Geweldig snel

Meteen de volgende ochtend in huis tijdens carnaval!!!

goede levering mindere kwaliteit outfit

levering was goed. jammer dat mijn wortelkostuum zijn stof begon te scheuren.

Heel blij!

Pakje was sneller geleverd dan verwacht waardoor ik hem de eerste dag met carnaval al aan kon gelukkig! Super leuk pakje en beschreven zoals op de foto. ☺️ Meerdere complimentjes gehad over mijn outfit!

Super snelle levering en leuke spullen!

Super goeie en snelle levering, bestelde mijn spulle op woensdag voor vrijdag carnaval en het was er donderdag al! En dat tegen de goedkope prijs!

Snelle levering van een mooi en fijn product

Ik heb een hele goede ervaring en zal volgend jaar weer bij jullie bestellen!

Heel duidelijk, fijne website en snelle levering!!

Artikelen zijn zoals op de plaatjes.

top

top site, snelle levering en erg leuke carnavalskleding.

Goede service, fijn kostuum

Bestelling kwam op tijd binnen voor carnaval, ook al had ik deze best laat pas besteld. Kostuum zelf was prima voor carnavals doeleinden

snelle levering mooie pakje perfect te maat

Bestelling ondanks de plotse drukte netjes op tijd geleverd.

Snelle service, artikelen zoals beschreven.

Snelle service, artikelen zoals beschreven

Mijn ervaring was zeer goed

Het aanbod was mooi weergeven, de bestelling ging makkelijk en de levering was super. Ik had niet verwacht dat de bestelling zo snel werd geleverd. Een top carnaval gehad in mijn toepasselijke giraffe onesie, omdat ik lang ben!

Alles prima op tijd geleverd

Site was makkelijk te bedienen en de spullen zijn zelfs voor de ingeschatte tijd geleverd. Allemaal zeer netjes geregeld en goede kwaliteit

Wij waren door omstandigheden erg laat met het uitzoeken van Carnavalskleding voor ons kind. Ondanks de topdrukte heeft Carnavalskleding.nl ervoor gezorgd dat wij het pakje de volgende dag al binnen hadden. We konden zelfs de bezorg tijd vervroegen. Super!

Prima op tijd, zo in de week voorafgaand aan carnaval

Er fijn dat je in de week voor carnaval nog even snel iets kan bestellen, wat er de dag er na is!

Goed.

Prettige site, het pakje was sneller in huis dan op de site stond. In dit geval prettig. Zo kon ik nog passen voor carnaval.

super snel geleverd

Binnen 2 dagen waren de carnavalsspullen in huis, alles zoals beschreven op de site

super uitstekende service!

Goede serivce en goede outfits! Carnavalskleding is de website.

Snel geleverd & paste goed

Goeie levering erg snel alleen de kwaliteit was iets minder. Er hingen losse draadjes aan het pakje toen ik hem net geopend had verder was dit geen ramp alleen beetje jammer.

Genoten !

Het pak zat prima

Snelle levering en heel veel producten/items op de site. Ook zijn ze goed te bereiken via de site en reageren ze snel.

Last minute voor carnaval zocht ik een outfit. De dag ervoor besteld en de volgende dag in huis. De kwaliteit is precies naar verwachting. Ook leuk dat ze kortingen geven zo voor carnaval. Kortom top ervaring.

Prachtig pak, prachtige carnaval.

Veel mensen hadden het pak. Maar dat was alleen maar lache, je kon met iedereen lekker beuken.

Groot assortiment en goede service

Één van de 7 artikelen waren tóch niet op voorraad. Hierover nog voor de uiteindelijke leverdatum een bericht gekregen en is netjes opgelost. Ruim assortiment.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.