Ik had een dames swat pak besteld en heb daarmee zeer veel bekijks gehad op het carnaval 2022! Het was een net pakje en alles is keurig netjes op tijd bezorgd. Mijn complimenten !

Alles netjes verpakt en snel geleverd Top

Het waa snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en goede klantenservice.

ik had een kostuum besteld, maar er bleken twee vieze vlekken op het kostuum te zitten. ik had een mailtje gestuurd en er werd binnen twee uur al op gereageerd. De volgende dag al had ik kosteloos een nieuw kostuum thuis.

Duidelijke site, super service en goede prijs

Duidelijke site, veel keuze en super snelle levering met goede service. Prijs/kwaliteit is prima

Leuk pakje

Het pakje is super leuk wel een beetje kort maar moet kunnen.

Alles prima!

Snelle levering, zelfs met carnaval voor de deur. Maten klopte goed en de pruik heel netjes verpakt. Kortom, prima service!

Ik heb voor carnaval last minute pompons gekocht. Deze kwamen snel binnen en waren erg leuk!

Lekker pakkie hoor

Snel binnen en heeft zn werk gedaan

Voldoet aan verwachting en eerder geleverd als verwacht

Het pakje wat je krijgt is zoals je ziet op de foto. Ik vond het een mooi pak en de maten vallen klein uit zoals aangegeven. Het is dus handig een maatje groter te doen. Verder heeft het onderjurkje geen bandjes waar je even op moet letten als je staat te hossen.

Echt onwijs snelle levering, ook met de carnavals drukt

Snelle levering goede prijzen

Heel tevreden over de service, snelle levering en goedkope prijzen! Super goede kwaliteit.

Helemaal prima

Alles goed, behalve mijn bril werd een scheef geleverd

Snelle verzending maar rare maten

De pakjes waren super snel geleverd en in redelijk goede staat. Natuurlijk was het geen super kwaliteit maar daar betaal je ook niet voor. Alleen de maten waren erg raar. Het verschil tussen een small en een medium was enorm waardoor ik niet een maat kon vinden die mij echt goed past. Dat was erg jammer. Maar over het algemeen fijne pakjes.

Super fijn materiaal

Prima materiaal, exact zoals omschreven. Enkel spijtig dat ik het pakket niet kon volgen en geen mail kreeg van wanneer de levering zou doorgaan, op puur geluk was ik thuis.

Duidelijke site en snelle levering!

Ze hebben een ruim assortiment aan verkleedkleding. En de producten die ik heb besteld zijn zoals ze op de site staan! Kort om goed bedrijf.

Leuke kleuren

Shirt was erg gekreukt. Maar goed te wassen, bleef de kleuren behouden.

Fijne service

De website werkt naar behoren. Veel Kleding op voorraad ondanks dat ik laat besteld had, week van carnaval. Nog voor de carnaval thuis geleverd.

Duidelijk site, snel geleverd en uitstekende service

Makkelijk te bestellen volgende dag geleverd en uitstekende service

Week voor Carnaval besteld en binnen 3 dagen bezorgd

Goeie snelle service

Snelle service, goeie kwaliteit van de kleding en heel veel keuze op de site

Op tijd en prima kwaliteit

Gelukkig optijd geleverd en ook nog goede kwaliteit. Zeker niet duur. Fijn dat de maten er goed bij staan. Dat was niet op andere sites.

Het is echt een aanrader!

Voor mijn dochter van 9 jaar een prachtige mooie cowboy pakje besteld. Mijn dochter was er zo blij mee gelukkig. De verzending was eerder dan verwacht,top service! Tot volgende feest thema weer!

Super leuk pak wat als gegoten zit. Supersnelle levering!

Snelle levering maar kwaliteit viel tegen

Het bedrijf is top! Snelle levering maar de kwaliteit van het engelenpak was niet naar verwachting.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.