd. Kleding volgens verwachting. Zelfs nog iets beter gezien lage aankoopkosten. Zeker een aanbeveling waard!

Perfect!

Het bestellen ging makkelijk en alles was duidelijk en overzichtelijk!! Super snelle levering. Helemaal top

prettig

snelle levering en goeie service

Perfect geleverd

Bestelling snel en compleet geleverd! Het feest kan beginnen!

Één product bleek niet leverbaar. Hierover werd ik tijdig geïnformeerd. Ook werd het bedrag meteen op mijn rekening teruggestort. Super geregeld!

Erg mooi en origineel pak. Zit daarnaast ook lekker

Precies zoals de foto

Mooi pak, valt idd klein uit dus 1 maat groter besteld en die zit perfect heerlijk om te gaan carnavallen!!!

Snelle levering. Goed verpakt

Blij met mijn pakjes. Snel geleverd en goed verpakt

Top service !!

Ik zocht een outfit voor carnaval en ik kwam op deze website terecht en ik was gelijk opgelucht, super goede prijzen en super leuke outfits! De levering was super snel en de volgende dag in huis zoals er ook stond. Het pak was in het echt zelfs nog leuker dan op het plaatje !!! Ik ben dus echt super tevreden en volgend jaar kom ik zeker terug voor een nieuwe outfit. Ik raadde het mijn vrienden aan en ook hun hebben gelijk bestellingen geplaatst! Dus ik ben super tevreden.

Nette levering, duidelijke site! Zeker tevreden!

Snel en makkelijk

Niks aan op te merken

Snelle levering, kostuum is niet van heel goede kwaliteit maar dat valt ook niet te verwachten van die prijs.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen