Maakt het feest compleet

Heel veel keuze en betaalbaar met daarbij een super snelle levering!

heel erg goed

Het is heel fijn dat de producten binnen een dag geleverd worden zodat je op het laatste moment als nog wat kunt bestellen. De producten zijn goed en het assortiment is ook heel groot dus veel keuze!

Super leuke kleding!!! En snel

Ik heb op donderdag avond wat besteld en het was vrijdagmiddag al binnen!! Super service dat dit nog zo snel kon voor het carnavalsweekend! Pakjes waren leuk en net zoals op de foto!! Ben hier heel blij van geworden!

Top service!!

Ik heb een zeer fijne ervaring! Alle pakjes waren compleet geleverd, en werden snel bezorgd! Het retourneren was ook makkelijk en snel

Ruime keuze op deze site!

Carnavalskleding uitgezocht in het ruime assortiment. Pakket werd snel afgeleverd en kleding voldeed aan het plaatje! Thuis een blij kind!

prima!!!!

de volgende dag kreeg ik al mijn pakketje bezorgd en het voldeed aan alle verwachtingen!

Snelle goede service

De bestelling is snel en op de aangegeven tijd bezorgd. Erg tevreden!

Paste goed, en tijdig geleverd

Past goed, valt klein (bij twijfel de kleinere met bestellen)

Groot assortiment en super snelle levering

Wat was t spannend, of carnaval dit jaar door zou gaan. Last minute een mooie can van jurk uitgezocht voor mij en mijn stapmaat. Op vrijdag 20.30u bleek de jurk toch net te krap. Niet fijn als je aan t hossen bent… Op de site gekeken en er bleken nog precies 2 jurken in een maat groter. Direct besteld. Weer spannend of t op tijd zou lukken. Volgende dag 11.30u bezorgd, mooi op tijd om om 14.00i in de kroeg te staan. Top!

Bestellen gaat makkelijk. Pak niet voorradig, mail met de keuze wat je kan doen. Alles netjes naar wens afgehandeld en ook nog op tijd

Alles supersnel besteld en in orde.

Pak is prima. Levering is top.

Leuke kleding en prima op tijd geleverd zeer tevreden al vaker bij jullie besteld!

Dikke prima!!!

heel goed geregeld allemaal

alles goed geregeld, snel en netjes afgeleverd.

Hele snelle levering!

Een hele snelle levering en ontvangen producten komen goed overeen met de foto’s op de website.

Precies zoals je zou willen!

Een dag voor carnaval nog snel een outfit gescoord. Ik werd super op de hoogte gehouden over mijn levering per mail. Blije klant!

Super top

Alles was naar verwachting super netjes optijd. Goed aangeleverd. Mooie prijs voor deze kwaliteit helemaal top.

Snel binnen en een goede kwaliteit

Snelle levering, overzichtelijke website

Mooi pak kunnen vinden, en snel geleverd gekregen. Alleen bestelkosten voor een pak van 40eu+ vond in het enige minpuntje

Goed!!

Super duidelijke site! En de datum van de lever tijd stond en goed bij en het is op de juiste datum aan gekomen zoals wat er op de website stond.

Hele fijne kleding en goede service!!!

Erg fijn dat de kleding de volgende dag al binnen is!

Bestelling was binnen 1 dag binnen en kwaliteit was uitstekend!

De dag voordat Carnaval eindelijk weer kon, besloot ik dat ik nog even een nieuw pak wilde. Dat zou natuurlijk een drama zijn bij de feestwinkel, want alle leuke pakken zijn dan al uitverkocht. Wat een geluk dat ik nog kon bestellen bij Carnavalskleding.nl! De avond ervoor besteld en de dag erna al in huis. Ik heb hartstikke genoten van mijn Carnaval dankzij deze webshop!

Super goed!

Vond het pakje wel aan de dure kant, maar snap dat na een jaar geen omzet de prijzen omhoog gaan. Verder heb ik niks te klagen en heb ik een fijne ervaring gehad!

goeie kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en bij vragen aan klantenservice over de retour was er heel vriendelijk en fijn contact.

Snelle goeie levering

Het was snel en goed geleverd. Goede kwaliteit. Waar voor je geld.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.