Zeer ruime keus, snelle levering, goed prijs - kwalitiet verhouding

Er was een ruime keus aan leuke jurkjes. Het jurkje was heel snel binnen, precies zoals beloofd. Het jurkje is heel gaaf! Goede prijs kwaliteit verhouding ! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Ideale carnavalspak

Eskimo pak is precies zoals verwacht en helemaal naar wens

Super mooi, rokje is wel iets kleiner dat ik dacht maar een super leuk setje.

Goed en snel

Goede kwaliteit kleding en een groot assortiment. Een klein nadeeltje is dat de hippie bril een klein beetje te groot is naar mijn mening. Maar dat boeit niks want het is toch carnaval.

Snel en past goed

Goeie kwaliteit

Goede kwaliteit heel mooi pak

Geweldige outfit, goede kwaliteit en snel geleverd!

Alaaaaaaaf!

Het product werd snel geleverd, viel wel klein uit

Snelle levering en gemakkelijke site

Goeie service

Snel ontvangen en retouren gaat gemakkelijk

Snelle service en mooi kostuum tegen betaalbare prijs

Snelle service en mooi kostuum tegen een betaalbare prijs

goeie service

snelle reactie stipte levering

Mijn bestelling was in het begin niet compleet toen hij binnen kwam maar dit heeft de klantenservice super opgelost! Echt een top website!

super!

het was gelukkig een hele snelle bezorging! daarnaast een goede kwaliteit van de kleding:) zou zeker vaker bestellen hier! maar ook echt een suuupppeerrr groot assortiment

Besteld en snel geleverd, netjes verpakt.

Keurig allemaal en snel.

Goede kwaliteit!

Ik heb hier 4 pakjes en 2 kettingen besteld en ze kwamen de dag erna al binnen, de pakjes en kettingen zijn van goede kwaliteit en in verhouding niet duur. Ik raad deze site zeker aan. Wij gaan in iedergeval een leuke carnaval te gemoed!

Product precies zoals de beschrijving

Snelle service en het carnavalspakje ziet er precies zo uit als werd omschreven op de website. Top!

Super leuke carnavalskleding van goede kwaliteit. De snelle levering is een groot pluspunt. Ons meisje gaat stralen in haar kostuum!

Ruime keuze, zeer snel geleverd.

Fijne overzichtelijke site, met ruime keus.

Veel keuze en snelle levering

Een ruime keuze, goede berichtgeving en een snelle levering

Super netjes en snel geleverd

Mooi pak, precies zoals aangegeven op de site. Ook nog snel en netjes geleverd

snel

binnen 1 dag geleverd

Snelle levering en prima kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en de betaling ging makkelijk! Niet de allerbeste kwaliteit kleding maar prima voor carnaval!

Snelle levering en goede kwaliteit

goede prijs kwaliteit verhouding!

Het is super fijn dat de kleding zo snel geleverd werd ik had het allemaal de dag erna al binnen. ook werd het goed en netjes geleverd in aparte verpakkingen zodat het niet beschadigd raakt. Mijn ervaring is super

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen