Alles wat ik had besteld is aangekomen wel niet 1dag later zoals ze zeggen, maar 2dagen erna dus is nog altijd wel snel. Heel blij mee.

Iets besteld op zaterdag voor Halloween en maandag in huis.

Snelle levering en goede kwaliteit piratenhoed. Erg fijn!

Snelle levering, leuke kleding!

Alles keurig netjes bezorgd. Bij een volgend feestje weet ik jullie weer te vinden.

Goed!

Leuke carnavalskleding en snel geleverd!

Perfect!

Super snelle bezorging en mooie kwaliteit! Was helemaal tevreden met mijn product en zou ook zeker aan andere aanraden!

top

Overzichtelijke site, snelle levering! Mooi product!

Tevreden

Zit zoals verwacht snelle levering

Hele snelle levering en ook nog is super leuke items voor een lage prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen als ik een feestje heb!

Snelle levering volgens afbeelding!

Snel geleverd. Eerder iets retour gestuurd en prettige service!

Zo kan het dus ook!!

Het masker was exact zoals op de foto's, betere prijs dan bij de concurrentie en supersnel verzonden.

Snel bezorgd, goede kwaliteit, topservice!

Ik had mijn bestelling vlot nodig en terwijl de site zei dat hij nét op tijd binnen zou komen, kwam hij een dag eerder. Een hele verademing! De kwaliteit was goed en de bestelling snel, dus ik ben zeer tevreden!

Super goed. En snelle levering

Had iets besteld bij hun en had het super snel in huis.

Top kostuums met razendsnelle verzending!!

Carnavalskleding heeft een ruim assortiment kostuums waardoor ik met gemak een outfit kon vinden voor mij en mn kleine man! Daarbij werden de kostuums de volgende dag al geleverd. Ideaal voor een late beslisser zoals ik. :) Ik ben zeer tevreden en raad jullie zeker aan! Top!!

Geweldig!

Zowel het op de hoogte brengen van de status van mijn pakket, als het op tijd leveren van mijn pakketje was top! Ook het jurkje was echt meer als geslaagd en van top kwaliteit! Het jurkje stond onze dochter beeldig! Wij bestellen zowiezo nog bij jullie!

Snelle levering en precies zoals we het wilde!

Alles zat bij de levering en was de volgende dag bezorgt! Alles zag er goed en netjes uit! We zagen er tiptop uit door kleding van carnavalskleding!

Super snelle levering

Ronduit geweldig

Super! Bestelling was zoals aangegeven op tijd binnen, de kwaliteit was erg goed voor de prijs!

Top bedrijf met uitstekende service

Bestelling gemakkelijk samengesteld en geplaatst. Artikelen waren snel, compleet en in goede staat geleverd. Artikelen zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen. Enorm veel plezier gehad aan de bestelde outfit en accessoires.

Hele mooie outfits voor weinig geld

Snelle levering en een ruime keuze aan mooie outfits voor de feestdagen en dat voor een betaalbare prijs

Ik vond het costuum geweldig!

De levering was heel snel en het costuum zag er precies zo uit als op de foto! Ook was het een goede kwaliteit stof.

Toppie

Zeer mooie en toffe flower power kleding ...perfecte maten

Product zoals beschreven en super snelle levering :)

Efficient, snel, top!

Prima geleverd, slechte kwaliteit

Het bestellen en de levering van dit product ging perfect, echter is de kwaliteit erg slecht. De knopen vielen er binnen enkele uren dragen al vanaf. Ook ziet de strik er belabberd uit omdat deze simpelweg te slap is. Zou hier zo nogmaals bestellen maar dan wel iets anders..

Ruime keuze en snelle levering!

Ruime keuze in artikelen en snelle levering! Kon sne op tijd worden ingezet voor een feestje!!

Geheel volgens verwachting en mooi snel geleverd

Op tijd geleverd en product zoals omschreven en afgebeeld, prima service

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen