Mooi kostuum

Super mooi product en snelle levering.

Snelle levering en goeie kwaliteit kostuums

groot aanbod aan kostuums alles is makkelijk te vinden en het wordt heel erg snel geleverd en de kostuums zijn van goeie kwaliteit ik raad al me vrienden deze website aan.

Goed en snel geleverd

Heel snel geleverd en goede kwaliteit voor redelijke prijs

Top carnavalskleding, maar helaas buiten bezorgd...

Goede kwaliteit carnavalskleding en snel geleverd. Alleen erg jammer dat de bezorger het pakketje zonder aanbellen in de achtertuin heeft neergelegd...

Top kwaliteit!

Ik ben opzoek gegaan naar een piraten outfit voor carnaval maar ik kon niks vinden wat bij mij past. Gelukkig was hier genoeg keus om iets leuks uit te kunnen zoeken. De kwaliteit van het kostuum was prima en het was er snel. Dus ik zeg top!

Snelle levering en niet te duur

Snelle levering en niet te duur!

Ik had mijn pak besteld en t kwam de dag erna direct binnen en voor de qualiteit niet duur!

De carnaval kleren waren al binnen een dag binnen, echt top service. En de maat is ook perfect. Verder is het een mooie prijs voor wat je krijgt. Je krijgt niet alleen het pakje, maar ook bijpassend hoofddeksel. Ik ga hier zeker vaker met carnaval mijn outfit op bestellen. Echt een top website!

Super mooie kleding, veel keuze

Mooie carnavals kleding. Duidelijke site en veel keuze

Geweldig!!

Geweldig!

Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima

Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima

Goed binnen

Alles kwam op tijd en ik kon mijn pakketje goed volgen. Blij met mijn aankoop, maar kijk wel goed naar de maat

Fijne site. Veel keus. Snel geleverd, in goede staat.

Pak is naar mijn zin!

Snelle levering en pak voldoet aan verwachting!

Duidelijke site en een snelle levering.

Mooie overzichtelijke site; heel fijn dat er wordt aangegeven welke lengte bij welke maat hoort. Had de kwaliteit iets hoger verwacht van mijn pak maar verder is er niks mis mee.

perfect, alles netjes ontvangen

het feestje moet nog komen, kleindochter wordt 13 en heeft een thema, hippie stijl, mijn vriend en ik hadden al grote lol bij de voorpret en het uitzoeken van de items, nu eenmaal binnen en gepast( trouwens stretch is ideal) lagen ook al in een deuk, dus geslaagd en eerder geleverd dan verwacht, dus top!

Super service

In eerste instantie had ik er een beetje een hard hoofd in maar uiteindelik toh maar besteld en na mijn verwachtingene was de service beter dan verwacht… ze leveren op de datum die ze aangeven. En de kwaliteit is goed!

Snelle afhandeling en levering

Product de volgende dag al geleverd, helemaal.top!

Super leuk en fijn jasje

Super leuk jasje !!! Top kwaliteit en super snelle en fijne levering. Erg enthousiast over mijn aankoop.

Binnen 2 dagen binnen zelfs in het weekend , helemaal top

Hele snelle levering en het carnavalspakje zag er geweldig uit

Snelle levering, goede kwaliteit

De kleding die ik heb besteld is van goede kwaliteit en de bestelling werd snel geleverd. Niks op aan te merken:)

Prima ervaring, de bestelde kleding en artikelen is zoals verwacht. Snelle levering

Leuk kostuum

Snelle levering en een goed product

Zit goed en is van goede kwaliteit

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen