Snelle levering, Goede kwaliteit, Leuk pakje

Meteen zin in carnaval!

Bestellen was zo gebeurd. Door de overzichtelijke site kwam ik snel bij een aantal pakken en werd een goede keuze makkelijk gemaakt. De afhandeling van betalen en verzenden verloopt prima en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Mijn bestelling werd in een nette verpakking afgeleverd.

Goeie kwaliteit voor een lage prijs.

Het is top kwaliteit normaal krijg je stof wat zo scheurt, dat is bij carnavalskleding.nl nie zo, ik heb het boevenpak besteld en hij is super dus zoek je naar kwaliteit is carnavalskleding.nl zeker een aanrader.

Super snelle levering

Wat een fantastische helm, weinig extra nodig voor een mooie carnavalsoutfit

Nette service duidelijke websire en snelle levering websire en snelle levering pak is goede kwaliteit

Makkelijk

Makkelijk en snel

Duidelijke beschrijving snelle levering

Duidelijke beschrijving over wat wel en niet inbegrepen is. Snelle levering en pak pas goed

Super fijne site

Duidelijk in de website snel geleverd echt topppp

Snelle levering, product zoals verwacht!

Bestellen ging vlot, snelle levering. Product was zoals verwacht. Top!

Snel en correct

Snelle levering. Beschrijving was correct. Kwaliteit en prijsverhouding zeer goed.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Binnen 1 werkdag bezorgd. Super!

Zeer tevreden!

Groot aanbod Snelle levering Wat wil je nog meer! Daarnaast was het materiaal ook nog van goede kwaliteit

In 1 zin TOP!

Kwaliteit- Goede Prijs & Super snel geleverd ❤️

Zit fantastisch en is gewoon super leuk voor carnaval

Ik vond het een fijne ervaring ik werd ook goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn pakket er zou zijn en waar hij nu was. Dit vindt ik echt top service er zijn namelijk veel bedrijven waar dit niet het geval is. Ook heel de bestelling klopt in een keer wat ik ook erg fijn vind

Het pak was snel geleverd alleen schijnt het een beetje door

Het pak schijnt door je moet er wel echt iets onder doen.

De pruiken worden verkocht als dames pruik maar zijn véél te klein. Ik kreeg het niet op mijn hoofd

Slecht passend pruik. Meer geschikt voor een kinderhoofd

Superveel keuze

Heel veel keuze. Stuk goedkoper dan anderen, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Leuke carnavalskleding en prima levering en service.

Leuke kleding in grote maat!

Een kerstvrouwjurkje en piratenjurk gekocht. Werd netjes en snel geleverd en passen allebei goed. Leuk om wat keuze te hebben in maat46/48!

Topkleding!

Wat een geweldige verkleedkleding webshop! De keuze is enorm, van originele kostuums tot de kleinste accessoires. De website is overzichtelijk en bestellen ging super makkelijk. Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de verkleedkleding was beter dan verwacht. Alles zat netjes verpakt en kwam precies overeen met de foto’s. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke en kwalitatieve verkleedkleding!

Ik beveel dit bedrijf aan.

Life saver

Feestje met dress code. Alleen over heen gelezen. Kortom paniek... Maar ze hebben het gered.. alles precies op tijd en dat in tijden van hektiek en drukte. Thanks for the rescue!

Snel, netjes en goed

Volgens mij mijn eerste keer besteld maar zeer snel bezorgd wel met een vreemde vervoerder frenchs kende ik niet. Retour via post nl omdat het pak net net ietsie pietsje te klein uitvalt maar in mijn geval valt dit reuze mee. Meestal kan ik geen xl maten kopen zonder dat ze überhaupt passe dus. Dit was een vrij goede maat maar net net niet

Super snel geleverd

Gewoonweg dikke prima!

Snelle en heldere levering in een drukke periode!

Vlak voor oudjaar toch maar even een shiny pak besteld, maar er mocht nix mis gaan bij het leveren (Vertraging). Bestellen ging snel, werd direct in behandeling genomen en de volgende dag al geleverd. Helemaal top en ik kon shinen op het oudjaarsfeest

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen

085 - 065 3440

Over Carnavalskleding

Carnavalskleding.nl is dé online webshop in de Benelux voor feestkleding en feestartikelen. Wil je origineel verkleed naar Carnaval, Halloween, Oktoberfest of een ander feest? Bij Carnavalskleding.nl slaag je gegarandeerd.