Snelle nette levering van een jurk die precies is wat op de foto staat

Mooie soepel vallende stof en kleuren zijn precies als op de foto. In de omschrijving staat dat de jurk klein valt en dat 1 maat groter wordt aanbevolen. Ik ben 1,63 m en heb confectie maat M en had voor de zekerheid maat L besteld. Deze was veel te breed. Een maat M had perfect geweest. Omdat ik geen tijd meer had om een andere maat te bestellen heb ik de jurk zelf wat ingenomen. Uiteindelijk met een prachtig resultaat.

ruime keuze, super leuke producten

grote diversiteit aan artikelen, grappige artikelen en heel makkelijk te bestellen.

Snelle en goede levering!

Veel keuze. Snelle levering en goede prijzen kijkend naar het internet.

Snel besteld, snel geleverd,

Samen met mijn kleindochter 2 outfits uitgezocht om de zomervakantie lekker verkleedpartijtjes te organiseren met haar vriendinnetjes. Andere dag waren ze er al. Een dolblije kleindochter, altijd goed!

zeer tevreden.

Fijne website en ook handig is als je een bepaald item klikt dat je soortgelijke spullen vind

Levering en prijs-kwaliteit is super!

We zijn heel blij om goedkoop carnaval kleding te kunnen vinden. Zeer snel geleverd.

super duper, the best in town !

het was zo knsl goed ingepakt kwam.zeer netjes aan op mn adres ! gewonweg super duper !!

Snel levering

Duidelijke beschrijving en snelle verzending

Op zondagavond besteld en maandagmiddag in huis, top!

Erg blij mee!

Roodkapje outfit voor mijn dochtertje besteld. Precies zoals op de plaatjes en ziet er leuk uit in het echt. Ze is er erg blij mee!

Super snel geleverd en goede kwaliteit kleding!

We hadden Squid game pakken gekocht voor een leuke avond met spelletjes. Deze outfits en accessoires maakte de avond echt af.

Goed en snel geleverd

Makkelijke webshop maten zijn goed en snel geleverd.

Goede service en goede producten. Kleding binnen een dag ontvangen en alles was zo gemakkelijk om te regelen. Gwn top

Materiaal zoals verwacht, voor een mooie prijs en zeer snel geleverd :-)

Op de handige en overzichtelijke site, vond ik snel wat ik zocht voor een zacht prijsje. Het pakket werd eerder geleverd dan verwacht.

Top bedrijf!

Levering was de volgende dag. Kleding kwaliteit was goed. Ben super tevreden!

Wauw, goede kwaliteit en snelle levering!

Jas is fantastisch heel veel leuke reacties op gekregen! Oorbellen ook van goede kwaliteit. Hoed ook helemaal spot on! En inderdaad om 22.00 besteld en de volgende dag in huis. Geen idee hoe ze dit doen. Volgende keer bestel ik hier weer!

Makkelijk besteld en snel verzonden

Goed te zien wat er beschikbaar is en met een passende suggestie eronder

Super tevreden van het product en de snelle levering. Zeker een aanrader.

Uitgebreid assortiment

Onze zoon had een among us pak nodig voor zijn Chirokamp, we kwamen uit op deze webshop die een uitgebreid assortiment heeft. Levering netjes en op tijd.

Nette prijs en snelle verzending

Top bedrijf

uitstekend

alles op tijd bezorgd

Snelle en goede service

Snelle en goede service, duidelijke site en snel gevonden wat ik zocht. Besteld, betaald en de volgende dag al in huis.

Snelle, verzorgde service

Snelle, verzorgde service

Mooi en snel geleverd

De kinders zijn er blij mee, en een snelle service !

Snel en correct volgens afspraak!

Snel en correct. Materialen goed verpakt en afgeleverd bij een Post.nl punt. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen