Super tevreden, eerlijke service

Wa hadden 2 kostuums gekocht, eentje voor mij en eentje voor mijn vrouw. Die voor mijn vrouw was aan de kleine kant. Zonder pardon konden we dit terugsturen en 2 weken later stond het geld terug op mijn rekening. Ik zou dit echt aanraden aan iedereen.

Super fijne klantenservice voor al je vragen. Hele toffe kleding!

Het was perfect

Alles was er de dag erna, perfect zoals beschreven op de site

Nette levering

Nette levering en snel ziet er leuk uit

Goeie kwaliteit

Bestelling zoals op afbeelding, goeie kwaliteit

Snelle levering!!

Fijn om een keer alles niet ruim op tijd te hoeven bestellen! Zo hadden ze hier thuis nog genoeg tijd om te beslissen hoe ze verkleed wilde met halloween.

De levering en kwaliteit van het product waren perfect gelukkig meer mensen op zoek naar een 11/11 kostuum en gelijk jullie aanbevolen. Als ik wat zoek kan je voor elk feestje hier terecht.

Geweldig!

Hele overzichtelijke site met heel veel keuze voor verschillende thema's. Duidelijke omschrijving bij de artikelen Goede prijzen Goede en snelle levering

Snelle en goedkope levering

Het product was zoals online afgebeeld werd. Super leuke lenzen en vleugels. Enkel aureooltje kon beter.

Goeie kwaliteit

Had snel nog wat moeten bestellen voor een verkleedfeest en alles kwam optijd aan en ben zeer tevreden van de spullen

Uitstekende service

Producten zoals afgebeeld, snelle levering. Zo hadden we alles netjes op tijd binnen voor Halloween!

Super snelle levering en niets fout gelopen!

Pakketje besteld in de namiddag, dag later was deze al aangekomen. Alles zat erbij. De lenzen waren steriel en klaar om meteen te gebruiken. De tutu had meer volume dan verwacht (wat perfect was) en de body paste perfect. Enorm tevreden en ga zeker nog eens bestellen!

Perfect!

Optijd geleverd, maat was perfect. Prachtig resultaat en herbruikbaar.

Super!!

De kwaliteit is echt super. Zelfs na het wassen is er niets aan de kostuums. 1 woord fantastisch! Vandaag besteld, morgen in huis, voor weinig geld, heel veel plezier !

Uitstekende producten en levering!

Producten voldeden aan wensen en waren van goede kwaliteit!

Bestelling in orde en snelle verzending!

De kostuums waren net zoals de beschrijving en dus ook volgens de verwachtingen. Mijn pakket was binnen de 2 dagen geleverd. Top!

Super leuk pakje goede kwaliteit

Past goed en snel geleverd

Ideale halloween

Last minute nog op zoek naar een leuke halloweenoutfit om op school te dragen. Snelle levering en mooi kostuum. De leerlingen waren er helemaal gek van!

Kleding van kwaliteit! Snelle verzending en gemakkelijk retourneren

Alle kleding die ik binnen kreeg was zoals verwacht. Ik had meerdere dingen besteld en wist van te voren al dat ik niet alles wilde houden. Maar veel dingen zaten goed!

Super snelle en fijne levering

Mijn bestelling was snel binnen. Ook de retour was snel afgehandeld, super fijn. Ga hier zeker vaker bestellen!

Het beste materiaal voor het beste feestje

Dankzij mijn aankoop heb ik zo een leuk feestje gehad met de perfecte look !!!

Zeker prima en prima prijs kwaliteit verhouding

Snel bezorgd, het zelfde als de afbeelding, alleen het hoedje dat bij mijn outfit zat was minder. Maar ik had niet veel betaald dus dat maakte het oke.

Kinderen super blij

Vele vroegen waar ik de kostuumshad gehaald, mijn kindjes waren super trots op Halloweenfeestje

Makkelijk kiezen en snelle levering

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen